Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kokyte @ 2011 11 07, 23:37)
nu nemanau, kad taip velai dar nerodytu, nes siandien jau 15 DPO , taip , kad sansu jokiu , nereikia uzsiburti  blush2.gif

na turbut tu teisi blush2.gif bet zinai ka ten sako apie ta vilti motina tai as visada iki paskutiniu tikedavaus blush2.gif nors matydavau kad BT krenta vis tiek turedavau vilti giliai giliai sirdy, o gal...
Atsakyti
kokyte, man ir skausmai sustiprejo, ypac kairiam sone, kartais taip duria kad ojojoi. ir skausmas mmm metu isvis nepakeliamas. seniau tik pirma diena skaudedavo, dabar jau visa savaite. ir tepe ilgai, negraziai taip, juodai vos ne. dubeni plesia taip kad rodos tuoj plysiu perpus. zodziu, iki lp man nebuvo taip blogai...
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 07, 21:07)
kokyte, man ir skausmai sustiprejo, ypac kairiam sone, kartais taip duria kad ojojoi. ir skausmas mmm metu isvis nepakeliamas. seniau tik pirma diena skaudedavo, dabar jau visa savaite. ir tepe ilgai, negraziai taip, juodai vos ne. dubeni plesia taip kad rodos tuoj plysiu perpus. zodziu, iki lp man nebuvo taip blogai...

o kada tau LP buvo? tas tepimas tai nera gerai man rodos g.gif man netepliojo nei pries LP nei po jos , bet va tie skausmai tai neduoda ramybes doh.gif ir kiekviena karta kai viduriai uzkieteja , pradedu nervuotis, nes man vienintelis endo pozymis buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 07, 13:37)
sveikos,
ziurkyte, uz mm 4u.gif

mergaites, pasidariau hormonus 21 diena (ciklas 24-28 dienos) ir:
progesteronas 18,18 (liuteininej fazej norma iki 27) - ar tai reiskia, kad ovuliacijos nebuvo?
prolanktinas 612 (norma 100-496) - ar kam nors yra taip buve, ka daret?
sorry, kad rasau cia, bet manau, kad mano tyrimu rezultatai yra susije su endo g.gif

Negalėčiau komentuoti, ar tai buvo pati tinkamiausia diena tirti PRG, bet PRL tokio dydžio, kad byloja apie nevykstančią O. Kreipkis į enodkrinologą, kad paskirtų bromkriptino ir palaipsniui surastų tinkamiausią vastų normą. Nenusimink, bet jau radai priežastį. Begerdama vaistus galėsi pastoti, vos tik PRL grįš į normas (geriausia apie 160 pirmoje ciklo pusėje), jei tai tikroji priežąstis. Na va prisijungei prie statistikos, nes ne vienai iš mūsų endometriozė ir padidėjęs PRL yra.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 11 08, 00:36)
Negalėčiau komentuoti, ar tai buvo pati tinkamiausia diena tirti PRG, bet PRL tokio dydžio, kad byloja apie nevykstančią O. Kreipkis į enodkrinologą, kad paskirtų bromkriptino ir palaipsniui surastų tinkamiausią vastų normą. Nenusimink, bet jau radai priežastį. Begerdama vaistus galėsi pastoti, vos tik PRL grįš į normas (geriausia apie 160 pirmoje ciklo pusėje), jei tai tikroji priežąstis. Na va prisijungei prie statistikos, nes ne vienai iš mūsų endometriozė ir padidėjęs PRL yra.

Na as negaliu teigti kad nevyksta O nes progesteronas tai aukstas g.gif man prolaktinas yra padidejes(vaistu pagalba normalus) bet progesteronas nemaziau 30 kiekviena cikla buna skirtingas iki 55, tad O vyksta. Ir apskritai skaiciau jei ciklas normalus tai prolaktinas nezymiai padidejes nesudaro dideles itakos.bet cia reikia gero endokrinologo konsultacijos jis viska paaiskintu ir paskirtu gydyma. Bet faktas tas kad gersim bromokriptina drauge doh.gif
Atsakyti
Vėliau perskaičiau, kad matavimo vienetai kiti ir reikia dauginti. Šiaip jei padauginus iš 3,8, gaunasi gražūs skaičiukai. O padidėjęs PRL gali įtakoti kitų hormonų išsiderinimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 08 lapkričio 2011 - 00:09
Apie dvynukų užkibimą kartais galima spręsti iš dvigubai greičiau kylančio HCG, kaip žinot, jei nori žinot ar nėštumas auga, kas antrą dieną kartojamas HCG ir skaičiukai dvigubėja, kai daugiavaisis nėštumas dvigubiau dvigubėja biggrin.gif

O dėl tų matavimo vienetų, jei normos duodamos tokiais pat vienetais kaip rezultatas, tai nieko nebedauginkit, nebent norit palyginti su kitom laboratorijom.

Sveikinimai naujoms nėštukėms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 07, 23:21)
na cia greiciau nestumo simptomas - tiek pykinimas, tiek skausmas butent kairiam sone ar ties kaire kiauside lotuliukas.gif
manau bent jau pykinimas su endo negali buti susijes ax.gif

tiesą pasakius endo su pykinimu susijusi mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 11 07, 23:11)
o kada tau LP buvo? tas tepimas tai nera gerai man rodos  g.gif  man netepliojo nei pries LP nei po jos , bet va tie skausmai tai neduoda ramybes  doh.gif  ir kiekviena karta kai viduriai uzkieteja , pradedu nervuotis, nes man vienintelis endo pozymis buvo  unsure.gif

Man LP daryta rugsėjį, taigi labai neseniai. Bet po to man tik pablogėjo. Šios mmm išvis pragaras, taip blogai buvo tik labai gilioje jaunystėje. Vat šiandien pilvo jau nemaudžia, bet dubens sritį, kur ir buvo rasti mano židiniai, skausmas net plešia, man net paeiti sunku. Ieškau ginės pas ką nueiti, nes pas tą senąją nesinori doh.gif

QUOTE(Kuisis @ 2011 11 08, 08:30)
tiesą pasakius endo su pykinimu susijusi mirksiukas.gif

Pritariu 4u.gif Mane dažnai pykina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Viltele ir Pasislepusi - sveikinimai jums kuo dideliausi thumbup.gif Tik pora dienu nepaskaiciau ir vat ziuriu puikios naujienos ir nauja viltis biggrin.gif
Papildyta:
[quote=*ziurkyte*,2011 11 08, 09:42]
labas rytas 4u.gif
Man LP daryta rugsėjį, taigi labai neseniai. Bet po to man tik pablogėjo. Šios mmm išvis pragaras, taip blogai buvo tik labai gilioje jaunystėje. Vat šiandien pilvo jau nemaudžia, bet dubens sritį, kur ir buvo rasti mano židiniai, skausmas net plešia, man net paeiti sunku. Ieškau ginės pas ką nueiti, nes pas tą senąją nesinori doh.gif

Kiek atsimenu, kai man dare LP pries 1.5m, tai pirmi du menesiai po ju gali buti skausmingesni.. bent jau taip gyd operuojantis sake.. taip kad manau kita menesi bus geriau, o gal ir nebereiks kenteti visai ir pasiseks sulaukti nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 11 08, 09:00)
Kiek atsimenu, kai man dare LP pries 1.5m, tai pirmi du menesiai po ju gali buti skausmingesni.. bent jau taip gyd operuojantis sake.. taip kad manau kita menesi bus geriau, o gal  ir nebereiks kenteti visai ir pasiseks sulaukti  nestuke.gif

manes kažkaip neperspėjo, kad į tokią susirietusią ligonę pavirsiu. Būčiau žinojus, nieko būčiau nesidarius. Ramiai sau gyvenus. doh.gif Nes rimtai, draugė mano medikė iš Uk sakė, kad UK pusė moterų šią ligą turi, kad ir sunkiai pastoja, ir pagimdo, ir nejudina dažniausiai ten nieko.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 17:15)
HCG 52.8
PRG 453.4

QUOTE(Viltelė @ 2011 11 07, 21:41)
Pagaliau ir aš su rezultatais atėjau smile.gif Mano HCG-251,9 !!!!  clap.gif

DIDZIAUSI SVEIKINIMAI clap.gif clap.gif clap.gif
Viltele yra sansu kad dvynukus turesi ax.gif

Kokyte console.gif
P.S Labas rytas ax.gif
Mane irgi daznai pykina ir galva svaigsta, bet as manau kad nuo padidinto PRL blush2.gif
Atsakyti