Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 06, 18:14)
MB 35 metai, bet vistiek dideliu noru del vaiku nedega doh.gif
Kazin uzaugs kada nors? g.gif  o gal jau peraugo biggrin.gif
nezinau kaip reikes ji IVF prikalbinti  unsure.gif

iš patirties - užaugs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 20:09)
ir norėčiau,kad tai ką parašei man būtų tikra. kažkaip vis dar bijau patikėti... nu kvaila kaip bato aulas, bet negaliu atsižiūrėti į šiandieninį....  blush2.gif

nera nieko smagiau, nei ziureti i savo besipildancia svajone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 20:09)
Laura, atmink visiems laikams, vyrai vėliau bręsta. čia rimtai. šiandien net girdėti nenori apie jokius vaikus, bet negali būti tikra, kad nepradės keistomis užuominomis kalbėti apie tai rytoj.
turi žiūrėti savęs. kažko nori- daryk, nenori- nedaryk. pradėk save labiau mylėti, kartais tiek ir tereikia.

ir norėčiau,kad tai ką parašei man būtų tikra. kažkaip vis dar bijau patikėti... nu kvaila kaip bato aulas, bet negaliu atsižiūrėti į šiandieninį....  blush2.gif

Ne kvaila... mes visoms taip pat jaustumemes/jausimes wub.gif
Atsakyti
pasislepus zinok rasau tai ka matau bigsmile.gif

tikrai vyrai kartais niekada neuzauga taip ir lieka dideliais vaikais doh.gif ir kartais jiems gerai taip kaip yra, bet kaip liudna, kad jie tiesiog nenori judeti i prieki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 06, 17:59)
ir kaip ipusti tos stiprybes?

Visoms jos truputi reikia. Reikia ir Tau Lauraz jos 4u.gif
Kai vel susigrazinsiu stiprybe,- pasidalinsiu su Tavim console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 06, 14:17)
Sveikos smile.gif

As dar mm nesulaukiau ir jau pradejau tiketis, kad gal ir nesulauksiu. NT parode vaiduokliukus, ryt kraujuka priduosi, tai bus aiskiau.

vajei kaip smagu , oi dar stipriau suspaudziu kumstukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 15:33)
kol kas be mėmių...
trečia diena kaip vaiduoklį matau.  ax.gif

ojei kaip gera girdeti tokias zinias kumstukai stipriai suspausti wub.gif
Atsakyti
Aciu Tau sanzile, reikia tikrai mums visoms jos....tik kiekviena turi rasti kaip rasti ta ramybe ax.gif
Atsakyti
Pasėdėjau karštoje vonioje, tai lyg pramušė biškį, pradėjo vėl teplioti. Skausmas kankina baisus, plešia visa pilva. Jaučiu teks kalti dar ibuprofeno, nors jau viršinau dienos norma...Bet nebegaliu kentėt doh.gif

Mano vyras nori antro vaiko net labiau nei aš turbūt...Todėl man visada labai širdį skauda, kai tenka kas mėnesį jį nuvilti....
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 06, 13:17)
Sveikos smile.gif

As dar mm nesulaukiau ir jau pradejau tiketis, kad gal ir nesulauksiu. NT parode vaiduokliukus, ryt kraujuka priduosi, tai bus aiskiau.

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 14:33)
kol kas be mėmių...
trečia diena kaip vaiduoklį matau.  ax.gif

Tyliai tyliai už abi: AAAAaaaaaaa! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 11 06, 11:46)
imk  4u.gif uz mm
tai sumoj suprantu, kad filmo neverta ziureti?

Nea, šito nerekomenduoju. Jei iš švežių, tai labai patiko "Midnight in Paris" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 06, 20:20)
Pasėdėjau karštoje vonioje, tai lyg pramušė biškį, pradėjo vėl teplioti. Skausmas kankina baisus, plešia visa pilva. Jaučiu teks kalti dar ibuprofeno, nors jau viršinau dienos norma...Bet nebegaliu kentėt  doh.gif

g.gif kazkaip viskas ziauriai keista g.gif Ar tau anksciau budavo kazas panasaus?
Atsakyti
Oi, mergaites, kiek cia graziu naujienu, kol nebuvau smile.gif labai sveikinu sulaukusias nestuke.gif , taip, taip, zinau, tyluteliai. kai viskas pasitvirtins, vios lauksim virusiuku blush2.gif

Ziurkyte, isties keista tavo situacija... Man zinok kai nepakeliami skausmai buna, geriu solpadeina viena tablete, tas man isties padeda... Draugei patariau, ja irgi jis isgelbejo... O man seimos gydytoja rekomendavo, kai karta ziauru skausmo priepuoli turejau... Nors as vis dar turiu tokia durna vilti, kad tavo testukas nekokybiskas buvo...
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 06, 19:32)
g.gif kazkaip viskas ziauriai keista g.gif Ar tau anksciau budavo kazas panasaus?

būdavo doh.gif paauglystėje taip visada būdavo. O dabar po LP vėl tokie skausmai gryžta, su kiekvienu ciklu vis smarkiau doh.gif

QUOTE(stryga @ 2011 11 06, 19:40)

Ziurkyte, isties keista tavo situacija... Man zinok kai nepakeliami skausmai buna, geriu solpadeina viena tablete, tas man isties padeda... Draugei patariau, ja irgi jis isgelbejo... O man seimos gydytoja rekomendavo, kai karta ziauru skausmo priepuoli turejau... Nors as vis dar turiu tokia durna vilti, kad tavo testukas nekokybiskas buvo...

man solpadeinas neveikia, kai mmm skausmai buna. Tik ibuprofenas. Tik dažniausiai visada išsiversdavau su trim tabletėm į dieną, o šiandien nebe. O testų dariausi, ir ne vieną. Paskui dar draugė privežė iš UK Clearblue, jie labai jautrus ir patikimi, nėštumo tikrai nėra...

Dirbsim šį mėn vėl... Gal kaip nors užkibs...baigtusi tada šitie skaumai..
Atsakyti