Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(tindi @ 2006 01 31, 11:24)
kitais metais niekas nebesizenys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
gal zinot kokiu vietu kur galima per vestuves pasivazinet?

na jau nebesizenys biggrin.gif
mes buvome stydijoje, ten pralleidome visa valanda, po to vaziavome i vienkiemi, ir viskas daugiau laiko ir nebeuzteko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai ir studijoj biski busim, paskui prie juros truputi, paskui i palanga gal i parka ir viskas turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 31, 11:35)
Mes tai ir studijoj biski busim, paskui prie juros truputi, paskui i palanga gal i parka ir viskas turbut smile.gif

o i kokia studija vaziuosite?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 31, 12:45)
o i kokia studija vaziuosite?

Mus fotografuos Egidijus jis sake ir vesis mus i studija, o kokia dar nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 31, 09:35)

nu mes turesim uis viso 5 valandas laisvo laiko,tai reiks sugalvot kazka kur pavazinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 01 31, 13:09)
nu mes turesim uis viso 5 valandas laisvo laiko,tai reiks sugalvot kazka kur pavazinet smile.gif

o jus is studija eisite?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 31, 12:23)
o jus is studija eisite?

tikriausiai eisim g.gif kazinau su fotografe apie tai dar nesnekejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 01 31, 14:32)
tikriausiai eisim g.gif kazinau su fotografe apie tai dar nesnekejau blush2.gif

aisku, man tai labai patiko studijines nuotraukos, tik tiek kad jos brangesnes
Atsakyti
Sveikos merginos
Gal žinot kokių atsiliepimų apie Dauparų sodybą "Kaštonas". Mes ten užsisakėm Birželio 17d. Ten nėra galimybės šokt lauke, bet gi tikimybė kad tą dieną bus šilta gana maža///
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 31, 17:46)
aisku, man tai labai patiko studijines nuotraukos, tik tiek kad jos brangesnes

jo man sake uz studijine nuotrauka 15 litu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuxx @ 2006 01 31, 19:58)
Sveikos merginos
Gal žinot kokių atsiliepimų apie Dauparų sodybą "Kaštonas". Mes ten užsisakėm Birželio 17d. Ten nėra galimybės šokt lauke, bet gi tikimybė kad tą dieną bus šilta gana maža///

buvo kas sake kad nieko gero, bet buvo kam ir patiko, kam besuki galva jei jau uzsisaket? g.gif
Papildyta:
QUOTE(tindi @ 2006 01 31, 21:39)
jo man sake uz studijine nuotrauka 15 litu blink.gif

ohoho, o kiek kainuoja kitos paslaugos?ta prasme kitos nuotraukos?
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 01 30, 12:14)
taigi tu man davei telefoniuka pati mirksiukas.gif tai tie patys Vaida(fofotgrafe) su vyru(filmuotoju).

labai faina porele. kiek zinau, jie geriausi musu rajone. Nuotraukos ju superines. thumbup.gif
Atsakyti