Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Pacific @ 2005 04 14, 14:06)
bet ten juk be miegamu vietu.ar as klystu?

viršuj yra nedidelis viešbutukas, bet mes švęsim netradiciškai-vieną dieną smile.gif
Atsakyti
Mergikes, gal kam teko svesti Siksnosparnyje? Ten nuolat baliai organizuojami -- maciau kad jie labai graziai visada stalus ruosia, ebt nieko ten svesti neteko.

O dar labai man rupi kur gerus muzikantus gauti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Primrose @ 2005 04 16, 00:01)
Mergikes, gal kam teko svesti Siksnosparnyje?  Ten nuolat baliai organizuojami -- maciau kad jie labai graziai visada stalus ruosia, ebt nieko ten svesti neteko.

mano drauge ten uzsake rugpjucio 13-tai. zmogui - 50 lt
Atsakyti
QUOTE(Primrose @ 2005 04 15, 23:01)
Mergikes, gal kam teko svesti Siksnosparnyje?  Ten nuolat baliai organizuojami -- maciau kad jie labai graziai visada stalus ruosia, ebt nieko ten svesti neteko.

Primrose paskaityk skyrelyje apie muzikantus, ten esu parasiusi keliu muzikantu telefonus.Jie visi geri:)
Atsakyti
Mes užsisakėm Pakrantės sodybą, Dituvoje. Nuoma už patalpas, t.y. banketinę salę, miegamuosius ir pirtelę - 1500 lt. Iš vakaro galėsim pasipuošti viską, yra virtuvė maistui ruošti. Na man tai aplinka ten graži.Va kaip atrodo
O čia daugiau info
Atsakyti
QUOTE(sypsenele @ 2005 04 14, 21:02)
Kas tokie tie muzikantai is Gargzdu? Gal nors varda ar pavarde zinai? Tiek ieskau aplink tu muzikantu, o pasirodo, neblogu muzikantu ir paciuose Gargzduose yra wink.gif

Aš juos taip pat užsisakiau, man taip pat rekomendavo, bet šiap nesu jų muzikos girdėjusi, buvau susitikusi su vienu iš jų Arvydu, tai fainas žmogiukas pasirodė, labai nuramino, viskas bus ok sakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Primrose @ 2005 04 16, 00:01)

Jeigu jums tinka salės dydis, tai ten banketinėje salėje drąsiai galima svęsti vestuves, tik ziūrint kiek pas jus zmonių bus, nes labai daug ten netelpa, o aptarnavimas, maistas essen.gif ir stalų paserviravimas tai thumbup.gif
Atsakyti
Na, as apie Siksnosparnio varianta net nesvarsciau, nes norejau gamtoj kur svesti
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 05 12, 13:05)
Na, as apie Siksnosparnio varianta net nesvarsciau, nes norejau gamtoj kur svesti

o kur švęsit, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 10, 13:53)
Mes užsisakėm Pakrantės sodybą, Dituvoje. Nuoma už patalpas, t.y. banketinę salę, miegamuosius ir pirtelę - 1500 lt. Iš vakaro galėsim pasipuošti viską, yra virtuvė maistui ruošti. Na man tai aplinka ten graži.Va kaip atrodo
O čia daugiau info

Esu buvusi tenais, man pirtelė ten nepatiko, o šiaip gražu, banketinė salė nemaža. Tik va mes 1400 sumokėjom už platelių sodybą kurioje tikrai daug gražiau ir daugiau vietos lauke, aplinka didesnė, bet svarstėm ir apie šitą sodybą, nes čia arčau Klp.vIKIs, o ten maistą gali paruošti ar reikia ieškotis pačiam šeimininkių? Mano draugė gyvena dituvoj, jos mama pažysta gerų šeimininkių jeigu reikia paklausčiau...
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 13, 11:46)
o kur švęsit, jei ne paslaptis?

Sodyboje, Plikiuose
Atsakyti
Ir dar
Atsakyti