Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

O mes "Gaspadoj" smile.gif Aplinka kaip kaimo sodybos, sale-kaip restorane, labai grazu.Ir vietos miegoti visiems bus, atskiri kambariukai, su dusais ir WC, ir pirtis bus smile.gif O siaip sunku ta vieta rasti... viskas "zabyta" iki spalio men...
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 04 03, 20:28)
sveikutes 4u.gif
biski ne i tema parasysiu,bet gal galit padet,reikia muzikantu is Klaipedos.gal zinot kokiu neblogu ax.gif

paskambink 8680 90967, jo vardas Algis.
Mano jau trys drauges jo paslaugomis naudojasi.
jis saunus vyrukas.labai universalia ptograma gali pasliulyti,jei turit daugiau pinigeliu gali ir visa vestuviu programa padaryti,su keliais atlikejais, pats taip pat graziai dainuoja,groja..zodziu nenusivyle, kas ji samde. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Siamka, mes Gaspadoj liepos 29 diena-beveik iskart po jusu smile.gif

QUOTE(siamka @ 2006 03 22, 17:29)
Labutis

As ir  svesiu Gaspadoj, skambinau penktadieni sake kainos nekyla, aciu dievui smile.gif

Kokia diena jus ten svesit, as liepos 15 smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Bruknishka @ 2006 04 13, 16:27)
Siamka, mes Gaspadoj liepos 29 diena-beveik iskart po jusu  smile.gif

Pasistengsim nieko nesulauzyti ir kitiems jauniesiems grozi palikti 4u.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
padėkit kas nors. aš nevilty cry.gif visos sodybos užimtos, pačioj Klaipėdoj nežinau kur švęst, o ir brangoka blink.gif nebežinau net ką daryti... toks jausmas kad prieš metus reikėjo užsisakyti viską... help ohmy.gif
Atsakyti
O kada tavo veselia?
Atsakyti
QUOTE(beka @ 2006 04 14, 11:08)
padėkit kas nors. aš nevilty  cry.gif visos sodybos užimtos, pačioj Klaipėdoj nežinau kur švęst, o ir brangoka  blink.gif nebežinau net ką daryti... toks jausmas kad prieš metus reikėjo užsisakyti viską... help  ohmy.gif

tikrai reikejo bent pries kaledas pradet ieskot. mes irgi taip vargom, buvo laiko 3 men iki vestuviu, tai visur kur vaziavom ziuret sake kad pries metus reikejo ieskot blink.gif , o ne likus 3 men. bet vistiek radom:)
Atsakyti
padėkit kas nors. aš nevilty  cry.gif visos sodybos užimtos, pačioj Klaipėdoj nežinau kur švęst, o ir brangoka  blink.gif nebežinau net ką daryti... toks jausmas kad prieš metus reikėjo užsisakyti viską... help  ohmy.gif

bijau, kad nelabai galim čia kuom ir padėti g.gif pradėjau ieškoti lapkričio mėn. ir jau tada ne viską, ką norėjai, galėjai gauti ax.gif o kad pigiai ir gerai būtų, tai jau šiai vasarai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2006 04 19, 09:40)
O kada tavo veselia?

mano veselia rugpjūčio 19d. lotuliukas.gif
buvo tokių minčių kad net kietiems metams nukelt, kai pradėjom visko ieškot, bet kažkaip jau "susigyvenau" su ta data, tai ir nekeitėm blink.gif
Atsakyti

Labas,
pabandyk paskambinti i Aukstakiemio vila, atrodo taip vadinasi. Ji randasi prie Zaliojo slenio gyvenvietes.
Stai telefoniukas 8 612 50546.

Sekmes paieskose.
Atsakyti
na, mes jau turime vietelę. clap.gif nelabai patinka, bet už tokią kainą bus gerai.
radau tik jūsų dėka 4u.gif
ten dar nelabai žinoma vieta, bet viską atperka gamta.
belieka tikėtis gero oro tą dieną schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(beka @ 2006 04 20, 09:25)
na, mes jau turime vietelę. clap.gif nelabai patinka, bet už tokią kainą bus gerai.
radau tik jūsų dėka 4u.gif 
ten dar nelabai žinoma vieta, bet viską atperka gamta.
belieka tikėtis gero oro tą dieną  schmoll.gif

Na na na prasom placiau ir kokia tai vieta smile.gif
Atsakyti