QUOTE(siamka @ 2006 08 02, 09:45)
sveiki visi mielieji
vestuves mano jau ivyko ir jas atsokome "Gaspadoj"
Na ka as galiu pasakyti.... viskas butu buve gerai jei ne laikas kai sveciai musu lauke sodyboje.... su seimininke sutarem kad kol sveciai musu lauks alaus stalas bus nukrautas maistu, (mano mama dar pasake kad jei mes patys galim atsivezti maisto, ir patys pasiruosti stala kol visi lauks jaunuju, taciau seimininke uztikrino kad to daryti tikrai nereikes nes maisto bus pakankamai) nes sveciai atvyke is toli ir jie buvo alkani, bet deja kol sveciai lauke jokio maisto negavo.... ant stalo stovejo viena lekstute su duona ausim ir 5 kamuoliukais surio....... visa tai suvalge per kelias minutes nes zmoniu tai buvo apie 30..... tevai ejo ir ejo pas seimininkes ir prase maisto bet deja, per valanda laiko atnesdavo tik viena lekstute ir nieko daugiau........
Del karstu patiekalu, tai vyrams karstas patiekalas buvo tikrai per mazas, prasem kad ant stalo butu kuo duagiau svieziu darzoviu, bet ju nebuvo.....
Merginos padavejos labai prastai aptarnavo stala, pastoviai ant stalo budavo tusciu buteliu, viena kart prie jaunuju stovejo net 5 tusti mineralinio buteliukai....
toliau antra diena... buvo cebulyne, kastinys ir raugintu kopustu sriuba, kastini nese mazom lekstutem visi jo norejo bet nevisi gavo nes buvo nusibode laukt kol ji atnes....
na atrodo tiek, ai sales papuosimas dar.... man jis tai nelabai patio, puoksteles kurios turejo but priderintos prie mano buvo tiesiog rozeles is sodo ir tikejausi bent serveteliu medziaginiu....
na va......
manau tai paprasciausia neatitiko tavo lukesciu. O kas del maisto tai pati dalyvavau dukart baliuose Gaspadoj, tai maisto ne tai kad truko, bet liko sociai issivezimui dar.
Kas liecia popierines servetele, tai negirdejau, kad nors vienoj kaimo turizmo sodyboj butu medziagines. Tai juk ne restoranas, o kaimo sodyba. Daugelyje sodybu stalas dengiamas vienkartinemis staltiesemis, o ten man tikrai grazu jauku. Man ten labai patiko.
Bet zinoma , kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.