Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sanzile @ 2011 11 05, 12:24)
Ar galiu pasiskusti? sleep.gif     
Skauda pilva, kaip prie mmm.. verysad.gif  ..sona verysad.gif  ..

Aga, gali console.gif o negali but kokia pienlige? Nes vartojant KT man budavo g.gif arba gal persalai, kur?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 05, 11:38)
Aga, gali console.gif o negali but kokia pienlige? Nes vartojant KT man budavo g.gif arba gal persalai, kur?

Kad pienlige- tai galetu buti. Bet man jau visa men., nuo pat pradejimo gerti KT, teplioja- kraujuoja, tai nesuprantu ar cia pienlige ar ne. Nes tu tikruju baltuju isskyru nematau. O gal jos susimaisiusios su tuo tepliojimu..smile.gif

O persalti negalejau schmoll.gif

Eisiu pas gyd. Tegul galvoja ka nori verysad.gif
Atsakyti
sanzile, kiek laiko geri kt? teplinti gali, nes vis dar pratinasi organizmas
o ir ta bjauri pienligė prikibti gali nuo kt, ar kasdieninių įklotų....

teisingiausia, būtų nueit pas gydyt, tegu apžiūri. žinai, blogiau nebus. nes jei koks uždegimas (niekada nežinosi, nors rodos ir nebuvo kur sušalt) tai geriau kuo anksčiau jo imtis.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 05, 11:52)
sanzile, kiek laiko geri kt?

Geriu dar tik pirma pakiuka, siandien paskutine tab. ir bus 7d. pertrauka.
Jei po savaitgalio nesiliaus, varysiu pas gine cool.gif Nes uzdegimop man dabar maziausiai reikia doh.gif .. dar su visokiom tom spiralem doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 05, 12:48)
Kad pienlige- tai galetu buti. Bet man jau visa men., nuo pat pradejimo gerti KT, teplioja- kraujuoja, tai nesuprantu ar cia pienlige ar ne. Nes tu tikruju baltuju isskyru nematau. O gal jos susimaisiusios su tuo tepliojimu..smile.gif

manau kad yra du variantai arba uzdegimas kabinasi g.gif arba organizmas prie KT taikosi (cia del tepliojimu) nes organizmas gali prie ju taikytis net 2-3 menesius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 05, 12:48)

kai seniau gerdavau kontracepkes, man 2-3 menesius tepliodavo, paskui susinormalizuodavo. Gine sake, kad normalu, kad cia tiesiog prisitaiko organizmas. Tai gal nieko baisaus..
Atsakyti
[quote=irmuciukasss,2011 11 05, 11:10]
[quote=stryga,2011 11 04, 21:46]
na kita savaite ir as nelauksiu mm blush2.gif vysiu jas salin kaip tik galesiu smile.gif o jei visos bendrom jegom, tai isvis bus paprasta irnesakyk.gif
Pilkos akys, prajuokinai lotuliukas.gif asociacijos apie mane mat jai kyla filmus beziurint bigsmile.gif o filmu tai sudominai, reiks paziuret mirksiukas.gif

[/quote]

Beje, filmas mums nelabai patiko, kažkokia trūkinėjanti siužeto linija, kur kai kurių epizodų reikšmės taip ir nesupratom- o tęsėsi jie ilgai smile.gif Bet suknelės ir mamo ryšys su sūnumis įsimintini, aktoriai ir filmui priskirti apdovanojimai- irgi smile.gif

Aš nespėjau testo sugadinti, dvi dienas pavėlavusios ir vėl čia kaip čia manosios verysad.gif Taip kad mes šį mėnesį pradedam pirmuosius susipažinimus su vaisingumo klinikomis... Kaip tik ir metai jau sukanka, kai laukiam nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 11 05, 22:16)
Aš nespėjau testo sugadinti, dvi dienas pavėlavusios ir vėl čia kaip čia manosios verysad.gif

imk 4u.gif uz mm
tai sumoj suprantu, kad filmo neverta ziureti?

kazin kaip viltele, kokyte ir pasislepusi? laikau kumstukus, kad nei viena nebutu sulaukusi mmm
Atsakyti
manosios irgi parsliauze vkr tai plaukiu kaip reikiant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 06, 11:46)
imk  4u.gif uz mm
tai sumoj suprantu, kad filmo neverta ziureti?

kazin kaip viltele, kokyte ir pasislepusi? laikau kumstukus, kad nei viena nebutu sulaukusi mmm

Sveikos smile.gif

As dar mm nesulaukiau ir jau pradejau tiketis, kad gal ir nesulauksiu. NT parode vaiduokliukus, ryt kraujuka priduosi, tai bus aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 06, 15:17)
Sveikos smile.gif

As dar mm nesulaukiau ir jau pradejau tiketis, kad gal ir nesulauksiu. NT parode vaiduokliukus, ryt kraujuka priduosi, tai bus aiskiau.

Jau paskaiciau IVF temukej blush2.gif
Viltele, tyliai tyliai dziaugiuosiu wub.gif
Vat kazkaip Kristinukes ir Tavo sekme labai tikejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 06, 13:18)
Jau paskaiciau IVF temukej blush2.gif
Viltele, tyliai tyliai dziaugiuosiu wub.gif
Vat kazkaip Kristinukes ir Tavo sekme labai tikejau wub.gif

Aha, dar garsiai nesidziaukit ax.gif Bijau dar unsure.gif
Atsakyti