Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sanzile @ 2011 11 06, 22:51)

Zinai kada pradesiu vel po truputi pasvajoti? rolleyes.gif Kai pabaigsiu 3men. KT kursa, atsikratysiu spirales ir pabandysim pagauti paskutini vilteles siuleli bigsmile.gif
Tiesa, del endo.. Gal as per daug naivi, bet as pas Jus ne del endo nameliuose gyvenu (kitur daugiau nesilankau). Bunu, nes cia man patinka tongue.gif O, kad manyciau jog I stadijos endo man neleidzia pastoti, tai visiskai nenoreciau tuo tiketi. As manau, kad turiu dar kitu, nesurastu bedu.

tada manau, kad kiekviena isgyvena tam tikras stadijas liudesio tam tikru momentu..pas mane siuo metu bangavimas..gal po kazkiek laiko ateis visiskas štilis g.gif na del tos I st, tai neperseniausiai, kazkokiame uzsienio saite skaiciau, kad nereikia taip nurasyt ir I bei II st, nes labai priklauso nuo to kaip endo veikia butent tavo organizma..bet aisku cia ner nei ko lygint su didesnem stadijom..tikrai turetum nestuke.gif patapt..o del uzsleptu bedeliu, tai tikriausiai jau ir tyrimus visokius dareisi? bet niekas nieko neranda? labai linkiu, kad po KT kurso galetum pradeti lankytis atitinkamam skyrely..nu ir mus kartais pavirusuoti uzsuktum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 06 lapkričio 2011 - 22:16
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 06, 22:01)
kad po KT kurso galetum pradeti lankytis atitinkamam skyrely..nu ir mus kartais pavirusuoti uzsuktum 4u.gif

Skamba, kaip is fantastikos skyrelio biggrin.gif doh.gif
Bet, Dievo keliai nezinomi.. O Jis zino ko as trokstu.

Tyrimus as jau visus esu dariusi, tik jau labai seniai. Priezasciu vis dar ieskojau, bandziau (tiksliau zaidziau) su IUI, buvom bepradeda IVF. Bet netycia gyd. V. surado kai ka netiketo. Jei po sios "kliuties" nepagausim gandro, vadinasi dar kazko reikia ieskoti..

O ka Tu Irmuciuk dabar veiki?? g.gif Periodas po LP? Kiek laiko bandysit? (siulyciau daugiau 3men. jokiu budu nelaukti) Negaiskit laiko.
Kiek laiko bandote?
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 06, 23:41)

O ka Tu Irmuciuk dabar veiki?? g.gif Periodas po LP? Kiek laiko bandysit? (siulyciau daugiau 3men. jokiu budu nelaukti) Negaiskit laiko.
Kiek laiko bandote?

tai stipriai gaudykit ta gandra mirksiukas.gif 4u.gif LP buvo rugsejo 14..Meskauskiene is VK, leido puse metu bandyti..bet nezinia kaip cia bus, gal greitai prisijungsiu prie Lauraz su difu unsure.gif Buvo mintys pasidaryt IUI naturaliam cikle..bet jauciu prie 4 st cia tik zaidimas..stimuliuotis bijau...nes endo dar subujos.. doh.gif o apie IVF siuo metu isvis ner snekos... verysad.gif nes paskolos tiek butui, tiek mokslam doh.gif o bandom tai va antras menuo..Zinau, kad laikas labai brangus..bet neisivaizduoju ka daryt.. doh.gif gert Kt ir taupyti IVF...nezinau. verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na man pagaliau normaliai pramušė. 4u.gif Tai naktį pasikankinau, dabar jau skausmas rimsta. thumbup.gif
Atsakyti
Nugi mergužėlės, bigsmile.gif tvarka forume vėl darosi? wub.gif Laikom su dukriuku kumštukus stipriai suspaustus, kad II pavirstų bambliukais grūdančiais per prievartą savo kuštukus burnon ir baisiai siuntančius, kad tai nepavyksta lotuliukas.gif

O tie vyrai merginos vaikų nori, tik užgniaužia. Manasis irgi dabar sako ko mes tiek laukėm? (iš dalies čia aš kalta-nesileidau) Sakau: "ko neužtaisei "netyčiuko"? O pasirodo jis tiesiog bijojo. Ko? Nė pats nežino, tik dabar jau konstatavo: "Koks durnius kad taip bijojau". mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

o su endometrioze negalima pastoti?

Man gyne sake, kad gali dvynukai buti, jei esant cistai pastoji?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 07, 08:31)
gert Kt ir taupyti IVF...nezinau. verysad.gif

Pinigai dar labiau varo i nevelti, kai ju labai reikia ir dar tokiam tikslui.. Bet reikia susikaupti ir priimti pati palankiausia sprendima, kad nereiktu nervintis del pinigu stygiaus ir del to, kad laikas eina. Tavo vietoje gerciau KT ir taupyciau pinigelius IVF, aisku jei imanoma dar is dvieju paskolu ju siek tiek atsideti. Tada ramiai, su kantrybe gyvenciau ir kaupciau pinigelius nusistatytam terminui mirksiukas.gif
Na, bandau patarti ax.gif Juk zinau, kaip jautiesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 07, 13:23)
Pinigai dar labiau varo i nevelti, kai ju labai reikia ir dar tokiam tikslui.. Bet reikia susikaupti ir priimti pati palankiausia sprendima, kad nereiktu nervintis del pinigu stygiaus ir del to, kad laikas eina. Tavo vietoje gerciau KT ir taupyciau pinigelius IVF, aisku jei imanoma dar is dvieju paskolu ju siek tiek atsideti. Tada ramiai, su kantrybe gyvenciau ir kaupciau pinigelius nusistatytam terminui mirksiukas.gif
Na, bandau patarti ax.gif Juk zinau, kaip jautiesi 4u.gif

o taip..ir kai niekas neduoda garantijos, kad pavyks is pirmo karto cray.gif o kad susitaupyt reikiama suma, tai praeis ir keletas meteliu doh.gif varge vargeli...na bet jauciu , kad mano planas chuliganas bus toks-puse metu bandau naturaliai, tada difas, kad kazkiek uzslopint ta endo, tada kt...keletas men pertrauka bandymui vel naturaliai, vel kt..ir jei per ta laika stebuklas neivyks, tada gal jau busim susitaupe IVF. aciu uz patarima, sanzile, zinau, kad nori tik gero 4u.gif gerai, kad MB nieko pries IVF neturi. Vienintelis dalykas, kas trukdo-pinigai...o beja dar kartais gyvenime buna ir stebuklu.. wub.gif
Atsakyti
sveikos,
ziurkyte, uz mm 4u.gif

mergaites, pasidariau hormonus 21 diena (ciklas 24-28 dienos) ir:
progesteronas 18,18 (liuteininej fazej norma iki 27) - ar tai reiskia, kad ovuliacijos nebuvo?
prolanktinas 612 (norma 100-496) - ar kam nors yra taip buve, ka daret?
sorry, kad rasau cia, bet manau, kad mano tyrimu rezultatai yra susije su endo g.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2011 11 07, 12:10)
Sveikutes,

o su endometrioze negalima pastoti?

Man gyne sake, kad gali dvynukai buti, jei esant cistai pastoji?

Galima smile.gif tik nevisom taip lengvai gaunasi..Labai priklauso nuo stadijos ir kokius organus endo pazeidus. o del tu dvynuku, tai pirma kart girdziu..kakzaip nelinkus tiket g.gif jei but tiesa, tai visos cia dvynukus turetumem turet smile.gif na nebent ne endo cista gydytoja turejo galvoj..bet vistiek kazkaip keistai itartinai atrodo g.gif
Atsakyti
Na o aš būsiu optimistė, ir bandysiu natūraliai....O jei nepavyks, tai vadinasi lemtą vieną turėti....
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 07, 13:42)
Na o aš būsiu optimistė, ir bandysiu natūraliai....O jei nepavyks, tai vadinasi lemtą vieną turėti....

matai tu bent viena grazuole turi...nesakau, kad tau maziau skaudu..bet kai neturi nei vieno..tada reik isbandyti viska..jei nepavyks naturaliai, ateity bent vienam IVF sutaupysim...na o jei bus nelemta, tai nelemta..niekada nezinai, ka gyvenimas tau paruoses..
Atsakyti