Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(lijo @ 2006 03 20, 10:42)
tai gaunas 160 Lt žmogui  g.gif tai čia gal su alkoholiu  blink.gif ? antraip labai brangu  schmoll.gif

Na mums ten 2000 Lt nuoma už visą sodybą ir + 100 lt/ žmogui, na tai už 4000 lt. sutarėm. Bet tai sodyba, tai su pirtim, su baseinu, su kubulu lauke, atskiri nameliai svečiams. Kiekvienas kambarys su atskirais tualetais ir dušais, su atskirom virtuvėlėm, televizoriais, ir židiniais. Lauke, tai ten visas laukas pasiganyti, supynės, vandens dviračiai ir visokios kitokios atrakcijos, kita diena pusryčius paruošia, ir šašlykus kepa ir ka tik norim.
ir na kažkaip mums ten labai patiko, o kur kitur domėjausi, tai mano dienai jau užimta buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 03 20, 14:12)
Na mums ten 2000 Lt nuoma už visą sodybą  ir + 100 lt/ žmogui, na tai už 4000 lt. sutarėm. Bet tai sodyba, tai su pirtim, su baseinu, su kubulu lauke, atskiri nameliai svečiams. Kiekvienas kambarys su atskirais tualetais ir dušais, su atskirom virtuvėlėm, televizoriais, ir židiniais. Lauke, tai ten visas laukas pasiganyti, supynės, vandens dviračiai ir visokios kitokios atrakcijos, kita diena pusryčius paruošia,  ir šašlykus kepa ir ka tik norim.
ir na kažkaip mums ten labai patiko, o kur kitur domėjausi, tai mano dienai jau užimta buvo  unsure.gif

Jei tau patikovieta tai ir svarbiausia, man ir patiko manoji, taiir as pasirinkau nors gal kaina ir didoka smile.gif
Atsakyti
Na mums irgi su nakvyne, pirtim, gamta "pasiganymui", 3 karštais irgi kainuos 100 Lt žmogui, bet be jokios salės nuomos. Tai man atrodo, gan brangoka 4000 Lt 25 žmonėms.
Atsakyti
Sveikute,
o kaip vadinasi ta sodyba? Ir kokios kainos uzsiprase? As irgi ieskau panasaus varianto rugsejo menesiui.

Sodyba "Laukdvaris" berods vadinas. Mokesim 2000lt parai, bet sake nieks nevarys lauk antra diena, kad tik nakvot nepasiliktume biggrin.gif
Jei reikia kontaktu, parasyk i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 03 20, 14:12)
Na mums ten 2000 Lt nuoma už visą sodybą  ir + 100 lt/ žmogui, na tai už 4000 lt. sutarėm. Bet tai sodyba, tai su pirtim, su baseinu, su kubulu lauke, atskiri nameliai svečiams. Kiekvienas kambarys su atskirais tualetais ir dušais, su atskirom virtuvėlėm, televizoriais, ir židiniais. Lauke, tai ten visas laukas pasiganyti, supynės, vandens dviračiai ir visokios kitokios atrakcijos, kita diena pusryčius paruošia,  ir šašlykus kepa ir ka tik norim.
ir na kažkaip mums ten labai patiko, o kur kitur domėjausi, tai mano dienai jau užimta buvo  unsure.gif

vieta gera, bet kaina žvėriška unsure.gif o kur čia?

QUOTE(siamka @ 2006 03 20, 14:22)
Jei tau patikovieta tai ir svarbiausia, man ir patiko manoji, taiir as pasirinkau nors gal kaina ir didoka smile.gif

nu, kad didoka biggrin.gif prajuokinai, aš pigiau tik vienoj vietoj buvau radusi, bet iš ten bėgte bėgt norėjosi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 20, 15:27)
vieta gera, bet kaina žvėriška  unsure.gif o kur čia?
nu, kad didoka  biggrin.gif prajuokinai, aš pigiau tik vienoj vietoj buvau radusi, bet iš ten bėgte bėgt norėjosi  doh.gif  lotuliukas.gif

jei kviesciau 40 zmoniu kaina butu zmogui po 125, kadangi kvieciu 50 kaina gaunasi po 100 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 20, 16:30)
jei kviesciau 40 zmoniu kaina butu zmogui po 125, kadangi kvieciu 50 kaina gaunasi po 100 4u.gif

na taip smile.gif kviesčiau aš 50, tai man irgi suma žmogui sumažėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lu_ky @ 2006 03 20, 14:21)
Sodyba "Laukdvaris" berods vadinas. Mokesim 2000lt parai, bet sake nieks nevarys lauk antra diena, kad tik nakvot nepasiliktume  biggrin.gif
Jei reikia kontaktu, parasyk i AZ  4u.gif

Aciu lu_ky uz trumpute inforamcija smile.gif Radau visa aprasyma ir kontaktus apie sia sodyba internete. 4u.gif
Pradejau abejoti ar nebus per toli nuo Klaipedos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2006 03 20, 17:43)
Aciu lu_ky uz trumpute inforamcija smile.gif  Radau visa aprasyma ir kontaktus apie sia sodyba internete.  4u.gif
Pradejau abejoti ar nebus per toli nuo Klaipedos g.gif

o kiek km tas TOLI ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 13, 19:02)
galiu pasakyt, kur nešvęst - ALEKSANDRAVO PIRTY  schmoll.gif šį savaitgalį draugės vestuves ten atšventėm...

blink.gif blink.gif blink.gif nu baikit negazdinkit blink.gif nes mes vasara ten svesim vestuves
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 03 20, 18:28)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nu baikit negazdinkit blink.gif nes mes vasara ten svesim vestuves

sakau gryną teisybę rolleyes.gif taigi patariu bent šiek tiek save apsaugoti ir mokėti pusę sumos prieš ir pusę po vestuvių... gal tada elgsis kaip su žmonėm doh.gif
Atsakyti
[quote=lijo,2006 03 20, 15:27]
vieta gera, bet kaina žvėriška unsure.gif o kur čia?

Na čia beveik Agluonėnuose, ten yra Kantvainių kaimas. internetinis jų psl.:
rackauskusodyba.lt ir kažkaip kas būtų patikę, tai jau užimta, o už normalesnę kainą, tai pati sodyba nelabai kokia pasirodė unsure.gif Tiesiog norint geros labai sodybos, nelabai ką ir bepasirinkti gali...
Ir dar kur kitur jei pigiau, tai ta sodyba ar viešbutis ar dar kas jau būtų neuždaryta per mūsų šventę - tai ir svetimų žmonių prisimaišytų.
net nežinau, baigiau akis išvarvinti beieškodama sodybos, o ten kai nuvažiavom labai patiko ax.gif
Atsakyti