Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(malvina @ 2011 11 02, 19:11)
kiek pamenu, tau dar memes neprasidejo, tai ir neturetu ta cista augti g.gif

mmm dar nėra, vis dar labai pilnai maitinu, nors praeitą savaitę atrodė kad jau pramuš doh.gif nežinia į gerą ar bloga. be mmm cista neturėtų augt, bet jei folikulinė be jų gal ir nemažėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 11 01, 21:21)
Viltele, čia jūsų pirmas IVF? Laukiam, laukiam, laukiam!!!

Aha pirmas smile.gif Kuo toliau, tuo labiau pradedu jau nerimauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 02, 20:24)

kumstukai suspausti labai tikimes geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 02, 17:24)

Laikykis jokio nerimo viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As tai turbut neistverciau, jau dabar tridalioju, pykina nuo betkokio netokio kvapo, jau ta zmogaus psichika tai veikia belenkaip doh.gif Turbut neistversiu ir ryt NT gadinsiu, nors ir suvokiu, kad gali nieko ir neparodyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 02, 16:54)
dėl ivf tiek Kristinukei, tiek man skirtas buvo tas pats dipehereline 3,75 mg arba zoladex. aš leidausi diphereline, o Kristinukė zoladex pasirinko.
kiek supratau ir Viltelei tokį patį skyrė. gal ir klystų. na, čia ji pati patikslins.

Taip, tikrai man irgi buvo suleistas Diphereline 3.75 mg. Dar net patikrinau, kur gydytojo buvo israsyta. O IVF darausi Lietuvoje
Atsakyti
Ziurkyte, kaip savijauta? Tikiuosi, kad neparkeliavo nelabosios ir nebeparkeliaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 02, 19:43)
Laikykis jokio nerimo viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
As tai turbut neistverciau, jau dabar tridalioju, pykina nuo betkokio netokio kvapo, jau ta zmogaus psichika tai veikia belenkaip  doh.gif Turbut neistversiu ir ryt NT gadinsiu, nors ir suvokiu, kad gali nieko ir neparodyti  unsure.gif

As gal ka praleidau, ar tu dareisi kokia procedura? Ar veluoja mm? Laikau kumstukus, kad NT butu teigiamas.
O as jokiu pozymiu kaip ir nejauciu, kartais pilvuka pamaudzia. Kaip tu Pasislepusi, jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 02, 17:51)
As gal ka praleidau, ar tu dareisi kokia procedura? Ar veluoja mm? Laikau kumstukus, kad NT butu teigiamas.
O as jokiu pozymiu kaip ir nejauciu, kartais pilvuka pamaudzia. Kaip tu Pasislepusi, jautiesi?

Man siandien 9 DPI po 2 IUI, tai del to ir tryznioju drinks_cheers.gif
O kas pasislepusiai? As irgi kazka praleidau g.gif
Atsakyti
Merginos, ziurkyte, viltele, kokyte, ir visos kitos, kurios taip laukia, kad tos nelemtos mm nebeateitu dar 9 men, laikau ir as uz jus kumstukus, sikart juk turi pasisekt - arteja kaledos...

O as vel liudziu, nzn, ar cia mane taip darbas veikia, ar ruduo, ar prasidedantis pmsas... Jau siandien uzpuole blogos mintys, kad nelabosios vel ateis... ir kiek dar?.. verysad.gif O vos pries savaite buvo, tai dabar dar pusantros savaites nezinomybes... puola neviltis, atrodo, nebegaliu, nebeturiu jegu verysad.gif manau, ne as viena cia tokia... Gerai, kad jus radau, nes buvau viena... Ech, merginos, greiciau kuri nors pasipasakokit, kad pagaliau nestuke.gif , praskaidrinkit nuotaika...
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 02, 19:56)
Man siandien 9 DPI po 2 IUI, tai del to ir tryznioju  drinks_cheers.gif
O kas pasislepusiai? As irgi kazka praleidau  g.gif

Va matai, nezinojau smile.gif Tai lauksim geru ziniu 4u.gif
O Pasislepusi pilvelyje du embrioniukus turi, dabar laukime, tikiuosi, kad su laiminga pabaiga mirksiukas.gif
Atsakyti
deje, mano savijauta tragiska. vel belenkaip skauda pilva, strenas, dubeni. dariaus dar itin jautru testa is uk, drauge atveze. rodo kad nestumo nera. pakilo temperatura. tai guliu loveleje susisupus.
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 02, 21:02)
O as vel liudziu, nzn, ar cia mane taip darbas veikia, ar ruduo, ar prasidedantis pmsas... Jau siandien uzpuole blogos mintys, kad nelabosios vel ateis... ir kiek dar?.. verysad.gif O vos pries savaite buvo, tai dabar dar pusantros savaites nezinomybes... puola neviltis, atrodo, nebegaliu, nebeturiu jegu  verysad.gif manau, ne as viena cia tokia... Gerai, kad jus radau, nes buvau viena... Ech, merginos, greiciau kuri nors pasipasakokit, kad pagaliau nestuke.gif , praskaidrinkit nuotaika...

4u.gif man irgi panasiai..mm turetu parsivilkt pries 14 diena..jei neisiderino visas ciklas po lp... g.gif tik as kazkaip nesitikiu nieko, tai ir nesinervinu del to...turiu kitu rupesteliu unsure.gif vos issidejau darbe..ir tai is SM toli nepabegu smile.gif galvoju kad reik kazko imtis.. g.gif tik va dar nesugalvoju lotuliukas.gif aha..nestukiu mums reik jau nauju... didis.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 02, 21:29)
deje, mano savijauta tragiska. vel belenkaip skauda pilva, strenas, dubeni. dariaus dar itin jautru testa is uk, drauge atveze. rodo kad nestumo nera. pakilo temperatura. tai guliu loveleje susisupus.

4u.gif mintyse apkabinu..nieko nesakysiu, nes zinau, kad tai nelabai gelbes..praejusi men taip buvo..vis dariausi testus, tikejau gal...bet I...ir tiek...
Atsakyti