Jetau
Mes rugpjūčio mėn ruošiamės tuoktis, o tik dabar pradėjau ieškoti vietos kur švęsti, ir pasiskaičius čia forumą, tai net išsigandau
Kurie pasiūlyti variantai mane sudomino, tai pasirodo rugpjūčio 12 d. jau užimti.
Net nežinau ką reiks daryti
galiu pasakyt, kur nešvęst - ALEKSANDRAVO PIRTY šį savaitgalį draugės vestuves ten atšventėm...
QUOTE(lijo @ 2006 03 13, 22:02)
galiu pasakyt, kur nešvęst - ALEKSANDRAVO PIRTY šį savaitgalį draugės vestuves ten atšventėm...
O tai kas nutiko??
Aš čia jau prisikaičiau gerų atsiliepimų ir jau susidomėjau, tai papasakok, kas negerai buvo.
QUOTE(lijo @ 2006 03 13, 22:02)
Na lijo kas ten buvo blogai sakyk sakyk neslepk
QUOTE(lijo @ 2006 03 13, 21:02)
aha pasakok, kas ne taip, labai įdomu, nes mano vestuvės ten vyko labai net
QUOTE(novila @ 2006 03 14, 08:23)
O tai kas nutiko??
Aš čia jau prisikaičiau gerų atsiliepimų ir jau susidomėjau, tai papasakok, kas negerai buvo.
QUOTE(siamka @ 2006 03 14, 10:09)
Na lijo kas ten buvo blogai sakyk sakyk neslepk
1. nusibodo žiūrėti į rūškanus aptarnaujančio personalo veidelius.
2. klausytis tokių pasakymų: UŽDARYKIT DURIS, NES MES JUMS TIEK NEPRIŠILDYSIM ir pan.
3. negaut pirties, už kurią buvo sumokėta, nes MALKOS BAIGĖSI.
4. miegot ant pripučiamojo nepripūsto čiužinio.
nekokį įspūdį man paliko
QUOTE(lijo @ 2006 03 14, 10:04)
1. nusibodo žiūrėti į rūškanus aptarnaujančio personalo veidelius.
2. klausytis tokių pasakymų: UŽDARYKIT DURIS, NES MES JUMS TIEK NEPRIŠILDYSIM ir pan.
nekokį įspūdį man paliko
nekokį įspūdį man paliko
oho kaip keista, kaip diena nuo nakties skiriasi, nejau per pusmetį taip pasikeisti galėjo
QUOTE(Reniss @ 2006 03 14, 12:22)
oho kaip keista, kaip diena nuo nakties skiriasi, nejau per pusmetį taip pasikeisti galėjo
matyt, galėjo ne man vienai taip pasirodė - visi tai matė
QUOTE(lijo @ 2006 03 14, 03:02)
mes taip pat praėjusią vasarą ten šventėm vestuves, mums nepatiko šeimininkė, net vandeniu neleido pasinaudoti buvo apačioj toks vienas WC, bet žinot kai kokia 20 žmonių laukia prie jo nusičiurkšti tai pasiprašau antrame aukšte esantį WC, jis buvo užrakintas, tai įsivaizduojat neleido ir šiaip išmandrėjusi ta šeimininkė
Sakykit Merginos, kurios švenčiat sodyboj, pvz "Gaspada" ar "Majoro" ar kokioj kitoj, tai kiek dienų švenčiat, vieną ar dvi??? Ir kaip darot, ten ir pasiliekat nakvot ar vistik kažkaip parsigaunat i Klaipėdą????
QUOTE(novila @ 2006 03 15, 22:54)
Sakykit Merginos, kurios švenčiat sodyboj, pvz "Gaspada" ar "Majoro" ar kokioj kitoj, tai kiek dienų švenčiat, vieną ar dvi??? Ir kaip darot, ten ir pasiliekat nakvot ar vistik kažkaip parsigaunat i Klaipėdą????
Mes švęsim Majorų sodyboj, tai apie važiavimą namo nakvoti net minties nebuvo. Ir manau, kad tokiose sodybose vienai dienai net nenuomotų.
QUOTE(novila @ 2006 03 15, 22:54)
As svesiu "Gaspadoj" tai ten su nakvyne dviem dienom, man kaipir Junetei atrodo kad vienai dienai jie net nenuomotu,