Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

pasislepus siunciu 10000 4u.gif ta proga thumbup.gif sakiau kad riebuilis ten buvo bigsmile.gif

bet manau, kad vienas maziukas tik nes skaiciukai nera tokie dideli kad butu 2 ax.gif ziurint aisku kokia DPIVF ax.gif

bet naujiena super thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš su rezultatais atėjau smile.gif Mano HCG-251,9 !!!! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 07, 20:41)
Pagaliau ir aš su rezultatais atėjau smile.gif Mano HCG-251,9 !!!!  clap.gif

sveikinimai kuo dideliausi,aukite sveikuciai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

vajei SVEIKINIMAI didziausi didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif naujienos superines thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net is dziaugsmo apsiverkiau blush2.gif kaip faina bigsmile.gif valioooooooooooooooooooo wub.gif wub.gif wub.gif niu dabar beliko tik savo virusiuku paskleist tai ir mes galesim si skyreli palikt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 07, 21:41)

Valioooooo wub.gif
Kazkodel buvau beveik tikra, kad tau pavyks, nes tokia ramybe ir stirpybe dvelkei wub.gif
Tai kazin, ar cia ne dvigubi skaiciukai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 11 07, 20:25)
Labas mergytes,gal mane dar kas atsimena cia  ax.gif

pasislepusi sveikinu  thumbup.gif
VIRUSIUKU  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif .
siandien gryzom is gydytojos,tai sake kad dukrytes laukiam  wub.gif
tij vat kaip as isejau is to skyrelio taip ir jums visoms to linkiu.
imkit virusiukus APCYYYYYYYYY  4u.gif  4u.gif  4u.gif
sekmes visoms  4u.gif

gaudom gaudom wub.gif dabar tikrai turi dar kazkam pasisekti tiek nestukiu pas mus mmmm kaip saunu ax.gif
Atsakyti
Pasislepusi, Viltele, didziausi sveikinimai! Uzderejo siandien smile.gif, kaip smagu! Tuoj visas cia uzkresit bigsmile.gif Kristinuke, ir as noriu i kompanija nestuke.gif , jei tik didesniu buriu smagiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 07, 20:50)
Valioooooo wub.gif
Kazkodel buvau beveik tikra, kad tau pavyks, nes tokia ramybe ir stirpybe dvelkei wub.gif
Tai kazin, ar cia ne dvigubi skaiciukai? wub.gif

as ir apie tai pagalvojau blush2.gif kazi kaip cia su tais skaiciukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 07, 19:18)
siandien sugadinau dar NT ryskus I, strenas maudzia jau , ryt turetu valkatos parsivilkti  cray.gif 
O dar MB pareiske, kad abejoja del IVF  verysad.gif  ai zodziu noreciau dabar i negyvenama sala  frusty.gif

Kokyte, console.gif , mazute, laikykis... Labai sunku, kai artimiausias zmogus taip...
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 07, 13:37)
sveikos,
ziurkyte, uz mm 4u.gif

mergaites, pasidariau hormonus 21 diena (ciklas 24-28 dienos) ir:
progesteronas 18,18 (liuteininej fazej norma iki 27) - ar tai reiskia, kad ovuliacijos nebuvo?
prolanktinas 612 (norma 100-496) - ar kam nors yra taip buve, ka daret?
sorry, kad rasau cia, bet manau, kad mano tyrimu rezultatai yra susije su endo g.gif

joo prolaktino per daug teks ir tau bromokriptina gert doh.gif patarciasu ilgai nedelsti ir eiti pas gydytoja kad vaistuku israsytu nes be ju sunkiai su nestuke.gif nors gal tu jau nestuke.gif juk nestumo metu prolaktino kiekis kyla mirksiukas.gif
Atsakyti
Na skaiciukai nemazi g.gif , bet ziurjau IVF statistika, tai su panasiu rezultatu ir 2, ir 1 buna. O man isodino net visus 3. Svarbiausia, kad pradzia yra, kad tik nepabegtu. Dar virusuoti anksti, reikia dar pora savaiteliu palaukti smile.gif
Atsakyti

WOW!!!!
Nu is tiesu brokuoti NT, su tokiu HCG ir tik vaiduokli rode??? doh.gif lotuliukas.gif
Sveikinu, sveikinu, sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti