Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Mergaites ar gali buti vienas is endo atsinaujinimo pozymiu pykinimas ir skausmas kairiam sone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 07, 22:40)
As tai gyvenu viltimi... Naiviai tikiuosi, savaitgali neparsivilks nelabosios, kol kas jokiu PMS pozymiu nejauciu, tepliones nepuola, o as vis viliuosi... Siandien 12 DPO. Kiekviena diena - laukimas suzinoti, o gal sikart pagaliau?.. Laukiu ir meldziu... Ir taip prasau ta vaikiuka, kad ateitu ir mane nuo bjauriosios endo pagydytu... Mazyli, mama taves laukia... Ir tetis laukia. Labai.
Ech, melancholija kazkokia blush2.gif
Papildyta:

laikom laikom kumstukus 4u.gif matai kaip musu kumstukai veikia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 07, 23:09)
Mergaites ar gali buti vienas is endo atsinaujinimo pozymiu pykinimas ir skausmas kairiam sone?  g.gif

skausmo as atrodo nejauciu , bet pykinimas tai nepraeina jau antra savaite g.gif doh.gif as tai visa kalte suverciau savo skrandziui, net apie opas pagalvojau g.gif . bet apie endo net minties nebuvo schmoll.gif , neduok D atsinaujinimo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 07, 20:13)
laikom laikom kumstukus  4u.gif matai kaip musu kumstukai veikia blush2.gif
Papildyta:
skausmo as atrodo nejauciu , bet pykinimas tai nepraeina jau antra savaite g.gif  doh.gif  as tai visa kalte suverciau savo skrandziui, net apie opas pagalvojau g.gif . bet apie endo net minties nebuvo  schmoll.gif , neduok D atsinaujinimo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai va ir man panasiai jau kokia savaite tas sleikstulys nepraeina , o dar ir sona pradejo skaudeti, nors pries mm tik strenas visada skaudedavo g.gif geriau buvo kol nezinojau nieko apie ta zaraza tai nieko ir neskaudejo ir niekas nesidare, o dabar va prisigalvoju visokiu simtomu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 00:09)
Mergaites ar gali buti vienas is endo atsinaujinimo pozymiu pykinimas ir skausmas kairiam sone?  g.gif

na cia greiciau nestumo simptomas - tiek pykinimas, tiek skausmas butent kairiam sone ar ties kaire kiauside lotuliukas.gif
manau bent jau pykinimas su endo negali buti susijes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 07, 20:21)
na cia greiciau nestumo simptomas - tiek pykinimas, tiek skausmas butent kairiam sone ar ties kaire kiauside lotuliukas.gif
manau bent jau pykinimas su endo negali buti susijes ax.gif

Nu 3 NT parode riebu I , tai nestumas kaip ir atkrenta, o kaire kiauside pas mane labiau apipjaustyta , joje 2 endo cistos buvo, tai gal del to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 07, 22:51)
dziaugios uz tave 4u.gif o man liudna, nes as tvarkausi praktiskai viena situos reikalus...  verysad.gif kazkada jis labai norejo vaiko o as vis bijojau,jausdavausi nepasiruosus, plius dar vieni mokslai,teises,paskola sakydavau- priezasciu kokiu nori gali sugalvot... dabar jau beveik 2 metus saudom tusciai... kazkaip jam visai vienodai viskas pasidare...kai pasakiau kad reik spermogramos, tai net atsove: 3metus tu buvai nepasiruosus dabar mano eile...apstulbau pradzioj, bet gal is tikruju savanaudiskai elgiaus kazkada...galbut jis viduj turi man nuoskauda, kad pries tuos 5 metus galejau ir pastot..o savo abejingumu gal net visiskai nesamoningai mane baudzia uz tai...

tikrai labai sunku kai reikia tvarkytis vienai... doh.gif bet jus suseskit ir viska issipasakokit ir issikalbekit, kodel taip jauciasi ir priimkit sprendima. juk mums vienoms be ju tikrai nieko neises, kad ir kaip noretume... o dar tas endo ... atrodo galetum sau ramiai gyventi ir nieko negalvoti, bet kai pagalvoji, kad nieko nedarant ji ten gali suveseti , net bloga pasidaro. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 00:23)
Nu 3 NT parode riebu I , tai nestumas kaip ir atkrenta, o kaire kiauside pas mane labiau apipjaustyta , joje 2 endo cistos buvo, tai gal del to  unsure.gif

o kada turetu buti memes?
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 07, 20:28)
o kada turetu buti memes?

rytoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 07, 23:19)
tai va ir man panasiai jau kokia savaite tas sleikstulys nepraeina , o dar ir sona pradejo skaudeti, nors pries mm tik strenas visada skaudedavo  g.gif  geriau buvo kol nezinojau nieko apie ta zaraza tai nieko ir neskaudejo ir niekas nesidare, o dabar va prisigalvoju visokiu simtomu  doh.gif

na jei mmm nesulaukei turekim vilties, kad, o gal blush2.gif na man ir pries mmm kokia savite pradejo labai pykinti ir jau savaite po mmm ir vistiek tas pykinimas nedingo , bet cia gal tik man taip o gal tavo simtomai nestuke.gif . ech as palaikysiu kumstukus ir uz tave blush2.gif juk visko gali buti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 00:29)

tai NT gali ir nerodyti, gal pasidaryk kraujuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 07, 23:23)
Nu 3 NT parode riebu I , tai nestumas kaip ir atkrenta, o kaire kiauside pas mane labiau apipjaustyta , joje 2 endo cistos buvo, tai gal del to  unsure.gif

kiek pamenu kristinukei ir labai velai NT pradejo rodyt vaiduokli blush2.gif jei rytoj nesulauksi mmm gal ir apie kraujuko pridavima verta pamastyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 07, 20:34)
kiek pamenu kristinukei ir labai velai NT pradejo rodyt vaiduokli blush2.gif jei rytoj nesulauksi mmm gal ir apie kraujuko pridavima verta pamastyt mirksiukas.gif

nu nemanau, kad taip velai dar nerodytu, nes siandien jau 15 DPO , taip , kad sansu jokiu , nereikia uzsiburti blush2.gif
Atsakyti