QUOTE(amusante20 @ 2006 04 23, 16:36)
Na va mes irgi praeitą savaitę išsinuomojom salę - labai gražią,na tik viena bėda,kad nėra aplinkos gražios....bet salė tai labai graži kaina dviem dienoms 700 lt, nuo ketvirtadienio šeimininkės gali pradėti ruoštis, ir reikia salę "grąžinti" pirmadienį.
o kur cia taip, kur cia randasi labai smalsu
QUOTE(amusante20 @ 2006 04 23, 16:36)
Na va mes irgi praeitą savaitę išsinuomojom salę - labai gražią,na tik viena bėda,kad nėra aplinkos gražios....bet salė tai labai graži kaina dviem dienoms 700 lt, nuo ketvirtadienio šeimininkės gali pradėti ruoštis, ir reikia salę "grąžinti" pirmadienį.
man tai klausimuks... o kur miegos visi ?
QUOTE(lijo @ 2006 04 24, 10:45)
man tai klausimuks... o kur miegos visi ?
agga tikrai neblogas klausimas?
QUOTE(lotute @ 2006 04 21, 11:29)
Tau gal tik taip atrodo kad nera taip toli,
rugpieniu kaimas nuo Klaipėdos 25-30 km, tai kaip ir sutaptu
Na kaip bebutų beka parašyk ar ta pati vieta
rugpieniu kaimas nuo Klaipėdos 25-30 km, tai kaip ir sutaptu
Na kaip bebutų beka parašyk ar ta pati vieta
vis dėlto ne ta pati vieta. ji yra už Veiviržėnų link Endriejavo aštuntas km
Na kadangi mes esame vietiniai ir dauguma mūsų svečių yra vietiniai, tai problemų nėra, kur miegoti , kurie bus iš toliau tie taipogi miegos mūsų namuose, o šiaip tai yra du kambariai, kur išsinuomojom tą salę, dar ketina ir trečią kambarį padaryti ir dar pirtį ketina padaryti (tik mūsų vestuvėms gal nelabai suspės O šiaip, jei vasarą vestuvės, tai galima palapinių pasistatyt (jaunimui, manau, visai šaunu būtų). O ta pobuvių salė yra Kretingos rajone Kūlupėnuose. Tai va, jei kas susidomėsite, galėsiu duot ir numeriuką.
QUOTE(amusante20 @ 2006 04 24, 18:11)
Na kadangi mes esame vietiniai ir dauguma mūsų svečių yra vietiniai, tai problemų nėra, kur miegoti , kurie bus iš toliau tie taipogi miegos mūsų namuose, o šiaip tai yra du kambariai, kur išsinuomojom tą salę, dar ketina ir trečią kambarį padaryti ir dar pirtį ketina padaryti (tik mūsų vestuvėms gal nelabai suspės O šiaip, jei vasarą vestuvės, tai galima palapinių pasistatyt (jaunimui, manau, visai šaunu būtų). O ta pobuvių salė yra Kretingos rajone Kūlupėnuose. Tai va, jei kas susidomėsite, galėsiu duot ir numeriuką.
tai teks jums tada transportu pasirūpinti, kad visus išvežioti
QUOTE(siamka @ 2006 04 20, 10:39)
kaip fainai kad visos jau viska turi valiooooo
Labukas! Fainai tai fainai, kad turim, o ka daryti jei labai neramu del tos vietikes?! As apie "nendrine pastoge". Man kazko guli ant dusios ir tiek ir praktiskai jokiu atsiliepimu negirdeti Labiausiai neramu, kad kaina tokia neapibrezta, nes tik nuo birzelio pradeda dirbti ir tik tada bus galima mazdaug paskaiciuoti. Dar pernai mazdaug i 100 tilpo, bet tas pasakymas "viskas nuo jusu priklauso" , mane labai neramina, o atsargini varijanta susirast turbut jau veloka...
QUOTE(bitux @ 2006 04 25, 17:18)
Labukas! Fainai tai fainai, kad turim, o ka daryti jei labai neramu del tos vietikes?! As apie "nendrine pastoge". Man kazko guli ant dusios ir tiek ir praktiskai jokiu atsiliepimu negirdeti Labiausiai neramu, kad kaina tokia neapibrezta, nes tik nuo birzelio pradeda dirbti ir tik tada bus galima mazdaug paskaiciuoti. Dar pernai mazdaug i 100 tilpo, bet tas pasakymas "viskas nuo jusu priklauso" , mane labai neramina, o atsargini varijanta susirast turbut jau veloka...
tu cia apie ta sneki kur sventojoj randasi? ar as kazka maisau
QUOTE(lijo @ 2006 04 24, 21:17)
tai teks jums tada transportu pasirūpinti, kad visus išvežioti
didele čia beda mikriuku klaipedoj pilna
QUOTE(bitux @ 2006 04 25, 17:18)
labai suprantu tave, nes ir man ts pacios bėdos jau naktim pradėjau sapnuot, kaip ten ta vieta. mus tik šeštadienį ryte teįleidžia mat o jeigu dar koks gimtadienis iš vakaro būtų, juk vis dėlto pinigai. nu aš suprantu tą šeimininkę, bet kaip mes viską suspėsim???? o kur šeimininkės ruošis? žmonių nedaug, bet kažkaip reiks ir kažkur maistą gamint...