O mes "Gaspadoj" Aplinka kaip kaimo sodybos, sale-kaip restorane, labai grazu.Ir vietos miegoti visiems bus, atskiri kambariukai, su dusais ir WC, ir pirtis bus O siaip sunku ta vieta rasti... viskas "zabyta" iki spalio men...
QUOTE(tindi @ 2006 04 03, 20:28)
sveikutes
biski ne i tema parasysiu,bet gal galit padet,reikia muzikantu is Klaipedos.gal zinot kokiu neblogu
biski ne i tema parasysiu,bet gal galit padet,reikia muzikantu is Klaipedos.gal zinot kokiu neblogu
paskambink 8680 90967, jo vardas Algis.
Mano jau trys drauges jo paslaugomis naudojasi.
jis saunus vyrukas.labai universalia ptograma gali pasliulyti,jei turit daugiau pinigeliu gali ir visa vestuviu programa padaryti,su keliais atlikejais, pats taip pat graziai dainuoja,groja..zodziu nenusivyle, kas ji samde.
Siamka, mes Gaspadoj liepos 29 diena-beveik iskart po jusu
QUOTE(siamka @ 2006 03 22, 17:29)
Labutis
As ir svesiu Gaspadoj, skambinau penktadieni sake kainos nekyla, aciu dievui
Kokia diena jus ten svesit, as liepos 15
As ir svesiu Gaspadoj, skambinau penktadieni sake kainos nekyla, aciu dievui
Kokia diena jus ten svesit, as liepos 15
QUOTE(Bruknishka @ 2006 04 13, 16:27)
Siamka, mes Gaspadoj liepos 29 diena-beveik iskart po jusu
Pasistengsim nieko nesulauzyti ir kitiems jauniesiems grozi palikti
padėkit kas nors. aš nevilty visos sodybos užimtos, pačioj Klaipėdoj nežinau kur švęst, o ir brangoka nebežinau net ką daryti... toks jausmas kad prieš metus reikėjo užsisakyti viską... help
O kada tavo veselia?
QUOTE(beka @ 2006 04 14, 11:08)
padėkit kas nors. aš nevilty visos sodybos užimtos, pačioj Klaipėdoj nežinau kur švęst, o ir brangoka nebežinau net ką daryti... toks jausmas kad prieš metus reikėjo užsisakyti viską... help
tikrai reikejo bent pries kaledas pradet ieskot. mes irgi taip vargom, buvo laiko 3 men iki vestuviu, tai visur kur vaziavom ziuret sake kad pries metus reikejo ieskot , o ne likus 3 men. bet vistiek radom:)
bijau, kad nelabai galim čia kuom ir padėti pradėjau ieškoti lapkričio mėn. ir jau tada ne viską, ką norėjai, galėjai gauti o kad pigiai ir gerai būtų, tai jau šiai vasarai
QUOTE(Simbalia @ 2006 04 19, 09:40)
O kada tavo veselia?
mano veselia rugpjūčio 19d.
buvo tokių minčių kad net kietiems metams nukelt, kai pradėjom visko ieškot, bet kažkaip jau "susigyvenau" su ta data, tai ir nekeitėm
Labas,
pabandyk paskambinti i Aukstakiemio vila, atrodo taip vadinasi. Ji randasi prie Zaliojo slenio gyvenvietes.
Stai telefoniukas 8 612 50546.
Sekmes paieskose.
na, mes jau turime vietelę. nelabai patinka, bet už tokią kainą bus gerai.
radau tik jūsų dėka
ten dar nelabai žinoma vieta, bet viską atperka gamta.
belieka tikėtis gero oro tą dieną
radau tik jūsų dėka
QUOTE(beka @ 2006 04 20, 09:25)
na, mes jau turime vietelę. nelabai patinka, bet už tokią kainą bus gerai.
radau tik jūsų dėka
radau tik jūsų dėka
Na na na prasom placiau ir kokia tai vieta