Nenukrypkite nuo temos.
QUOTE(Bella @ 2006 02 01, 14:39)
Nenukrypkite nuo temos.
atsiprasome, daugiau pasistenksime taip nebedaryti
aha fotografai gi kitoj skiltyj yra
Sveikos merginos,
Del skurdaus kaviniu pasirinkimo Klaipedoje pradejome ziureti variantus Palangoje. Gal kas ka zinot apie "Zydroji Liepsnele" ir "Rondzes uosta"?
Del skurdaus kaviniu pasirinkimo Klaipedoje pradejome ziureti variantus Palangoje. Gal kas ka zinot apie "Zydroji Liepsnele" ir "Rondzes uosta"?
QUOTE(elephant @ 2006 02 07, 15:30)
Sveikos merginos,
Man tai ne teko nieko girdet
QUOTE(elephant @ 2006 02 07, 15:30)
Sveikos merginos,
Man atrodo "Žydorji liepsnelė" labiau orientuota į vyrišką publiką
QUOTE(Junetė @ 2006 02 08, 14:34)
Man atrodo "Žydorji liepsnelė" labiau orientuota į vyrišką publiką
Radau tokį skelbimą, gal kuriai pravers.
Nuomoja pirtį Klaipėdoje. Sauna, garinė pirtis, baseinas, banketinė salė. Tel. 8-687 58959
QUOTE(Reniss @ 2006 02 09, 10:11)
Radau tokį skelbimą, gal kuriai pravers.
Nuomoja pirtį Klaipėdoje. Sauna, garinė pirtis, baseinas, banketinė salė. Tel. 8-687 58959
idomu ar tik ne dubysos gatveje randasi
QUOTE(lotute @ 2006 02 09, 10:33)
idomu ar tik ne dubysos gatveje randasi
gal kam reiks paskambins ir su mumis pasidalins
jau kaip matau visos išsirinkote šventimo vietas, šaunu
Mes irgi radome vieta kur svesime