HCG 52.8
PRG 453.4
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 16:15)
Nu va kokia grazuma SVEIKINU
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 15:15)
oi tikrai labai grazus skaiciukai sveikinu
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 07, 16:33)
kitaip mąstyk: žinosi priežastis - jas šalinsi
nulekiau pasiimti savo rezultatus, o ten matavimo vienetai ng/ml, taigi, kad juos atversti i nmol/l reikia dauginti is 3,18, tada mano PRG 58, kas gal nera blogai
del priezasciu sutinku
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 15:15)
pasislepusi, o negali cia prasinesti su kokiom fanfarom!
O dabar..
Sveikinam!
pasislepusi, valioooo
QUOTE(malvina @ 2011 11 07, 16:26)
nulekiau pasiimti savo rezultatus, o ten matavimo vienetai ng/ml, taigi, kad juos atversti i nmol/l reikia dauginti is 3,18, tada mano PRG 58, kas gal nera blogai
del priezasciu sutinku
del priezasciu sutinku
Tai, kad kiekviena laboratorija prie atsakymo dar turi pateikti ir normas. Nes normos skirtingose laboratorijose skiriasi.
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 11 07, 16:26)
Ale is tiesu Taip kukliai pasiskelbe
Bet tikiu, kad sirdi tokios fanfaros, kad ojojoj
baikit panos.... aš gi darbe.... tai ar numanot kokia man pirma darbo diena????
kolegė (ji žinojo apie ivf) pasiūlė per pietus nuvežt iki klinikos, kad tik nereiktų ilgai laukti. taigi, kai grįžau, po kokio pusvalandžio vis savo el.paštą refrešinau....
ir ką sulaukiau.
kas darosi, nežinau...
tik įdomu, ar abu liko mano mažiukai....
ech... nepykit, negaliu emocijų lieti, reikia rimta cioce būti.... nors man labai ne iki to.
kolegė (ji žinojo apie ivf) pasiūlė per pietus nuvežt iki klinikos, kad tik nereiktų ilgai laukti. taigi, kai grįžau, po kokio pusvalandžio vis savo el.paštą refrešinau....
ir ką sulaukiau.
kas darosi, nežinau...
ech... nepykit, negaliu emocijų lieti, reikia rimta cioce būti.... nors man labai ne iki to.
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 16:15)
Pasislepusi patys didžiausi sveikinimai Jūsų šeimynai
Labai gražūs skaičiukai
Saugok, lepink save ir žirniuką, ilsėkis, tinginiauk, niekur neskubėk, nesinervuok. Na manau pati tai supranti.
Dar kartą
QUOTE(avvka @ 2011 11 07, 17:38)
Tai, kad kiekviena laboratorija prie atsakymo dar turi pateikti ir normas. Nes normos skirtingose laboratorijose skiriasi.
Papildyta:
Papildyta:
mano PRG rezultatas 18,18 ng/ml, o norma liutaelinej (cia turbut su klaida atspausdinta) fazej 1,7-27 ng/mol.
Kad paversti viska i nmol/l, reikia dauginti is 3,18
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 17:48)
baikit panos.... aš gi darbe.... tai ar numanot kokia man pirma darbo diena????
ir ką sulaukiau.
kas darosi, nežinau...
ir ką sulaukiau.
kas darosi, nežinau...
argi gali buti geresne zinia pirmadieni?
QUOTE(riccola @ 2011 11 07, 13:10)
Sveikutes,
o su endometrioze negalima pastoti?
Man gyne sake, kad gali dvynukai buti, jei esant cistai pastoji?
o su endometrioze negalima pastoti?
Man gyne sake, kad gali dvynukai buti, jei esant cistai pastoji?
Nesupyk, bet kokios kompetencijos ta ginė, jei tokius marazmus šneka. Ji nežino, kaip dvynukai atsiranda ar ką...
O endometriozė tik kliūtis pastoti, kuri įveikiama arba ne . Pasižiūrėk endometriozės sąrašėlyje prie Lauraz ir pamatysi, kiek jau sūpuoja savo vaikelius.