QUOTE(sanzile @ 2011 11 06, 22:51)
Zinai kada pradesiu vel po truputi pasvajoti? Kai pabaigsiu 3men. KT kursa, atsikratysiu spirales ir pabandysim pagauti paskutini vilteles siuleli
Tiesa, del endo.. Gal as per daug naivi, bet as pas Jus ne del endo nameliuose gyvenu (kitur daugiau nesilankau). Bunu, nes cia man patinka O, kad manyciau jog I stadijos endo man neleidzia pastoti, tai visiskai nenoreciau tuo tiketi. As manau, kad turiu dar kitu, nesurastu bedu.
tada manau, kad kiekviena isgyvena tam tikras stadijas liudesio tam tikru momentu..pas mane siuo metu bangavimas..gal po kazkiek laiko ateis visiskas štilis na del tos I st, tai neperseniausiai, kazkokiame uzsienio saite skaiciau, kad nereikia taip nurasyt ir I bei II st, nes labai priklauso nuo to kaip endo veikia butent tavo organizma..bet aisku cia ner nei ko lygint su didesnem stadijom..tikrai turetum patapt..o del uzsleptu bedeliu, tai tikriausiai jau ir tyrimus visokius dareisi? bet niekas nieko neranda? labai linkiu, kad po KT kurso galetum pradeti lankytis atitinkamam skyrely..nu ir mus kartais pavirusuoti uzsuktum