Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(lijo @ 2006 05 03, 13:19)
koks dar pyktis  blink.gif ?

na cia taip arsiai apie tuos murus, as kai paskaiciau tai man toks vaizdas susidare kad tu pikta ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 05 03, 13:20)
na cia taip arsiai apie tuos murus, as kai paskaiciau tai man toks vaizdas susidare kad tu pikta  ax.gif  blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
sakau, ką savo akimis mačiau smile.gif tada žiemą važiavom, na tai išvis KATASTROFA doh.gif skelbime pakankamai gražiai aprašyta, bet tikrovės visiškai neatspindi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 05 10, 14:02)
idomu suzinoti kodel nebenorit svesti Gaspadoj smile.gif ir kur kita vietike susiradot? mums viskas labai smalsu smile.gif

siamka, „Mano vestuvės turėjo įvykti Rugsėjo 2 dieną, kadangi perkėlėm į kitą vietą ir laiką, tai galiu perleisti rezervaciją“ tongue.gif žmogus kitą dieną žanysis tongue.gif
Atsakyti
Labutis busimos nuotakos 4u.gif
Kaip jus galvojat,ar imanoma issinuomot kokia sodyba rugpjucio menesiui darbo dienai arba penktadieniui g.gif mes planuojam savo vaikucius krikstyti,tai nelabai turiu ideju,kadangi senai LT nebegyvenu rolleyes.gif sunku kazka spresti per atstuma,o gal krikstynom labiau tiktu vienos dienos svente,juk jus merginos samdotes seimininkes ar ne taip g.gif ar tiesiog maista uzsisakinejat delivery g.gif galit mane biski apsviest,nes nelabai gaudausi,kas ten prie ko ir kaip vyksta g.gif busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambermammy @ 2006 05 11, 18:36)
Kaip jus galvojat,ar imanoma issinuomot kokia sodyba rugpjucio menesiui darbo dienai arba penktadieniui g.gif mes planuojam savo vaikucius krikstyti,tai nelabai turiu ideju,

tikrai gauti turetum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ambermammy @ 2006 05 11, 19:36)
Kaip jus galvojat,ar imanoma issinuomot kokia sodyba rugpjucio menesiui darbo dienai arba penktadieniui g.gif

ne savaitgalį tikrai gausit kažką, bet reikia jau dabar pasiieškot nete ir užsisakyt
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 11, 17:20)
siamka, „Mano vestuvės turėjo įvykti Rugsėjo 2 dieną, kadangi perkėlėm į kitą vietą ir laiką, tai galiu perleisti rezervaciją“  tongue.gif žmogus kitą dieną žanysis  tongue.gif 

as suprantu kad diena pakeite, bet kodel ir smalsu ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 05 12, 12:24)
as suprantu kad diena pakeite, bet kodel ir smalsu  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

matai kokia tu smalsuole biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 05 15, 07:54)
matai kokia tu smalsuole  biggrin.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
smalsutė tongue.gif viską jai reikia žinoti...
Atsakyti
nu jop smalsute, man viskas idomu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 15, 08:35)
drinks_cheers.gif
smalsutė  tongue.gif viską jai reikia žinoti...

QUOTE(siamka @ 2006 05 15, 08:43)
nu jop smalsute, man viskas idomu  blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes savo vestuves sventem "Vilkenu malune",uz Sveksnos.viskas buvo labai grazu ir skanu,geras ir malonus,daug vietos svesti ir sokti,jauki aplinka,grazus interjeras,yra pirtis,kambariai miegojimui
Atsakyti