Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

meskos, man antrą darė, nes dideli skausmai buvo. nebuvo nė cistų, nieko.
tik tiek,kad skaudėjo. iš pradžių manė, kad gimdos uždegimas, o paskui paaiškėjo, kad endo apsigyveno gimdoje.
Atsakyti
Aš irgi turėjau dvi LP. Abu kartus endo IIIst.
Ir su skarandžiu problemų turiu. Kai vis per mm gerdavau vaistus nuo skausmo, tai ir dvylikapirštės eroziją buvau įsigijusi.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 11 03, 18:34)
As lygiai taip pat bijau del narkozes, as ten kazkaip dusti pradejau, zodziu, ne kas, nenoriu prisimint visai..  Bet, kaip sake gyd. cia ne del to, kad nori ar nenori..
Mergaites, o toms, kurioms kartojo - del cistu ir polipu? Nes pas mane kol kas (pfu pfu pfu) nerado tokiu, tik siaip pozymiai grizo ir sako, gal net nedaryti IUI o pries tai LP kartoti..

as turejau 2 LP, viena pries 5 metus del cistos ir kita pries puse metu del cistos.
mano atveju tos LP kiausidziu rezerva apmazino, nes kiekviena karta lukstenant cistas ir kazkiek kiausides nugnybiama, taip ir mazeja folikulu rezervas.
bet jei kitos iseities nera (augancios cistos), tai ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 03, 19:31)
as turejau 2 LP, viena pries 5 metus del cistos ir kita pries puse metu del cistos.
mano atveju tos LP kiausidziu rezerva apmazino, nes kiekviena karta lukstenant cistas ir kazkiek kiausides nugnybiama, taip ir mazeja folikulu rezervas.
bet jei kitos iseities nera (augancios cistos), tai ka daryt? g.gif

Kol dar turi savam rezerve, nelaukti geresnių laikų, nes jie gali ir nebeateiti. Atsiprašau, kad taip žiauriai, bet man abi kiaušidės dėl cistų palukštentos, tad žinau, ką sakau.
Atsakyti
aga, pritariu Kristinukei.
aš to nežinojau, jei ir sakė gydytoja, kad kaskart operuojant nugnybiama kiaušidė, neužfiksavau. todėl buvo labai didelis šokas, kai Treijs'as pasakė, kad tik viena kiaušidė tinkama.

man dabar skrandis sustreikavo. kažkoks idiotiškas seilėtekis, ką pakramtau, nurimsta. po kiek laiko, vėl pilna burna seilių, rugštu ir dar pykinimas prisideda.
tirpi kava ar arbatų padidėjęs kiekis galėjo išprovokuoti ?

tiesa, kur Kuisis dingo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 03 lapkričio 2011 - 17:57
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 03, 19:55)

man dabar skrandis sustreikavo. kažkoks idiotiškas seilėtekis, ką pakramtau, nurimsta. po kiek laiko, vėl pilna burna seilių, rugštu ir dar pykinimas prisideda.
tirpi kava ar arbatų padidėjęs kiekis galėjo išprovokuoti ?

ir kava gali, ir arbata ant apytuscio skrandzio. geriausia paumejimo metu gerti karsta vandenuka - kai pripranti, atstoja arbata 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 03, 19:46)
Kol dar turi savam rezerve, nelaukti geresnių laikų, nes jie gali ir nebeateiti. Atsiprašau, kad taip žiauriai, bet man abi kiaušidės dėl cistų palukštentos, tad žinau, ką sakau.

zinau, Kristinuke, todel ir pradesiu zygius nuo kito ciklo (per si darausi hormonu tyrimus ir tirsim vyro turta).
mastau tik, ka daryti, jei pasiulys pradziai IUI. nes juk stimuliavimas tiek endo augina, tiek rezerva eikvoja, o su IUI pastojimo tikimybe nera labai didele g.gif
per LP kiausintakiai buvo praeinami, bet kas zino, kas ten darosi po puses metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 03, 18:55)
tiesa, kur Kuisis dingo ?

aga...as ir vakar vakare taip pagalvojau..kurgi dingo... g.gif kuisi!!! kur tu?
Atsakyti
Malvina, kavą geriu tirpią. ir tai tik ryte, per pusryčius. o arbatą pliupinau, nes tualetas buvo labai nedraugas. padėjo. vieną dieną. ir vėl nebe draugas. lotuliukas.gif
na ryt pabandysiu visai kavos negerti, pažiūrėsim ar suveiks.

o maisto kiekis neribojamas. į manekenes netaikau, tai kad jau pusbadžiu gyvenčiau savo noru? nesulauksit ! biggrin.gif

beje mačiau, kad Glamour irgi laukia II. tai kaip sekasi laukti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 03, 10:25)
Kokyte, ar dareisi NT?
O man jau siandien pilva maudzia kaip pries mm, galiu ir nesulaukti tos kraujo nuleidimo dienos.

Labas mergaites 4u.gif

Pramigau siandien, tai islekiau strimgalviais ne NT galvoj buvo doh.gif blush2.gif
Tik dabar parsiradau, tai galvoju, kad ko gero siandien jau neverta gadinti , ryt ryte reiks bandyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 03, 13:06)
Viltele  4u.gif
kada hcg diena ?

Man numatyta daryti pirmadieni, tai kaip suprantu, neskaiciuojant isodinimo dienos, butu 12 DPI. Bet as vis galvojau gal surizikuoti ir pasidaryti ryt, tai butu 9 DPI. Bet siandien vel suabejojau, nes visa diena be perstojo maudena pilva kaip pries mm , tai nuotaikos nekokios.
O kada tau HCG diena?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
man nelabosios parsivilko doh.gif Su duphu lygiai 28 diena (be budavo 26).
Kita savaite vel pas gine zygiuosiu, ziuresim ar cistos pasisalino unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 03, 21:00)
Man numatyta daryti pirmadieni, tai kaip suprantu, neskaiciuojant isodinimo dienos, butu 12 DPI. Bet as vis galvojau gal surizikuoti ir pasidaryti ryt, tai butu 9 DPI. Bet siandien vel suabejojau, nes visa diena be perstojo maudena pilva kaip pries mm , tai nuotaikos nekokios.
O kada tau HCG diena?

Tikiu jus sekme wub.gif
man butu ikvepimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 03, 17:00)
O kada tau HCG diena?

Kazi ar rodys jau 9 DPI ? g.gif Neatsimenu tiksliai kaip ten Kristinukei buvo su tuo per anksti HCG darymu, galetu pakomentuoti unsure.gif
Bet kuriuo atveju tai as jauciu , kad viskas bus gerai nestuke.gif , nes mums cia kuo daugiau virusiuku reikia 4u.gif wub.gif
Atsakyti