QUOTE(sheila102 @ 2011 10 30, 10:51)
labas merginos , as cia gal ne i tema, bet noreciau vilnieciu mergaiciu paklausti pas kokius vaisingumo spec lankotes skaitau skaitau ir radau, kad kazlauskiene ir meskauskiene lyg ir nieko dar tiesa klimas. idomu butu jusu nuomone, nes renkuosi ir nebezinau pas kuri vaziuoti, buvau kaip ir nusprendus pas ziobakiene, bet persigalvojau gal si info ne vien man padetu aciu
sveika,
as dar nesilankau, bet kai uzklausiau savo gydytojo, jis netiesiogiai parekomendavo usonienes klinika del didziausios patirties sioje srityje. klimas kiek suprantu labiau ginekologas su gerom endokrinologinem ziniom, bet kazin as jis IUI, IVF daro (bent as apie tai negirdejau), gali tik padet hormonus susireguliuot, jei tame beda.
kaip suprantu kas del IUI ir IVF latviai geri specai - jei tu is siauliu, tau nebutu labai toli iki ju
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 01, 12:43)
Tikrai neverta. Tikrai šiandien susirgsiu, nes šio skausmo kuris man buna prieš pat pramušant nesumaišysi su niekuo.
linkiu, kad si karta butum sumaisius
Papildyta:
mergaites, o kam jus ta duphastona naudojat? gydytojas israse ar pacios nutaret?