siamka, Mano vestuvės turėjo įvykti Rugsėjo 2 dieną, kadangi perkėlėm į kitą vietą ir laiką, tai galiu perleisti rezervaciją žmogus kitą dieną žanysis
Labutis busimos nuotakos Kaip jus galvojat,ar imanoma issinuomot kokia sodyba rugpjucio menesiui darbo dienai arba penktadieniui mes planuojam savo vaikucius krikstyti,tai nelabai turiu ideju,kadangi senai LT nebegyvenu sunku kazka spresti per atstuma,o gal krikstynom labiau tiktu vienos dienos svente,juk jus merginos samdotes seimininkes ar ne taip ar tiesiog maista uzsisakinejat delivery galit mane biski apsviest,nes nelabai gaudausi,kas ten prie ko ir kaip vyksta busiu labai dekinga uz atsakymus
Labutis busimos nuotakos
Kaip jus galvojat,ar imanoma issinuomot kokia sodyba rugpjucio menesiui darbo dienai arba penktadieniui mes planuojam savo vaikucius krikstyti,tai nelabai turiu ideju,
siamka, Mano vestuvės turėjo įvykti Rugsėjo 2 dieną, kadangi perkėlėm į kitą vietą ir laiką, tai galiu perleisti rezervaciją žmogus kitą dieną žanysis
mes savo vestuves sventem "Vilkenu malune",uz Sveksnos.viskas buvo labai grazu ir skanu,geras ir malonus,daug vietos svesti ir sokti,jauki aplinka,grazus interjeras,yra pirtis,kambariai miegojimui