Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 11 02, 16:44)

Gal tau taip buvo, bet pvz, mano atveju prieš IVF buvo galimybė riktis Zoladex, diferilin depot 3,75mg

g.gif g.gif g.gif keista g.gif Apturėjau 3 IVFus ir neturėjau galimybės rinktis, leidaus difa 0,1mg. Gal čia LV taip yra g.gif aš IVFus dariausi LT.
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 02, 16:04)
blink.gif kaip daznai  doh.gif Tai todel ir stengiuos per iseigines keltis ne veliau negu 8 val. o diena visai negaliu miegoti- migrena garantuota  doh.gif Labai svarbu gyventi pagal rezima  drinks_cheers.gif Mano mama irgi turi ir as nuo jos gavau , o vat sesei pasiseke labiau  4u.gif

o koks pazystamas jausmas lotuliukas.gif kai savaitgalis, o tu keliesi anksti..nes kitaip visa diena uodegon smile.gif bet va sia savaite keliuos pavyzdingai, tad kolkas tyla..as tai diena galiu miegot bigsmile.gif bent tokia paguoda..
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 02, 15:44)
Ir jei anksčiau atrodydavo, kad viską iškęsiu su džiaugsmu, dabar jau atrodo, kad tik iškęsiu  mirksiukas.gif

Nose up. Kas gi kitas be tavęs jūsų šeimoj iškęs? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , kaip jums po tu visu nedarbo dienu? man kazkaip tik namo norisi ir miegoti smile.gif vis kiekviena menesiuka pries mm iskyla vienas ir tas pats klausimas, ir kaip kazkuri cia sake, kad nuejus pas gyd, tie klausimai is galvos isgaruoja blush2.gif , gal kas susidure busit - ar trukdo sportas, jei konkreciai, Pilates visiems tiems reikalams? vat mm turi pareit ( nors tikiuosi visgi bus II) savaitgali, viska skauda jau dabar, o sportas ryt vakre.. dazniausiai tai einu ir pasimuliuoju, bijau pilva traumuot smile.gif bet gal kas susidure su patikrinta nuomone.. Nors pati trenere mano ir endo turi ir 2 vaikus, be to didelis amziaus tarpas tarp ju, su endo pastojo natur..
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 11 02, 15:30)
Sveikutės,

nebegaliu tylėti...jau kelinta kartą skaitau diskusiją apie difą ir pastoviai nuklystate į lankas doh.gif  Jūs maišote du skirtingus vaistus tais pačiais pavadinimais, IVFui naudojamas difas0,1 mg (nepamenu skaičiuko, gal nesuklydau), o endo gydymui - Diphereline 3,75mg, tai skirtingi vaistai, nemaišykite. Endo gydymui difą man suleido 5 cd, bet patarčiau pasikonsultuoti su gydytoju mirksiukas.gif

Dabar esu klimaklisė, tad man atleiskite už išsišokimą blush2.gif

ir kam taip piktai ?

dėl ivf tiek Kristinukei, tiek man skirtas buvo tas pats dipehereline 3,75 mg arba zoladex. aš leidausi diphereline, o Kristinukė zoladex pasirinko.
kiek supratau ir Viltelei tokį patį skyrė. gal ir klystų. na, čia ji pati patikslins.

niekas nieko nemaišo, čia gi nuo gydytojo ir nuo paskirtos schemos viskas priklauso.

Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2011 11 02, 14:37)
Deja, bet toli grazu ne visais gydytojais galima pasitiketi ir tiketi....O butent laporaskopija ir parodytu, ar reikalingas gydymas ar ne, ar taikyti dar IUI ar jau IVF....

aisku deja ne visais gydytojais galime pasitiketi, todel ir domimes pacios, kad kuo daugiau zinotumem ne tik kaip sau padeti, bet ir kaip save apsaugoti 4u.gif
bukim smalsios ir atidzios, tik neperlenkim lazdos ir neturedamos tinkamo issilavinimo ir nezinodamos visos situacijos (pvz koks vaizdas echoskopu, ciuopiant ir pan lotuliukas.gif ) nepulkim is karto nuspresti, kad gydymas neteisingas.
tikiu, kad rasim tinkamu budu kovoti su endo tiek gydytoju, tiek viena kitos padedamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 02, 15:48)
Tai migrena ir as turiu  doh.gif o daznai jinai pas tave,su vemimu? Pastebejau kai pradejau is ryto sociai valgyti, tai ne taip daznai jinai pas mane buna  g.gif (tfu,tfu,tfu)

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 02, 15:59)
nu karta i savaite doh.gif ir su vemimu su visais grazumais..as tai pastebiu, kad man migrena prasideda, kai iseinu is savo biologinio ritmo...jei atsikeliu ne tada , kaip iprasta..jei pamiegu bent pusvalandi ilgiau..sakes... doh.gif

Dar vienas bendras bruozas - migrena doh.gif
as irgi turiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 01, 15:55)
Jetus kaip susinervinau. Nebežinau ar begt to dupho pirkt, ar ką.  doh.gif Bandžiau gydytojui paskambinti, bet nekelia.

Ar ka nors issaiskinai?
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 02, 00:23)
Man VK sake, kad turinciom endo labai daznai buna nesivystantys ir persileidimai,cia prie visu kitu klausimu gali prideti  g.gif
Sekmes  4u.gif

kazin kodel?
kazkada siame forume viena mergina rase apie lasteles zudikes, kuriu daznai turi sergancios endo, ar ka nors apie tai zinote?

o kalbant apie statistika, as 170, mano svoris 57 kg (anksciau budavo iki 55, bet taigi nejauneju lotuliukas.gif ). Mm prasidejo 14 metu, pakenciamos.
is ligu kartais turiu bedu su skrandziu - kai padare endoskopija, buvo nustebe del randu (uzgijusiu opu) gausos - ar kuri irgi turit? Ai, dar celiakija - organizmas netoleruoja gliuteino (rugiai, mieziai ir pan).
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 02, 18:39)
Nose up. Kas gi kitas be tavęs jūsų šeimoj iškęs?  biggrin.gif

Siguliukai, kaip augat, kada eisi pas gine?
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 02, 18:35)
Siguliukai, kaip augat, kada eisi pas gine?

Na Miglė, pramoko balsu nusijuokti, akytes trinti norint miego, iš "agu" padaro "OGO" lotuliukas.gif savo tiny love braškę kartais tokia garsų tirada pakalbina, kad su dukterėčia stebėjomės iš kur toks "bazaras" lotuliukas.gif šliaužt bando atbulom, kai atsibosta ant pilvo pakelta galva, ištiesia rankas į šonus ir vėl jas pakiša po krūtine ir taip pasikelia, nuo nugaros verčiasi ant šono, lovytėje jau migruoja po truputį wub.gif

Na o pas ginę 29d. g.gif Jokių papildomų skausmų neatsirado. Gal gerai.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 02, 17:07)
Na Miglė, pramoko balsu nusijuokti, akytes trinti norint miego, iš "agu" padaro "OGO"  lotuliukas.gif  savo tiny love braškę kartais tokia garsų tirada pakalbina, kad su dukterėčia stebėjomės iš kur toks "bazaras"  lotuliukas.gif šliaužt bando atbulom, kai atsibosta ant pilvo pakelta galva, ištiesia rankas į šonus ir vėl jas pakiša po krūtine ir taip pasikelia, nuo nugaros verčiasi ant šono, lovytėje jau migruoja po truputį  wub.gif

Na o pas ginę 29d.  g.gif  Jokių papildomų skausmų neatsirado. Gal gerai.

Vajetau kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 02, 21:07)
Na Miglė, pramoko balsu nusijuokti, akytes trinti norint miego, iš "agu" padaro "OGO"  lotuliukas.gif  savo tiny love braškę kartais tokia garsų tirada pakalbina, kad su dukterėčia stebėjomės iš kur toks "bazaras"  lotuliukas.gif šliaužt bando atbulom, kai atsibosta ant pilvo pakelta galva, ištiesia rankas į šonus ir vėl jas pakiša po krūtine ir taip pasikelia, nuo nugaros verčiasi ant šono, lovytėje jau migruoja po truputį  wub.gif

Na o pas ginę 29d.  g.gif  Jokių papildomų skausmų neatsirado. Gal gerai.

kaip smagu skaityti apie dukriuka wub.gif
kiek pamenu, tau dar memes neprasidejo, tai ir neturetu ta cista augti g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 02, 19:35)
kazin kodel?
kazkada siame forume viena mergina rase apie lasteles zudikes, kuriu daznai turi sergancios endo, ar ka nors apie tai zinote?

o kalbant apie statistika, as 170, mano svoris 57 kg (anksciau budavo iki 55, bet taigi nejauneju lotuliukas.gif ). Mm prasidejo 14 metu, pakenciamos.
is ligu kartais turiu bedu su skrandziu - kai padare endoskopija, buvo nustebe del randu (uzgijusiu opu) gausos - ar kuri irgi turit? Ai, dar celiakija - organizmas netoleruoja gliuteino (rugiai, mieziai ir pan).
Papildyta:

na man ir su skrandziu buvo ne kas doh.gif ir opu turejau bet issigydziau. siaip ir dabar del skrandzio turiu problemu blush2.gif
Atsakyti