QUOTE(kokyte @ 2011 11 03, 19:25)
Zinok pilnai tau pritariu del IUI sekmes, nors kita vertus paskui gal buciau grauzusis, kad nepameginau
Mano gine pasake taip, nesvarbu kokia endo stadija , svarbu pratekami kiausintakiai, kiausides pajegios, tokiu atveju reikia bandyti bent 1 IUI (as kazkodel susigundziau ir antram
)
Bent mano organizmas ziauriai audringai reaguoja i vaistus, tai as kazkaip labai jau prisibijau IVF
Nors jei dabar nepavyks manau, kad kitos iseities nebebus
As ir labai buvau dideliuose apmastymuosi del IUI ir IVF. Bet surizikavau ir dariausi IUI, nes kitoms tik tiek ir truksta, bet man deja neuzteko... Tada nusprendziau nebemetyti pinigu, o eiti prie rimtesnes proceduros, taupiau beveik 8 men., bet vis tiek labai nerimavau ir netikejau kad ryziuos IVF, bet tas noras vaikelio ir ta mintis, kad galiu ateity gailetis, kad nepadariau visko, kas imanoma, suteike ryzto.
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 03, 19:48)
man sake, kad turinciom endo taikoma kazkokia super ilga schema, tai as taip isivaizduoju, kad ir vaistu dozes atatinkamos
o mano organizmas labai jau audringai reguoja i juos, tuo isitikinau per 1 IUI kuris buvo su stimuliacija .
Nors cia ko gero reiktu Vilteles ir Pasislepusios klausti kaip ten kas vyksta
Man taike ilgaja schema, o pasislepusiai super ilgaja. Tai cia papildomai tik suleidzia Dipherelinio doze pries visas stimuliacijas. Stimuliuoja buna, as manau, kaip ir visoms, tik vaistu doze nustato pagal amziu, svori ir aisku ziuri kaip gaminasi tie folikulai. Buna, kad is pirmo karto ir gerai nesureguliuoja tu vaistu doziu, todel sekancia procedura vel kitaip planuojamos dozes.