Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Klaipediete25 @ 2006 08 07, 09:09)
o gal tiesiog nutiko taip, kad nesupratote vieni kitu. todel tai ir gavosi. nes jei maisto liko, tai koks skirtumas sodybos seimininkam kada ta maista atiduoti. as neginu nei vienu nei kitu. tiesiog garsiai svarstau g.gif
manau, svarbiausia tai, kad tokios smulkmenos neuztemde tavo sventines nuotaikos thumbup.gif

tai vat ir mes to nesupratom koks jiems skirtumas kada maista duot, bet buvo taip kaip buvo
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 08 17, 09:25)
tai vat ir mes to nesupratom koks jiems skirtumas kada maista duot, bet buvo taip kaip buvo

manau, kad nesusipratimas ir tiek... tingėjo gal lakstyt su tuo maistu pirmyn atgal - nunešė 1 kartą ir sėdėjo ramios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 08 17, 10:10)
manau, kad nesusipratimas ir tiek... tingėjo gal lakstyt su tuo maistu pirmyn atgal - nunešė 1 kartą ir sėdėjo ramios  smile.gif

arba ruose maista paciam baliui. nes kiek zinau, maista ten ruosia ta pacia ir diena pries baliu. kad viska butu sviezia.
as istikro suprantu ir Siamka, kad ji susinervino, bet is kitos puses nesinori iskartpasmerk ir Gaspados seimininku.
ne karta ten buvau ir man jie pasirode tokie malonus, aptarnavimas malonus, maistas irgi.. nezinau net... g.gif
Atsakyti
as ir nesmerkiu ju, tik pasipasakojau kaip man buvo... pati seimininke man labai patiko draugiska, maloni ir pan.
Atsakyti