QUOTE(Jurgugute @ 2006 01 28, 14:04)
Labutis,
as norejau paklauti, ar girdejot atsiliepimu apie sodyba prie Dituvos "Pakrante".
Viki apie ja minejo, ir dar sake, kad ten kojos daugiau nekels. Kazin kodel?
Viska perskaiciau, bet tokiu vietu kur butu nakvyne, pirtele ir virtuvele maistui pasigaminti radau tik keleta. Gal dar kas zinot?
Nekelsiu kojos ten,
nes:
1) virtuvėje ruošti maistą yra prastos sąlygos, dujinė lieva, nekepa, o degina, mažai vietos ir t.t. - virėjos prasikeikė; Plius nebuvo pažadėtų puodų, bliūdų ir kitų priemonių reikalingų maistui ruošti. Tėvai turėjo skubiai viską nuvežti
2) tą rytą, kai turėjo būti ruošiamas maistas - pasibaigė dujų balionas, kol atvežė naują, virėjos prarado daug laiko (tokiu dalyku manau galėjo pasirūpinti iš anksto);
3) 2 val. nakties sodybos šeimininkas, kaip koks sliekas prišliaužė prie muzikantų ir liepė patildyti muziką, nes kaimynai skundžiasi (manau žino kokiam tikslui sodybą nuomoja). Gerai, kad muzikatai kieti buvo, tai dėjom iki 7 ryto
;
4) kai atsitiko nelaimė (lūžo supynių balkis ir vienas vaikinukas stipriai susižalojo ranką), tai pareiškė, kad jiems nereikėjo suptis, o kad balkis supuvęs buvo tai jam dzin; rytojaus dieną net nepasidomėjo, kaip ten viskas baigėsi
5) ir t.t.
Jei turi galimybę iš ko rinktis, tai tikrai šią sodybą įsirašyk paskutinėje vietoje. Čia nuoširdus mano patarimas.
Gerai, kad aš esu po***istė ir tai man nesugadino nuotaikos, bet tokių žmonių (kažką trinančių aplinkui) aš uijjj kaip nemėgstu