Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 29, 14:33)
Gaudyk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taip kad jei pradės snigti, žinokit čia per mane  lotuliukas.gif

Aciu wub.gif
nu lyg nepranese sniego Naglis lotuliukas.gif tai gal cia tas kitas atvejis..ui kaip laukiu , kad greiciau praeitu tos 4 dieneles...ir kad but geros naujienos 4u.gif
Atsakyti
Agha Ziurkyte, kazkuom tai cia kvepia bigsmile.gif
Jei gerai prisimenu, Tu buvai nualpusi, taip? Nes mano pussesere alpinejo pacioje pacioje pradzioje. Visiskai nieko neitare, netgi testa buvo pasidariusi- neigiamas buvo. Ejo pas gyd. aiskintis kas yra! Kas yra kas yra, ogi nescia biggrin.gif

To ir linkiu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 10 29, 15:13)
Agha Ziurkyte, kazkuom tai cia kvepia bigsmile.gif
Jei gerai prisimenu, Tu buvai nualpusi, taip? Nes mano pussesere alpinejo pacioje pacioje pradzioje. Visiskai nieko neitare, netgi testa buvo pasidariusi- neigiamas buvo. Ejo pas gyd. aiskintis kas yra! Kas yra kas yra, ogi nescia biggrin.gif

To ir linkiu! mirksiukas.gif

oi laukiam laaaaukiam, mes nestuke.gif laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Beziurinedama nuotraukas, susipazindama su tokio pat likimo merginomis pastebejau viena tendencija- 99% musu lieknos, kaip dalges g.gif biggrin.gif Idomu cia yra tame kokios nors racijos g.gif Gal turim kazkokiu slaptu organizmo problemu del ko ir nepavyksta, be neaiskios vaisingumo problemos, pastoti g.gif g.gif

Na, cia siaip, pamasciau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 10 29, 15:19)
Beziurinedama nuotraukas, susipazindama su tokio pat likimo merginomis pastebejau viena tendencija- 99% musu lieknos, kaip dalges g.gif biggrin.gif  Idomu cia yra tame kokios nors racijos g.gif Gal turim kazkokiu slaptu organizmo problemu del ko ir nepavyksta, be neaiskios vaisingumo problemos, pastoti g.gif  g.gif

Na, cia siaip, pamasciau.. smile.gif

na nei per mazas svoris, nei per didelis pastoti tikrai nepadeda..bet velgi..Mano mama buvo plona kaip asaka..o as uzkibau beveik is pirmo karto smile.gif mistika..as tai kazkaip galvoju, gal itakos turi tai, jog anksti pradedam smileysex.gif as nekaltybe praradau 16..tai kartais galvoju gal del to doh.gif bet velgi..partneris tai vienas doh.gif tai gal neturetu tas turet itakos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 29 spalio 2011 - 14:37
Aš irgi visada šakalys buvau. Tik per pirmą nėštumą sugebėjau +30 prisiauginti. Svėriau 80 net (o ūgis mano 160 cm). Tai galit įsivaizduoti kaip atrodžiau lotuliukas.gif Kiek į ilgį, tiek į plotį. tongue.gif Bet per metus svorio nebeliko, ir vėl kaip dviratis atrodžiau. doh.gif

Aš ir anksti pradėjau smileysex.gif, bet nemanau kad tai galėtų būti priežastis? g.gif schmoll.gif

Aš vis galvoju, kad čia su skydliauke gal susiję. Išsiderina harmonai, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 29, 15:47)
Aš irgi visada šakalys buvau. Tik per pirmą nėštumą sugebėjau +30 prisiauginti. Svėriau 80 net (o ūgis mano 160 cm). Tai galit įsivaizduoti kaip atrodžiau  lotuliukas.gif Kiek į ilgį, tiek į plotį.  tongue.gif Bet per metus svorio nebeliko, ir vėl kaip dviratis atrodžiau.  doh.gif

Aš ir anksti pradėjau  smileysex.gif, bet nemanau kad tai galėtų būti priežastis?  g.gif  schmoll.gif

Aš vis galvoju, kad čia su skydliauke gal susiję. Išsiderina harmonai, ir t.t.

O tai mes vienodo ugio wub.gif kiek db sveti jei ne paslaptis? nu as kazkaip kai uzaugau, tai mastau gal per anksti...gal jaunam organizmui negerai smileysex.gif , net nzn..o man skydliauke tvarkoj... g.gif viskas normoj..ai nesuprasi...matyt taip lemta buvo...bet dar 4st doh.gif kokia bjaurastis pilviuke gyvena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 29, 14:51)
O tai mes vienodo ugio wub.gif kiek db sveti jei ne paslaptis? nu as kazkaip kai uzaugau, tai mastau gal per anksti...gal jaunam organizmui negerai  smileysex.gif , net nzn..o man skydliauke tvarkoj... g.gif viskas normoj..ai nesuprasi...matyt taip lemta buvo...bet dar 4st doh.gif kokia bjaurastis pilviuke gyvena blink.gif

dabar siuo metu tik 48. mano idealiausias svoris 55. tiek ir sverdavau, bet po operacijos daug pameciau.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 29, 16:08)
dabar siuo metu tik 48. mano idealiausias svoris 55. tiek ir sverdavau, bet po operacijos daug pameciau.

a tai normaliai biggrin.gif as tiek pat...bet pas mane visa gyvenima tep smile.gif tai nesureiksminu...o tavo svoris linkiu, kad griztu iki tu 80(su tikslu aisku) 4u.gif
Atsakyti
Uoj Ziurkyte, o gal Tau cia nuo tokio svorio visokie nestumo simptomai?? Na nenoriu nuliudinti, vistiek tikek, kad mmm neateis mirksiukas.gif Nors kartais jos pasiklysta ir del per didelio svorio pametimo.
Pagyvensim pamatysim mirksiukas.gif Bet valgyk, valgyk negailedama!

O as sexiuka pradejau tik nuo 18m. Manyciau labai normaliai. Tik pacioje pradzioje vienu metu mane buvo uzpuole kazkokie parazitai doh.gif Taip ziauriai ten viska persejo, isskyros visokios spalvos.. Aisku mamai nenorejau sakyti ir nesakiau, siaip ne taip savaime praejo. Vis mastau, gal tai ir buvo mano TAS kartais, kai kazkas ten atsitiko.. unsure.gif
Bet, laiko nesugrazinsi.
Kartais, kai turiu tam laiko ir noro, mastau, taip noretusi ten ideti koki aparaciuka ir stebeti visa ta veikla, nuo spermiuku patekimo, kur kliutis, kas nevyksta..
Kaip manot, juk galetu siuolaikine medicina toki dalykiuka israsti g.gif g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 29 spalio 2011 - 15:21
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 29, 13:13)
Mano vyras irgi vakar nustebo, nes parveze sampo bonka, o as net i ta puse paziuret nenorejau. Tai sako arba snigti prades, arba tu nescia  smile.gif)))))

O as sampa irgi labai megstu ir dabar net seile varva, kaip noreciau. Bet va jau beveik menuo, kaip as jo negaunu verysad.gif , bet tenka jo atsisakyti del to gero rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 29, 14:02)
o tai kiek dabar kaciuku liko? 2? ar vienas? ar to , kur numiro nepastebejai, kad atsivede? Liudna..gaila katinycio...

dabar liko 2 juodukas ir pilkutis kai paaugs imesiu nuotraukyte db maziukai lb mama nepaleidzia
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 29, 15:47)
*Aš irgi visada šakalys buvau. Tik per pirmą nėštumą sugebėjau +30 prisiauginti. Svėriau 80 net (o ūgis mano 160 cm). Tai galit įsivaizduoti kaip atrodžiau  lotuliukas.gif Kiek į ilgį, tiek į plotį.  tongue.gif Bet per metus svorio nebeliko, ir vėl kaip dviratis atrodžiau.  doh.gif
**Aš vis galvoju, kad čia su skydliauke gal susiję. Išsiderina harmonai, ir t.t.

*tajau tikrai lotuliukas.gif ziurkyte bandyte buvai biggrin.gif
**nea pas mane viskas tvarkoje ir su hormonais ir su skydliauke
QUOTE(sanzile @ 2011 10 29, 16:20)
Tik pacioje pradzioje vienu metu mane buvo uzpuole kazkokie parazitai doh.gif Taip ziauriai ten viska persejo, isskyros visokios spalvos.. Aisku mamai nenorejau sakyti ir nesakiau, siaip ne taip savaime praejo. Vis mastau, gal tai ir buvo mano TAS kartais, kai kazkas ten atsitiko.. unsure.gif

man irgi taip buvo isimeete buvo kazkoks uzdegimas gyd net siule i ligonine norejo guldyt bet as lb bijojau mamos tuo labiau kad nepilnamete buvau unsure.gif baisus uzdegimas man tada buvo...kraujavau stipriai visa cikla...tai vis mintis man sukasi galvoje, kad o gal nuo tada man taip atsitiko, nes man gyd ir perspejo, kad jei nesigydysiu negalesiu turet vaiku...tai gydziausi, bet tie zodziai man neiskrinta is galvos....

kokios jus mazytes visos biggrin.gif as tai 168 neseniai sveriau 50 ir ryjau viska kas papuola priaugti svorio man buvo misija neimanoma biggrin.gif o vat nuo vasaros kai pradejo augti tai jau net MB sako, kad uzpakalis isdidejes biggrin.gif dabar sveriu NET 54 niekada tos ribos nebuvau pasiekusi bigsmile.gif

tiesa mergaites kuno sudejimas irgi turi itakos pastojimui sako, kad kudoms sunkiau pastoti.
Atsakyti