QUOTE(kokyte @ 2011 11 03, 20:06)
Be to kiek skaiciau tai nera jau toj LV gydytojai visaziniai ir visagaliai, o gera statistika pas juos nes paklausa labai didele ir kainos palyginus nedideles, nors kita vertus tai Vilteles pavyzdys rodo, kad ir LT galima uz tuos pacius pinigus IVF pasidaryti
Ir dar manau, kad ne viskas nuo stadijos priklauso
Ir dar manau, kad ne viskas nuo stadijos priklauso
niekas ir nesako, kad Latvijos gydytojai yra geresni nei Lietuvos.
tiesiog, dėl tam tikrų priežasčių latviai procedūras atlieka daugiau ir dažniau nei Lietuvoje. vien todėl jų procentas didesnis ir geresnis.
na, čia kaip lietinius kepti. jei kepi kasdien, maišai tešlą kasdien, ar su vienokiais ar kitokiais miltais, palaipsniui įgundi ir didesnis procentas iškeptų sveikų lietinių, nei kad tai darytum kartą ar du į mėnesį. gal pavyzdys ir nėra labai tikslus, bet, jei norėjei- supratai, ką norėjau pasakyti.
o procedūrų kainos yra nurodytos be vaistų ! o kiek vaistų reikės niekas negali tiksliai žinoti.
nes net jei ir Marytė, ir Kazytė turi endometriozę, 3 stadiją, nebūtinai joms bus taikoma tokia pati schema ir tokie pat vaistai ir jų dozės.
gi yra ir jujų diedai, kurių, kaip kad čia SM'e vadinama, grikių kokybė irgi daug ką lemia. be to ir moteriškaitės ne identiško sudėjimo, svorio....
taigis,jei pasislėpusi'ai, kuriai yra endo 3 st, reikėjo super ilgos schemos ir tam tikrų vaistų, nebūtinai ir kokiai kitai narei tokia pat schema bus.
ir jei aš išleidau n sumą litų, nebūtinai Tau reikės tiek. kas žino, gal išleisi daug mažiau, o gal teks ir daugiau krapšyti.
ir išvis, jei pasitikit gydytoju tai ir darykit ką ji/s sako. jei kažkas kirba, ieškokite tokio, kuriuo pasitikėtumėt.
man buvo svarbu, kad gydytojas patiktų ir mano vyrui, visgi ivf ne mano vienos reikalas, o mūsų abiejų. taigis, iš pradžių, neslėpsiu, neitin man patiko Treijs. bet palaipsniui išmokau bendrauti ir apsimest nepastebinti, kad jis...vyras. kas iš pradžių man didelis minusas buvo.
užtat dabar net liūdna pagalvojus, kad po kažkiek laiko teks ieškotis čia kito(s) gydytojo(s).
va. kad dėjau, tai dėjau kalbos.