Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 19:35)
Laba  4u.gif

neparsivilko dar nelabosios ir strenu skausmas dingo  g.gif
einu pabandysiu tas normas surasyti  blink.gif
o tai kaip ta prolaktina nusimusti, jis gi vos ne dvigubai per didelis  doh.gif
nu su tais kur 3-5 CD daryti tai net neaisku kokias normas rasyti ju ten gal keurios  mad.gif jauciuosi visiska tundra  doh.gif

kur daryta 3-5 CD, ziurek folikuline faze. Kur 19-21, liuteinine faze 4u.gif
o kad memes neparsivilko, tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 08, 21:38)
o man snd  silpna pasidare einant namo unsure.gif vos nenugriuvau unsure.gif taip issigandau doh.gif galvojau kad nualpsiu unsure.gif kazin cia gali but difo poveikis? g.gif  unsure.gif

ziurkytei irgi panasiai buvo, kai kazkokius vaistukus vartojo (nepamenu, ar tuos pacius g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 08 lapkričio 2011 - 19:43
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 08, 19:38)
mergaitem kuriom tempia soniukus reiketu echo pasidaryt, kad tik nebutu kokios cistos g.gif

aš cistų niekad netirėjus, tai žalia šitipse klausimuose: ar gali ji būti pas mane atsiradus, jei tik rugsėjį daryta LP, ir tada nebuvo? g.gif

Laukiu kada baigsis mmm, gal tada ir skausmai baigsis. Jei ne,teks ieškoti naujos ginės rolleyes.gif

Man šiandien tokia š..... diena atsiprašant.... doh.gif Darbe belenkiek darbo, susipykau su vyru ir prišnekėjau to, ko nereikia sakyti...Noriu į negyvenamą salą dabar.... verysad.gif
Atsakyti
nea ne tuos pacius tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 08, 19:46)
ziurkytei irgi panasiai buvo, kai kazkokius vaistukus vartojo (nepamenu, ar tuos pacius g.gif )

man nuo duphastono taip buvo...
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 08, 17:50)
aš cistų niekad netirėjus, tai žalia šitipse klausimuose: ar gali ji būti pas mane atsiradus, jei tik rugsėjį daryta LP, ir tada nebuvo?  g.gif

Laukiu kada baigsis mmm, gal tada ir skausmai baigsis. Jei ne,teks ieškoti naujos ginės  rolleyes.gif

Man šiandien tokia š..... diena atsiprašant.... doh.gif Darbe belenkiek darbo, susipykau su vyru ir prišnekėjau to, ko nereikia sakyti...Noriu į negyvenamą salą dabar.... verysad.gif

Oi kaip uzjauciu , laikykis, as irgi dar negryzus is negyvenamos salos 4u.gif
Namie garsas isjungtas lotuliukas.gif jau ir paciai juokas ima nuo tokios situacijos ax.gif

Nu jei rugseji buvo LP tai turetum pas gine jau neuzilgo lekti, tada ir paziures ar nera cistu. Nebent tavo gine ne kiekviena karta echo daro g.gif

As kadangi 2 men is eiles zaidziau su IUI tai is echoskopuota pilnai buvau, tai nebent sy menesi cista butu uzaugusi, tik ar imanoma, kad taip greitai doh.gif
Papildyta:
Lauraz man kazkaip atrodo cia tau tie vaistai taip veikia, kiek skaiciau tai ten salutiniu poveikiu gyvas velnias doh.gif laikykis gal kaip nors apsipras organizmas 4u.gif
O daktare kokiu vitaminu ar papildu neprirase padedanciu pernesti tas nesamones?
Atsakyti
Ziurkyte, Kokyte, console.gif , mergaites, mes su jumis i ta negyvenama sala, kad jums taip liudna nebutu... Kokyte, o kad mm dar nera, dedu + smile.gif
Lauraz, laikyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 18:09)
Labas mergaites  4u.gif 

Skaiciau skaiciau as tas jusu kodines kalbas apie tuos hormonus tai siandien nulekiau i klinika ir savo atsisvieciau , kad jusu teismui imesciau, nes kol kas tai nieko as cia nesusigaudau  doh.gif
19-22 CD darytas
progesteronas 60,94  (5,3-86)
prolaktinas 476,9  (102-496)
testosteronas 1,33  (0,22-2,9)
  SHBG 104,6  (26,1-110)
pagal normu ribas tai viskas kaip ir telpa i normas  g.gif
ir dar 3-5 CD
estradiolis 325,2
folitropinas 8,61
liutropinas 6,8
tirotropinas 1,16  (0,27-4,2)
irgi viskas telpa  i normas  g.gif

Tai jau dabar apsvieskit kas gali buti negerai , kokius dar tyrimus pasidaryti ir pas kokius gydytojus kreiptis, nes nei mano gine, nei VK gine prie nieko neprikibo  unsure.gif

As tai dar karta pasidaryciau prolaktina, kad pamatyti realia padeti blush2.gif . is vieno ciklo sunku pasakyti kai jis taip nezymiai padidejes. o prolaktinas 200 ta :i tiesiog yra idealu , bet ir su didesniais pastoja. blush2.gif bet vistiek jis turi tilpti i normas
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 08, 19:24)
As tai dar karta pasidaryciau prolaktina, kad pamatyti realia padeti blush2.gif . is vieno ciklo sunku pasakyti kai jis taip nezymiai padidejes. o prolaktinas 200 ta :i tiesiog yra idealu , bet ir su didesniais pastoja. blush2.gif bet vistiek jis turi tilpti i normas

tai pas mane jis kiek suprantu i norma telpa, tik iki 200 tai toli grazu, o tai kada ji reikia is naujo pasidaryti, ta prasme kuriuo metu ir kaip ji nusimazinti? Gal man pas koki daktara reik varyti pasikonsultuoti?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 08, 20:38)
o man snd  silpna pasidare einant namo unsure.gif vos nenugriuvau unsure.gif taip issigandau doh.gif galvojau kad nualpsiu unsure.gif kazin cia gali but difo poveikis? g.gif  unsure.gif

Sveikutes,

As vis pamirstu pagirt tavo katuku semynele wub.gif Jau tokia meilenybe biggrin.gif Kaip mazuliai gyvuoja?
Na ka sveika isirasius i klimaksiniu bureli ax.gif Pamatysi, laikas praeis labai labai greitai. Linkiu, kad butu kuo maziau visokiu blogybiu. Bent man tai apart karscio pylimo taip nieko ir nebuvo. Ypac viskas vargindavo nakti, atsikeldavau visa slapia doh.gif Bet tau turetu but lengviau, juk ziema ant nosies, o as klimaksavau vasara. Nenustebk, po savaiteles gali kraujuko pasirodyt, cia normalu. O siaip nusipirk nakvisu aliejaus kapsulytes, bent as jas geriau per visa klimaksa.
Beje, kiek ukoliuku leisies?

O del to, kad silpna pasidare, tai biski nustebau g.gif Nezinau, bet gal cia koks sutapimas. O anksciau taip nebudavo?
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 08, 22:24)

as irgi pakeliau savo tyrimus, tai va ka radau:
FSH 8,47
LH 8,83
Estradiolis 158

Prolaktinas 460
Progesteronas 31,4

Man gydytojai prie nieko neprisikabino, bet jei teisingai suprantu, mano prolaktinas irgi nelebai?.. O kokia ten istorija apie kazkokius FSH LH santykius?..
As cia kiek ne i tema, bet cia smagiau jauciuosi klaust, atrodo, visos savos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 08, 19:31)
as irgi pakeliau savo tyrimus, tai va ka radau:
FSH 8,47
LH 8,83
Estradiolis 158

Prolaktinas 460
Progesteronas 31,4

Man gydytojai prie nieko neprisikabino, bet jei teisingai suprantu, mano prolaktinas irgi nelebai?.. O kokia ten istorija apie kazkokius FSH LH santykius?..
As cia kiek ne i tema, bet cia smagiau jauciuosi klaust, atrodo, visos savos blush2.gif

tavo estradiolis truputi per mazas, pas mane raso, kad turi buti 161-774 ar as cia grybauju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 08, 22:24)

Aha, man geriant Bromokriptina po 1 tabl jis budavo kazkur apie 230.

QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 22:30)
tai pas mane jis kiek suprantu i norma telpa, tik iki 200 tai toli grazu, o tai kada ji reikia is naujo pasidaryti, ta prasme kuriuo metu ir kaip ji nusimazinti? Gal man pas koki daktara reik varyti pasikonsultuoti?

Tai zinok svarbiausia, kad telpa i norma, tuo labiau, kad tu dareisi ji ciklo pabaigoj, kai jis buna didziausias. Tai del visa ko tiesiog pasikartok ji ciklo pradzioje. As manau, kad pas tave su siuo reikalu viskas bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 22:36)
tavo estradiolis truputi per mazas, pas mane raso, kad turi buti 161-774 ar as cia grybauju?  g.gif

tai, kad kiekviena laboratorija turi skirtingas normas ax.gif
Atsakyti