Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 03, 19:05)
aga...as ir vakar vakare taip pagalvojau..kurgi dingo... g.gif kuisi!!! kur tu?

auuuu, esu mergicos esu. buvau šiek tiek pradingusi, tai mokslai, tai darbas, dar galų gale apsirgau vėl doh.gif antrą pakuotę KT pradėjau thumbup.gif

žiūriu Viltele ir pasislepusi laukia rezultatų, laikau kumščius.

Atsakyti
nu ir plepses, kiek pripliurpet smile.gif vos speju skaityt i darba atejus biggrin.gif
kaip kokyte? ar dareis NT snd ryte?
kuisis grizo 4u.gif o kas buvo? persalai?
pas mane keisti dalykai..jau savaite vos vos teplioja...nors iki mm dar pusantros sav... g.gif idomu kas cia per ciudai...gal koks uzdegimas, nes persti ir degina kartais ta vietyte unsure.gif reiks gal zygiuot pas gine...
Dar snd toooki sapna sapnavau...sapnuoju, kad atsiverciu laikrasti, o ten parasyta-kitu metu sausio men jus turesite sunu thumbup.gif ir poto sapnuoju kazkokia svente..as su tokia besiplaikstancia suknele ir soku su 5-6 metu berniuku, kuris mano sunus...as ji paimu i rankas, o jis sako-mamyte, as noriu sokt kaip tikras vyras, nuleisk mane zemen... doh.gif ech...kad sapnai pildytusi...tik geri aisku rolleyes.gif gal tikrai kokia vaikiuko dvasele aplink sukiojasi ax.gif o gal cia is to noro viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 04, 12:21)
Dar snd toooki sapna sapnavau...sapnuoju, kad atsiverciu laikrasti, o ten parasyta-kitu metu sausio men jus turesite sunu thumbup.gif ir poto sapnuoju kazkokia svente..as su tokia besiplaikstancia suknele ir soku su 5-6 metu berniuku, kuris mano sunus...as ji paimu i rankas, o jis sako-mamyte, as noriu sokt kaip tikras vyras, nuleisk mane zemen... doh.gif ech...kad sapnai pildytusi...tik geri aisku rolleyes.gif gal tikrai kokia vaikiuko dvasele aplink sukiojasi ax.gif o gal cia is to noro viskas doh.gif

koks mielas sapnelis wub.gif

aha, peršalau: sumąsčiau šlapia galva po lauką palakstyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 04 lapkričio 2011 - 11:49
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 04, 12:41)
koks mielas sapnelis wub.gif

aha, peršalau: sumąsčiau šlapia galva po lauką palakstyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

nu va bus tau lapkricio menesi vasara vaizduoti umn.gif tai gerai, kad dar koks ausu uzdegimas neprikibo, bart gausi gun_smilie.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 04, 13:03)
nu va bus tau lapkricio menesi vasara vaizduoti umn.gif tai gerai, kad dar koks ausu uzdegimas neprikibo, bart gausi gun_smilie.gif  lotuliukas.gif

tai kad prikibo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 04, 13:04)
tai kad prikibo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu menkas malonumas tadu...Kazkada apturejau...tai iki siol dar neprigirdziu lotuliukas.gif Uztat turiu atmaskes pries MB-kanors pamirstu, tai sakau cia del narkozes flirt.gif , neisgirstu,ji pradeda pykt- o as: ka as kalta, kad man ausytes popa flirt.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 03, 21:07)
Kazi ar rodys jau 9 DPI ?  g.gif Neatsimenu tiksliai kaip ten Kristinukei buvo su tuo per anksti HCG darymu, galetu pakomentuoti  unsure.gif

Komentuoju: mano I HCG buvo darytas 6dpi. Ir nieko neparodė. Tada dariausi 12dpi ir parodė 20. Mažokai. Bet paskui sparčiai pradėjo augti. Turbūt vėlokai implantavosi.
O kad ginčijatės dėl LV ar LT, tai net juokinga. Taip lyg mano vyras geresnis nei tavo... biggrin.gif Pavyzdžiui, aš mielai būčiau draugavusi su LT, bet Lietuvai savų vaikų nelabai reikia, geriau parsivežti iš LV. Tai ir parsivežiau.

Važiuoju, merginos, šiandien pas endokrinologą. O jau nenoriu, tai nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 04, 13:15)
O kad ginčijatės dėl LV ar LT, tai net juokinga. Taip lyg mano vyras geresnis nei tavo... biggrin.gif Pavyzdžiui, aš mielai būčiau draugavusi su LT, bet Lietuvai savų vaikų nelabai reikia, geriau parsivežti iš LV. Tai ir parsivežiau.

Važiuoju, merginos, šiandien pas endokrinologą. O jau nenoriu, tai nenoriu  doh.gif

pritariu diskusija tikrai beprasmė 4u.gif vienintelis dalykas dėl kurio mąstau apie LV, tai dėl kainos, bet jei prasisukti kaip Viltele, tai dar visai puse bėdos mirksiukas.gif

o kodėl taip nenori pas endokrinologą? juk neskriaus 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Sugadinau siandien ryte NT ir kaip ir tikejausi ryskus I , bet kazkaip labai ir nepergyvenu, kazkaip jauciau, kad taip bus verysad.gif
Reikia pradeti kauptis IVF , nezinau tik kaip MB i tai reaguos nu , bet kazkaip reikia su tuo susigyventi doh.gif

Viltele , Pasisilepusi kaip jusu reikaliukai , man jau rankas skauda nuo kumstuku laikymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 04, 18:26)
Labas mergaites  4u.gif

Sugadinau siandien ryte NT ir kaip ir tikejausi ryskus I , bet kazkaip labai ir nepergyvenu, kazkaip jauciau, kad taip bus  verysad.gif
Reikia pradeti kauptis IVF , nezinau tik kaip MB i tai reaguos nu , bet kazkaip reikia su tuo susigyventi  doh.gif

nu dar palaukiam, gal dar testas nerodo g.gif kada mm turi prasideti?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 04, 15:30)
nu dar palaukiam, gal dar testas nerodo g.gif kada mm turi prasideti?

Jei ciklas nepailges, o kadangi sy cikla be jokiu vaistu tai tikiuosi, kad ne g.gif tai turetu lapkricio 8 parsivilkti nelabosios doh.gif
ana karta irgi 11CD dariausi testa lygiai taip pat rode riebu I, tai ir dabar jau tik memiu reik laukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 04, 18:44)
Jei ciklas nepailges, o kadangi sy cikla be jokiu vaistu tai tikiuosi, kad ne  g.gif  tai turetu lapkricio 8 parsivilkti  nelabosios  doh.gif
ana karta irgi 11CD dariausi testa lygiai taip pat rode riebu I, tai ir dabar jau tik memiu reik laukti  verysad.gif

kokyte console.gif
Atsakyti