Mes uzsisakem pirti su sale Dumpiuose, nuoma 400 lt ir zmogui uz maista po 50 lt, tai manau, kad tikrai gan pigiai.
Sako, kad labai grazu anikes aikstej esanciame restorane "Karciama". Ar tikrai?
QUOTE(Sandrute @ 2006 05 28, 14:47)
Sako, kad labai grazu anikes aikstej esanciame restorane "Karciama". Ar tikrai?
Tikrai, daznai ten vakarieniaujam
Tai gerai, nes teta ten sves savo vestuves
QUOTE(coliukeee @ 2006 05 26, 18:06)
Mes uzsisakem pirti su sale Dumpiuose, nuoma 400 lt ir zmogui uz maista po 50 lt, tai manau, kad tikrai gan pigiai.
Mes irgi ten švesim savo vestuves, bet dvi dienas.
Ir kaip jum ten aplinka?
Man tai vidus patiko, gražiai sutvarkyta. Abėjoju ar kas į lauką norės ten eiti, nes vėsu bus.
QUOTE(Renatuxx @ 2006 05 30, 18:29)
Mes irgi ten švesim savo vestuves, bet dvi dienas.
Ir kaip jum ten aplinka?
Man tai vidus patiko, gražiai sutvarkyta. Abėjoju ar kas į lauką norės ten eiti, nes vėsu bus.
Ir kaip jum ten aplinka?
grazu tiek lauke tiek viduj, o dar sake, kad veliau geles zydincias i lauka isnes, tai fotkes turetu buti o tai kur jus ten nakvosit? sake, kad mazai miegamu vietu ten yra (jei apie ta pacia vieta kalbam). o kada tavo vestuves?
Na va, mes švęsim "Karčiamoj" Girdėjom daug gerų atsiliepimų, tai ir nusprendėm, net nesvarstėm kitų variantų
QUOTE(coliukeee @ 2006 05 26, 18:06)
cia kuriam mieste
o mes rugpjucio 5 svesim pajurio viebutyje Giruliuose, ten irgi gan nebrangiai ir labai faina vieta, netoli juros, tokiam parke ant kalno, nu man patiko ir girdejau kad maistas ten neblogas buna.
Vilkaa>>> Papasakosi, kaip atšventėt
jeigu sulauksi rugpjucio tai papasakosiu
Mes sventem "Pajuryje" dvieju draugu vestuves,antram aukste.Ten yra gan nemaza sale, saldaus stalo kambariukas (labai grazus, su veidrodinem sienom), alaus stalas. Maistas tikrai skanus. Man tik nepatiko,kad gan uzdara erdve, nors siaip gali iseit i balkona, i viesbucio koridoriu,ir,jei netingi- netgi i lauka pasivaiksciot. Pats viesbutis tarybinis, aplinka "pavargus" -nebent sale labai graziai papuost Beje, viskas vyko pries 2 metus,taigi dabar nezinau kaip ten kas, gal remontus pasidare jau