Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Mes uzsisakem pirti su sale Dumpiuose, nuoma 400 lt ir zmogui uz maista po 50 lt, tai manau, kad tikrai gan pigiai. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sako, kad labai grazu anikes aikstej esanciame restorane "Karciama". Ar tikrai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute @ 2006 05 28, 14:47)
Sako, kad labai grazu anikes aikstej esanciame restorane "Karciama". Ar tikrai?  4u.gif

Tikrai, daznai ten vakarieniaujam smile.gif
Atsakyti
Tai gerai, nes teta ten sves savo vestuves rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2006 05 26, 18:06)
Mes uzsisakem pirti su sale Dumpiuose, nuoma 400 lt ir zmogui uz maista po 50 lt, tai manau, kad tikrai gan pigiai.  drinks_cheers.gif  4u.gif

Mes irgi ten švesim savo vestuves, bet dvi dienas.
Ir kaip jum ten aplinka?
Man tai vidus patiko, gražiai sutvarkyta. Abėjoju ar kas į lauką norės ten eiti, nes vėsu bus.
Atsakyti
QUOTE(Renatuxx @ 2006 05 30, 18:29)
Mes irgi ten švesim savo vestuves, bet dvi dienas.
Ir kaip jum ten aplinka?
Man tai vidus patiko, gražiai sutvarkyta. Abėjoju ar kas į lauką norės ten eiti, nes vėsu bus.

grazu tiek lauke tiek viduj, o dar sake, kad veliau geles zydincias i lauka isnes, tai fotkes turetu buti thumbup.gif o tai kur jus ten nakvosit? sake, kad mazai miegamu vietu ten yra (jei apie ta pacia vieta kalbam). o kada tavo vestuves?
Atsakyti
Na va, mes švęsim "Karčiamoj" 4u.gif Girdėjom daug gerų atsiliepimų, tai ir nusprendėm, net nesvarstėm kitų variantų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2006 05 26, 18:06)
Mes uzsisakem pirti su sale Dumpiuose, nuoma 400 lt ir zmogui uz maista po 50 lt, tai manau, kad tikrai gan pigiai.  drinks_cheers.gif  4u.gif

cia kuriam mieste
Atsakyti
o mes rugpjucio 5 svesim pajurio viebutyje Giruliuose, ten irgi gan nebrangiai ir labai faina vieta, netoli juros, tokiam parke ant kalno, nu man patiko smile.gif ir girdejau kad maistas ten neblogas buna.
Atsakyti
Vilkaa>>> Papasakosi, kaip atšventėt ax.gif
Atsakyti
jeigu sulauksi rugpjucio tai papasakosiu smile.gif
Atsakyti
Mes sventem "Pajuryje" dvieju draugu vestuves,antram aukste.Ten yra gan nemaza sale, saldaus stalo kambariukas (labai grazus, su veidrodinem sienom), alaus stalas. Maistas tikrai skanus. Man tik nepatiko,kad gan uzdara erdve, nors siaip gali iseit i balkona, i viesbucio koridoriu,ir,jei netingi- netgi i lauka pasivaiksciot. Pats viesbutis tarybinis, aplinka "pavargus" -nebent sale labai graziai papuost wink.gif Beje, viskas vyko pries 2 metus,taigi dabar nezinau kaip ten kas, gal remontus pasidare jau wink.gif
Atsakyti