na "pajurys" man tikrai patiko.ir kaina priimtina.jau uzsakem sale antrame aukste
o dar galeciau pasiulyti melnragej viesbuti "morena".sale iki 30zmoniu.uz sales nuoma nieko nereikia moketi,bet vienam zmogui uz maista apie80lt.sale visai nieko atrodo.galima ir kambarius uzsakyti.ta diena butu 50proc. nuolaida.jei noresite svesti 2 dienas tai galima ir sauna uzsakyt.kaina 1val 50lt.
bet pajurys apskaiciavus iseina daug pigiau,nors ir uz nuoma ima.
Sypsenele, mano vestuves geguzes 14, bet kai buvom nuvazeve, jie sake, kad turi net rugsejo menesiui jau uzsisakiusiu!!!
Nelabai rekomenduočiau "Pajūrio viešbučius" Didžiausias minusas, jog vasaros metu ten vyksta visose salėse vestuves, tai kartais makalynė gaunas, o dar be to ir pačios salės neįspūdingiausios, remonto tikrai reikia, primena senus laikus Gal tik patys viešbučio kambariai pusėtini. O virtuvės šeimininkės vagia ką gali.
Aš rekomenduočiau sodybas pvz Šernuose yra faina sodyba "Šaulys" bei Majoro sodyba jos yra labai labai paklausios, ir reikia prieš gerą pusmetį užsisakyti. Tiek vienoj tiek kitoj sodyboj esi nevaržomas sienų, kaip kituose baruose, graži aplinka ir t.t. Žmonių aboejuose telpa apie 60
Tik aišku jose nėra super pigu, žmogui 100 Lt, Majoruose už nakvynę nereikia moketi, dar įeina pirtis už tą kainą. "Šauly" dar už nakvynę ima.
Aš rekomenduočiau sodybas pvz Šernuose yra faina sodyba "Šaulys" bei Majoro sodyba jos yra labai labai paklausios, ir reikia prieš gerą pusmetį užsisakyti. Tiek vienoj tiek kitoj sodyboj esi nevaržomas sienų, kaip kituose baruose, graži aplinka ir t.t. Žmonių aboejuose telpa apie 60
Tik aišku jose nėra super pigu, žmogui 100 Lt, Majoruose už nakvynę nereikia moketi, dar įeina pirtis už tą kainą. "Šauly" dar už nakvynę ima.
QUOTE(puma2 @ 2005 03 16, 14:17)
Ramirėja, is kur pas tave tokia bloga nuomone apie Pajūrį. Ar tau teko ten kanors svesti? Ar is pasakojimu susidarei tokia nuomone, kad ten vasara makalyne vestuviu ir virejos vagia? As ten planuoju vasara savo vestuves svesti todel labai idomu.
Nenoriu gąsdinti, juk visiems patinka skirtingi dalykai. Savo pačios vestuves švenčiau ne ten, bet teko daug kartų švęsti draugų vestuves, o be to ten dirba mano keletas giminaičių. Tai kas dėl virėjų vagimo- teisybė, bet šiaip virėjos vagia beveik visose kavinėse ir restoranuose.
Aš papraščiausiai susidariau per keletą metų tokią nuomonę iš to ką mačiau.
Bet iš kitų nuomonių matau jog kitiems visai patiko. Taip kad svarbiausia gersa nuotaika.
QUOTE(astreja @ 2005 03 16, 12:12)
Sypsenele, mano vestuves geguzes 14, bet kai buvom nuvazeve, jie sake, kad turi net rugsejo menesiui jau uzsisakiusiu!!!
Na tada teks paskubeti ten nuvaziuoti ir uzsisakyti, jei dar vietos bus like, o jei ne, net nebezinau, kurioj vietoj dar noreciau savo svente daryti
Sveikinu Astreja, su artejancia tavo svente - ji jau ne uz kalnu
QUOTE(ramirėja @ 2005 03 16, 14:24)
Nenoriu gąsdinti, juk visiems patinka skirtingi dalykai. Savo pačios vestuves švenčiau ne ten, bet teko daug kartų švęsti draugų vestuves, o be to ten dirba mano keletas giminaičių. Tai kas dėl virėjų vagimo- teisybė, bet šiaip virėjos vagia beveik visose kavinėse ir restoranuose.
Bet iš kitų nuomonių matau jog kitiems visai patiko. Taip kad svarbiausia gersa nuotaika.
As irgi tau pritariu, man ta aplinka tai brr.. remonto tikrai prasosi, esam ten sventę giminaicių vestuves, man tai jei nenorit uz miesto kazkur tai yra neblogų restoranėlių Klaipėdoj. Man tai grazu kai graziai paserviruota, kai patiekalai skanūs ir aisku graziai atrodo
man atrodo kad per vestuves tikrai niekas neziures kokios ten sienos ir panasiai.o juk kai sale visi apziuri ji juk nei papuosta buna nei stalai serviruoti.o jau kai bus svente bus visai kitas vaizdas.sale graziai papuosta, stalai graziai paserviruoti.yra pakankamai vietos sokiams.o ko dar reikia????karalisku rumu gal norit?!svarbiausia kad visiem butu linksmi,uztektu vietos sokiams o ne sienu dazai visiems rupes.beto maista ten tikrai labai skaniai gamina ir jo buna daug.
man ten tikrai labai patiko.vieta tikrai gera.o tuos ibrezimus ant sienos balionai paslieps.vat.
man ten tikrai labai patiko.vieta tikrai gera.o tuos ibrezimus ant sienos balionai paslieps.vat.
QUOTE(Pacific @ 2005 03 16, 17:33)
man atrodo kad per vestuves tikrai niekas neziures kokios ten sienos ir panasiai.o juk kai sale visi apziuri ji juk nei papuosta buna nei stalai serviruoti.o jau kai bus svente bus visai kitas vaizdas.sale graziai papuosta, stalai graziai paserviruoti.yra pakankamai vietos sokiams.o ko dar reikia????karalisku rumu gal norit?!svarbiausia kad visiem butu linksmi,uztektu vietos sokiams o ne sienu dazai visiems rupes.beto maista ten tikrai labai skaniai gamina ir jo buna daug.
Cia kiekvienas pagal save renkasi, vieniems tai netrukdo kitiems nepatinka, o dėl karaliskų rūmų, tai neblogai būtų man grazu vienam restorane tau gal ten nepatiktų, kiek zmonių tiek nuomonių
"Pajūryje" teko švęsti praeitais metais. Drįsčiau teigti, jog jei tikitės jums gražiai paserviruos stalą, tai labai klystat. Prieš balių nepamirškite pasiimti lygintuvo išsilyginti staltiesės ir ką nors uždėti ant dėmių. Na, o salės gražumas priklausys kaip jūs ją patys pasipuošite. Nesiginčiju tik dėl pigumo, o pagal jį ir maistas - eilinis.