QUOTE(Viltelė @ 2011 11 01, 18:39)
Sveikutes
Lauraz, del to Dipherelino, as gavau ji uz 52 Lt, nes man 80 proc. ji kompensavo, o jo kaina ir yra virs 400 Lt. Kelinta ciklo diena leistis, tai jei endo gydyti tai tikrai nezinau, o man pries IVF suleido 18 c.d., nors rekomenduojama 21-22 c.d., bet va Pasislepusiai vel kitomis ciklo dienomis suleido
Kiekvienas gydytojas turbut skirtingai skiria, todel geriausia tau paklausti savo gydytojo.
Kokyte, aciu kad domiesi, bet NT net nezinau, ar apskritai gadinsiu, galvoju tik apie HCG tyrima, bet man dar daug laiko iki jo. Siandien tik 6 DPI, gydytojas liepe pasidaryti tyrima 12 DPI, bet as jau galvoju gal surizikuoti 9 DPI, jei iki to laiko mm nesulauksiu
Sveikutės,
nebegaliu tylėti...jau kelinta kartą skaitau diskusiją apie difą ir pastoviai nuklystate į lankas
Jūs maišote du skirtingus vaistus tais pačiais pavadinimais, IVFui naudojamas difas0,1 mg (nepamenu skaičiuko, gal nesuklydau), o endo gydymui - Diphereline 3,75mg, tai skirtingi vaistai, nemaišykite. Endo gydymui difą man suleido 5 cd, bet patarčiau pasikonsultuoti su gydytoju
Dėl statistikos: mmm prasidėjo 12 metų ir laaabai skausmingos, be ketanovo neišgyvendavau. 163 cm ūgis, o svoris - 75 kg
Siaubingai dėl to pergyvenu, šį nuostabų turtą susikroviau dėka stimuliacijų, ir ką be daryčiau - ar valgau, ar ne, svoris toks pat.....nesenai žiūrėjau senas nuotraukas (mano tos svoris apie 2 metus) labai liūdna pasidarė...... Aš manau, kad kudūmas pastojimui padeda tik aišku jei esate ne per kūdos, o stambumas - trūkdo pastojimui....iš patirties - susirgau angina plius susipykau su MB, negalėjau nieko valgyti,numečiau 10 kg per 20 dienų, kai reikalai susitvarkė buvo aistringas ND ir po to nesulaukiua mmm....., bet deja viskas baigėsi blogai........
Dabar esu klimaklisė, tad man atleiskite už išsišokimą