Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 08, 10:11)
DIDZIAUSI SVEIKINIMAI  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Viltele yra sansu kad dvynukus turesi  ax.gif

Kokyte  console.gif
P.S Labas rytas  ax.gif
Mane irgi daznai pykina ir galva svaigsta, bet as manau kad nuo padidinto PRL  blush2.gif

mano prolaktinas nepadidėjęs, o pykina kartais ir labai smarkiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 08, 01:50)
Na as negaliu teigti kad nevyksta O nes progesteronas tai aukstas g.gif man prolaktinas yra padidejes(vaistu pagalba normalus) bet progesteronas nemaziau 30 kiekviena cikla buna skirtingas iki 55, tad O vyksta. Ir apskritai skaiciau jei ciklas normalus tai prolaktinas nezymiai padidejes nesudaro dideles itakos.bet cia reikia gero endokrinologo konsultacijos jis viska paaiskintu ir paskirtu gydyma. Bet faktas tas kad gersim bromokriptina drauge  doh.gif

aciu visoms uz komentarus 4u.gif tikiuosi, kad si menesi o ivyko, nes buvo 20 mm folikulas 12 CD ir del to tempe sona, o dabar jau nebe, tai turejo jis kazkur pasideti? ar gali ir be ovuliacijos pasisalinti?
ir gal galite gera endokrinologa vilniuje rekomenduoti? tebunie mokamas, kad tik butu geras 4u.gif nes mergaites, kuriu asmeniskai klausiau, paminejo tik ta, kurio nerekomenduoja lotuliukas.gif
bet panasu, kad yra glaudus rysys tarp endo ir prolaktinomos/padidejusio prolaktino kiekio, nes prolaktinomos skyrelyje pamaciau vos ne puse endo skyrelio mergaiciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 08 lapkričio 2011 - 10:05
QUOTE(malvina @ 2011 11 08, 11:03)
aciu visoms uz komentarus 4u.gif tikiuosi, kad si menesi o ivyko, nes buvo 20 mm folikulas 12 CD ir del to tempe sona, o dabar jau nebe, tai turejo jis kazkur pasideti? ar gali ir be ovuliacijos pasisalinti?
ir gal galite gera endokrinologa vilniuje rekomenduoti? tebunie mokamas, kad tik butu geras 4u.gif nes mergaites, kuriu asmeniskai klausiau, paminejo tik ta, kurio nerekomenduoja lotuliukas.gif

as einu pas ziukaite i santorus visada, ji paprasta tokia, maloni, geranoriskai nusteikusi, gali isklausineti ko tik sirdis geidzia- viska paaiskins, patars, nuteiks optimistiskai... tikrai neturiu del ko prikibt kol kas. eidavau pas ja del skydliaukes mazgu, kontrolei reguliariai, si karta nesiuos ir visus hormonu atsakymus..
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 15:15)
HCG 52.8
PRG 453.4

SVEIKINU thumbup.gif thumbup.gif Aukit ir stiprekit mirksiukas.gif O kiek dabar DPO bigsmile.gif PRG tai nerealiai gerulis thumbup.gif thumbup.gif
Valio thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 11 07, 19:25)
siandien gryzom is gydytojos,tai sake kad dukrytes laukiam  wub.gif

Roziniai sveikinimai wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 07, 19:41)
Pagaliau ir aš su rezultatais atėjau smile.gif Mano HCG-251,9 !!!!  clap.gif

Wouw bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu wub.gif
Nu kaip ciotka thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 08, 08:30)
tiesą pasakius endo su pykinimu susijusi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir skausmai sonuose siaip sau nebuna verysad.gif - jie apie cistas primena verysad.gif
Nenumokit ranka i skausmus verysad.gif

Apcyyy mirksiukas.gif
Papildyta:
O kas del Hcg skaiciuku, tai mums mmm diena jie buvo 1130 biggrin.gif Cia neaisku nuo ko kas priklauso doh.gif Svarbu, kad jie is viso virs 5 thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 11 08, 10:45)

Arbata, gal jau judesiukai aplankė? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 08, 10:48)
Arbata, gal jau judesiukai aplankė?  wub.gif

Jau antra savaite kaip baksnojames wub.gif Mes esam savaite didesni pagal echo, tik niekaip liniuotes nesusitvarkau doh.gif

O kaip tavo karalaite bigsmile.gif Jau budraujat bigsmile.gif
Atsakyti
kažkaip maniau, kad tą akimirką, kai sužinosiu, kad pavyko, greičiausiai klyksiu, žliumbsiu iš tos laimės....
ir žinokit, nė velnio... na, kai į pašto dėžutę įskriejo laiškas (o paštą kas 10 min refrešinau, jei ne dažniau lotuliukas.gif ) tada apmiriau ir su baime išskleidžiau.
tada kvapą užgniaužė....
ir nežinau kodėl pirmiau ne vyrui paskambinau, o kolegei, kuri per pietus mane vežė tyrimus atlikti.
kai pamenu, ji vairuoja ir vis keikias, tai kiti durnai važiuoja, tai jai jos palto apykaklė neleidžia normaliai matyti pasisukus.... o man tai net ne juokas, o žvengas iš jos tų isterijų....

taigi, paskambinu jai. atsiliepia, o aš "yra". kolegė:"klausau". aš "yra"
ji:"nieko nesuprantu" , tada aš " nu čia aš, viskas gerai", kitąpus ragelyje "o jėėtuuuuus"....
už sekundės atlėkus man pakšt į žandą. wub.gif

vyras tai labai santūriai reagavo. manau, kad džiaugiasi ir jis. tik, kad dar visa tai trapu ir nematoma.

pas gydytoją reikės važiuoti už poros savaičių.

Kristinuke, dėkui dėkui Tau už viską. ir už tą nemeluojantį horoskopą 4u.gif

Ice Tea, 4u.gif

ir šiaip visoms dėkui už palaikymą.

o virusų teks palaukti. kol dar nepatvirtino gydytojas, kad viskas gerai, bandysiu tyliai ramiai būti. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 08, 11:07)
kažkaip maniau, kad tą akimirką, kai sužinosiu, kad pavyko, greičiausiai klyksiu, žliumbsiu iš tos laimės....
ir žinokit, nė velnio...

mirksiukas.gif viskas cia normalu ir tikrai visoms, ilgai laukiancioms, taip buna rolleyes.gif Tiesiog TA akimirka sokas, negali patiketi, kad TAI vyksta doh.gif Bet uz viska didesne baime unsure.gif
Nieko, nueisit pas gine, pamatysit puslele ir viskas bus realiau ir itikinamiau wub.gif
sekmes jums wub.gif
Atsakyti
Labai norėjau padėkoti visoms už tokį didelį palailymą, iš tikrųjų su jumis daug lengviau 4u.gif 4u.gif
Aš dar kažkaip nelabai galiu patikėti, vis dėlto 4 metai laukimo, o dar ir tas likęs baimės jausmas, kad tik viskas būtų gerai. Bet jau pradžia yra wub.gif

Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 07, 23:07)
kokyte, man ir skausmai sustiprejo, ypac kairiam sone, kartais taip duria kad ojojoi. ir skausmas mmm metu isvis nepakeliamas. seniau tik pirma diena skaudedavo, dabar jau visa savaite. ir tepe ilgai, negraziai taip, juodai vos ne. dubeni plesia taip kad rodos tuoj plysiu perpus. zodziu, iki lp man nebuvo taip blogai...

Ziurkyte, vis dėlto apsilankyk pas gydytoją. Kam taip kankintis nežinioje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 11 07, 20:11)
Viltele, o tu daugiau nei 1 IUI darei? Stimuliavo ar naturaliam cikle?

Aš dariau du IUI, bet tarp jų metų tarpas. Abu kartus stimuliavo Puregonu.
Atsakyti
Pasislepusi ir Viltele, kuo lengviausio Jums nestuke.gif te viskas eina kaip per sviesta 4u.gif dabar kai tiek virusiuku cia forume, tai manau daug musu uzsikres jais ax.gif o ir toks metas, kai virusiukai laaaabai kimba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 11 08, 11:04)
O kaip tavo karalaite bigsmile.gif Jau budraujat bigsmile.gif

Aš liniuotės netaisiau, nors savaite didesnės buvom, o ir gimė 10 dienų anksčiau. Na manoji oi kaip būdrauja, daba lovytėj ant pilvo guli kojas sulenkusi, dairosi, žaislo nepagauna, pyksta. Pradėjo balsu juoktis, tai su MB lenktyniaujam kas ją garsiau užkutens wub.gif

pasislepusi, vyra spo TA nurims. Kai pamatys širdutę arba kai jau į įskaitą įtrauks.
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 07, 18:53)
atsiusk, Kristinuke, ir mums, kad memiu nesulauktumem lotuliukas.gif
as kaip tik sia savaite nelaukiu ax.gif

ASMENIŠKAS PAGAL PAGEIDAVAIMĄ wub.gif wub.gif wub.gif storėkit kuo greičiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 08, 13:07)
Kristinuke, dėkui dėkui Tau už viską. ir už tą nemeluojantį horoskopą  4u.gif

Aš tau sakau, kad jei jau net horoskope parašyta, tai atėjo ilgai lauktas momentas svajonėms pildytis smile.gif Na, matyt, viskas, kas turi ateiti, ateina tada, kai reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 07, 21:41)
Pagaliau ir aš su rezultatais atėjau smile.gif Mano HCG-251,9 !!!!  clap.gif

Superinis lapkritis thumbup.gif Labai sveikinu pagaliau sulaukus nestuke.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 11 08, 13:17)

Jau buvau pasigedusi, kur dingo mūs senbuvė, net paiešką rengiau biggrin.gif
Atsakyti