QUOTE(monicutte @ 2005 05 14, 19:47)
Sodyboje, Plikiuose
bet ir sumąstot tiek toli nuo klaipėdos
QUOTE(rutuliak @ 2005 05 14, 17:01)
Esu buvusi tenais, man pirtelė ten nepatiko, o šiaip gražu, banketinė salė nemaža. Tik va mes 1400 sumokėjom už platelių sodybą kurioje tikrai daug gražiau ir daugiau vietos lauke, aplinka didesnė, bet svarstėm ir apie šitą sodybą, nes čia arčau Klp.vIKIs, o ten maistą gali paruošti ar reikia ieškotis pačiam šeimininkių? Mano draugė gyvena dituvoj, jos mama pažysta gerų šeimininkių jeigu reikia paklausčiau...
Nu bet Plateliai juk ne 14 km nuo KLP. O pirtelę mes alaus barui paskirsim, nemanau kad kažkas norės ten eiti pirtintis. Man megamieji ten patiko, bent jau jaunavedžių apartamentai
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 16, 09:52)
Nu bet Plateliai juk ne 14 km nuo KLP. O pirtelę mes alaus barui paskirsim, nemanau kad kažkas norės ten eiti pirtintis. Man megamieji ten patiko, bent jau jaunavedžių apartamentai
Taip, taip Vikis kambariukai ten neblogi, mes ten draugų gimtadienį šventem, tai irgi virš tukstančio mokėjom. šiaip ir aplinka faina.
QUOTE(Samta0204 @ 2005 05 16, 11:00)
Taip, taip Vikis kambariukai ten neblogi, mes ten draugų gimtadienį šventem, tai irgi virš tukstančio mokėjom. šiaip ir aplinka faina.
tai vadinas mes nepermokėjom , aš maniau, kad jau jei vestuvėm tai iškart kainą užsikėlė. Šiandien va kaip tik važiuosim dar kartą į Pakrantę, reikia pasižiūrėti, kokie indai ir kt. smulmenas.
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 16, 10:08)
tai vadinas mes nepermokėjom , aš maniau, kad jau jei vestuvėm tai iškart kainą užsikėlė. Šiandien va kaip tik važiuosim dar kartą į Pakrantę, reikia pasižiūrėti, kokie indai ir kt. smulmenas.
Na mano sodybą turbūt toliausiai net už Kretingos, bet kokie vaizdai, Minija teka
QUOTE(Reniss @ 2005 05 18, 16:50)
Na mano sodybą turbūt toliausiai net už Kretingos, bet kokie vaizdai, Minija teka
pas mus irgi Minijos vingis gražus matosi Ir jau viskas sužaliavę, gėlynai didžiausi. Ach kaip gražu
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 19, 07:33)
pas mus irgi Minijos vingis gražus matosi Ir jau viskas sužaliavę, gėlynai didžiausi. Ach kaip gražu
aš tai kai buvau žiema tai vaizdelis ir taip gražus buvo, o dabar jaučiu pasakiška ir ten. Galite pažiūrėti www.balius.lt
mes kai ten buvom, tai už salę su pirtele ir virš salės esančiais miegamaisiais siūlė po 30 Lt/val, o tau čia tikriausia už visą sodybą tiek?
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 16, 11:08)
QUOTE(grife @ 2005 05 19, 08:55)
mes kai ten buvom, tai už salę su pirtele ir virš salės esančiais miegamaisiais siūlė po 30 Lt/val, o tau čia tikriausia už visą sodybą tiek?
taip, čia už visą sodybą: už salę, už pirtelę ir už vadinąmąjį viešbutį. visuose pastatuose galėsim būti ir miegoti 2 dienas
QUOTE(Reniss @ 2005 05 19, 08:36)
aš tai kai buvau žiema tai vaizdelis ir taip gražus buvo, o dabar jaučiu pasakiška ir ten. Galite pažiūrėti www.balius.lt
ot galėsit su brangiausiuoju po pievas lakstyti...
labai gražu ten.
man vienintelis dalykas, kuris mūsų sodyboj nepatiko, tai labai nuo židinių aprūkusios salės sienos. Bet prisižadėjo iki vasaros perdažyti. Tikiuosi taip ir bus.