Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(lauricinaa @ 2006 05 15, 23:03)
mes savo vestuves sventem "Vilkenu malune",uz Sveksnos.viskas buvo labai grazu ir skanu,geras ir malonus,daug vietos svesti ir sokti,jauki aplinka,grazus interjeras,yra pirtis,kambariai miegojimui

man tas malunas irgi patiktu, jei tik nebutu salia kapiniu ir beveik ant pagrindinio kelio doh.gif jokio privatumo, dar ir i galva galima gauti nuo vietiniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2006 05 15, 17:47)
man tas malunas irgi patiktu, jei tik nebutu salia kapiniu ir beveik ant pagrindinio kelio doh.gif  jokio privatumo, dar ir i galva galima gauti nuo vietiniu unsure.gif

jaučiu aš ten esu buvusi tongue.gif
Atsakyti
Sveika,
dabar maistą ruošia pačios sodybos, tad sukti galvos dėl to nereikės:)
gali pasirinkti bet kurią, kuri tau tik patinka. Paprastą dieną bus lengviau gauti, nes daug kur savaitgaliai visi užsakyti.

beje, ar žinote, kad "Gaspadoje" greit bus rastinė pirtis ir dar viena mažesnė salė su miegamaisiasi kambariais. SUPER thumbup.gif
Reikės būtinai išbandyti, kolkas ji dar, žinau nebaigta, ir užsisakyt bus įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipediete25 @ 2006 05 16, 09:46)
beje, ar žinote, kad "Gaspadoje" greit bus rastinė pirtis ir dar viena mažesnė salė su miegamaisiasi kambariais. SUPER thumbup.gif
Reikės būtinai išbandyti, kolkas ji dar, žinau nebaigta, ir užsisakyt bus įmanoma smile.gif

taip taip girdejau kad pirti stato tai labai tikiuosi kad baigs iki musu vestuviu ir kad statybu vaizdas neuzgoz sodybos grazumo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 05 16, 10:08)
taip taip girdejau kad pirti stato tai labai tikiuosi kad baigs iki musu vestuviu ir kad statybu vaizdas neuzgoz  sodybos grazumo doh.gif  doh.gif  doh.gif

žinok, mačiau mirksiukas.gif pusė pastato jau yra, tad manu, kad ten greit turėtų bagti. vaizdo tikrai negadins, na bent jau mano akiai taip atrodo cool.gif
beje, kada tavo vestuvės?
Atsakyti
QUOTE(Klaipediete25 @ 2006 05 16, 11:50)
žinok, mačiau mirksiukas.gif  pusė pastato jau yra, tad manu, kad ten greit turėtų bagti. vaizdo tikrai negadins, na bent jau mano akiai taip atrodo cool.gif
beje, kada tavo vestuvės?

jetaus kad tik spetu pastatyti mano vestuves liepos 15 jetaus eisiu i baznycia pasimelst kad tik spetu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 05 16, 15:55)
jetaus kad tik spetu pastatyti mano vestuves liepos 15 jetaus eisiu i baznycia pasimelst kad  tik spetu  doh.gif  doh.gif

ooooooo dar visas menuo bigsmile.gif
tikiu , kad spes rolleyes.gif
kaip paskutiniai pasiruošimai sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipediete25 @ 2006 05 16, 17:02)
ooooooo dar visas menuo bigsmile.gif
tikiu , kad spes rolleyes.gif
kaip paskutiniai pasiruošimai sekasi? 4u.gif

sekasi kuo puikiausiai smile.gif tikiuiosi kad spes viska Gaspadoj susitvarkyt,

liko tik smulkmeneles ir tik viena probeleme neradam sokiu pamoku, (norim valsia pramokt) bet kainos nerealios doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 17 gegužės 2006 - 07:50
QUOTE(siamka @ 2006 05 17, 08:49)
sekasi kuo puikiausiai smile.gif tikiuiosi kad spes viska Gaspadoj susitvarkyt,

liko tik smulkmeneles ir tik viena probeleme neradam sokiu pamoku, (norim valsia pramokt) bet kainos nerealios  doh.gif  doh.gif

zinau viena vieta, kur moko sokti.virs buvusio "Šikšnosparnio lizdo" baro. tik nzn kiek tai kainuos. girdejau, kad menesiui kainuoja ten ar 70 ar 80lt. bet , manau, kad galetumet susitarti, nes menesio juk neprireiks;)
Atsakyti
QUOTE(Klaipediete25 @ 2006 05 17, 09:53)
zinau viena vieta, kur moko sokti.virs buvusio "Šikšnosparnio lizdo" baro. tik nzn kiek tai kainuos. girdejau, kad menesiui kainuoja ten ar 70 ar 80lt. bet , manau, kad galetumet susitarti, nes menesio juk neprireiks;)

mes jau ten buvom tai jie sake per bendrus kursus valsio nemokina jei nori tik individuliai, bet labai brangiai gaunasi 45 minutes trukmes pamoka 60 litu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 05 17, 10:08)
mes jau ten buvom tai  jie sake per bendrus kursus valsio nemokina jei nori tik individuliai, bet labai brangiai gaunasi 45 minutes trukmes pamoka 60 litu  doh.gif  doh.gif

ne apie tai kalbam, bet kiek vestuvių buvau, tai niekas to valso nebešoka schmoll.gif tik pavadinimas likęs smile.gif o šoka kaip kas moka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 17, 10:14)
ne apie tai kalbam, bet kiek vestuvių buvau, tai niekas to valso nebešoka  schmoll.gif tik pavadinimas likęs  smile.gif o šoka kaip kas moka  tongue.gif

agga mes cia biski ne i tema, soriukas blush2.gif
Atsakyti