Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

joooo.... paskaiciau 1-ma puslapi.... dabar nebezinau ir ka galvot, ir ka sakyt....
Nevaisingumas.... Bet as jau turiu 2 vaikucius unsure.gif Ir pernai buvau pastojus, tik buvo nesivystantis unsure.gif
O rudai teplioja pries mmm tik keletas menesiu unsure.gif
Zodziu, gerai, kad ryt lekiu kaip tik pas gydytoja, bus klausimu milijonas jai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2011 11 01, 20:20)
joooo.... paskaiciau 1-ma puslapi.... dabar nebezinau ir ka galvot, ir ka sakyt....
Nevaisingumas.... Bet as jau turiu 2 vaikucius  unsure.gif  Ir pernai buvau pastojus, tik buvo nesivystantis  unsure.gif
O rudai teplioja pries mmm tik keletas menesiu  unsure.gif
Zodziu, gerai, kad ryt lekiu kaip tik pas gydytoja, bus klausimu milijonas jai  doh.gif

Man VK sake, kad turinciom endo labai daznai buna nesivystantys ir persileidimai,cia prie visu kitu klausimu gali prideti g.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
sekmytes 4u.gif
jei kas domina tai konsultuotis visada gali su mumis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Buvom biski isvyke, tai grizus puoliau skaityti kokios cia naujienos pas jus bigsmile.gif

Ziurkyte, tikiuosi taip ir neatejo tos nelemtosios. Pasiskambink ryt gydei ir paklausk ka daryti. Zinoma geriausia siuo atveju butu HCG. Zinok sutinku su merginom del dufo. Ypac iki 12 savaites yra labai svarbu, kad visi hormonai butu ciki.
Zinai, man po IUI gyde skyre po 2 tabl. dufo, ir kai pasidariau HCG kartu su progesteronu, tai progesteronas vis tiek buvo labai zemas. Tada gavau stipresniu vaistuku.
Viltele, kokyte, pirstai sukryziuoti thumbup.gif Visos kurios nelaukia mmm, tegu jos ir neateina irnesakyk.gif

QUOTE(<Orchiduke> @ 2011 11 01, 23:20)
Nevaisingumas.... Bet as jau turiu 2 vaikucius  unsure.gif  Ir pernai buvau pastojus, tik buvo nesivystantis  unsure.gif
O rudai teplioja pries mmm tik keletas menesiu  unsure.gif
Zodziu, gerai, kad ryt lekiu kaip tik pas gydytoja, bus klausimu milijonas jai  doh.gif

Orchiduke, as biski zinau tavo situacija blush2.gif Pati turejau nesivystanti birzelio men., tad biski skaitinejau jusu temuke blush2.gif
Is tiesu, geriau ryt issiklausinek savo gydes, ji geriausiai tau viska isaiskins.
Del tepliojimu, tai gali but susije su stimuliacijom, vis tik ne toks jau nekaltas tas reikaliukas. Juk tau teplioja tik kelis ciklus, o serganciom endo tepliojimai tesiasi metu metus...Zinoma, tikslingiausiai diagnoze galima suzinoti tik LP budu. Kazkaip abejoju ar ja tau siulys, nes endo cistu neturi, tepliojimai tik kelis ciklus. Jei ji pas tave tik ant gimdos kaklelio, tai pastojimui neturetu trukdyti. Juolab, kad buvai pastojusi, bet, deja, kaip ir man nesivyste verysad.gif O ta zidinuka, greiciausiai tik pridegins ir viskas. Labai tikekimes, kad tik tuo viskas ir uzsibaigtu, bei neplistu ta bjaurybe.
Orchduke, vis tik nepavyko si stimuliacija verysad.gif Gaila, laikiau uz tave kumstukus verysad.gif Parasyk kaip sekesi pas gydytoja.
Atsakyti
avvka nesutinku su tavo nuomone,ne visom kas turi endo teplioja,ir juk pati zinai,kad endo auganti,lipanti liga,tad jei yra ant kaklelio,didele tikimybe kad bus ir kitur ir bet kokiu atveju rudas tepimas tikrai nenormalu
Atsakyti
šiandien prisiminiau, kad mačiau klausimą man, bet taip ir neatsakiau blush2.gif
Malvina, nėra ką pasakoti. beliko tu mažiukai, tai abu ir pas mane.
šiandien laukimo pusiaukelė.
QUOTE(malvina @ 2011 10 30, 19:17)
pasislepusi, gal papasakosi konkreciau - kiek isodino g.gif

Atsakyti
labas rytas 4u.gif ogo kiek pas mus laukanciu II bigsmile.gif Linkiu, kad kuo daugiau mergaiciu pasisektu, lauksiu tik geru ziniu 4u.gif O kaip ziurkyte? mm neatsivilko?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

mmm neparsivilko dar. Pilvo nebeskauda.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 02, 12:46)
Labas rytas  4u.gif
mmm neparsivilko dar. Pilvo nebeskauda.

thumbup.gif tai galgi nuleisi kraujuka? Tada but viskas aisku...taip nuosirdziai noriu, kad but laiminga pabaiga... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 02, 11:48)
thumbup.gif tai galgi nuleisi kraujuka? Tada but viskas aisku...taip nuosirdziai noriu, kad but laiminga pabaiga... wub.gif

Ne, neleisiu, neturiu kada važiuoti ten, šią savaitę daug darbo. Palauksiu dar. Vistik manau kad nieko nėra, nes būtų testukas parodęs dieną prieš mmm, nors vaiduoklį....
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 02, 12:52)
Ne, neleisiu, neturiu kada važiuoti ten, šią savaitę daug darbo. Palauksiu dar. Vistik manau kad nieko nėra, nes būtų testukas parodęs dieną prieš mmm, nors vaiduoklį....

na aiskutis tadu mirksiukas.gif cia visas skyrelis laukia kartu su tavim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 02, 11:56)
na aiskutis tadu mirksiukas.gif cia visas skyrelis laukia kartu su tavim ax.gif

ačiū mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip manot, kokie testukai jautriausi? Aš puodelį dariausi. Gal yra geresnių?
Atsakyti