Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(lotute @ 2006 01 19, 19:48)
parašyk ka pasakys tavo sesei biggrin.gif idomu idomu biggrin.gif  biggrin.gif

mano sesei ir pasake kad 3000 litu hnuoma verysad.gif teks moketi nes daugiau nera kur svest.paskambinom i sauly ten ir pasake kainas,tai nutarem kad geriau aleksandravo dvare,nes jus ir isgyret ta dvara bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 01 19, 22:27)
mano sesei ir pasake kad 3000 litu hnuoma verysad.gif teks moketi nes daugiau nera kur svest.paskambinom i sauly ten ir pasake kainas,tai nutarem kad geriau aleksandravo dvare,nes jus ir isgyret ta dvara bigsmile.gif

joooo, vien uz nuoma 3000Ltkošmaras g.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
jetaus koks siaubas, tai as jau pradejau galvoti kad nebrangiai man cia gaunas ta sodyba, jei vien nuoma 3000 litu
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 20, 10:05)
jetaus koks siaubas, tai as jau pradejau galvoti kad nebrangiai man cia gaunas ta sodyba, jei vien nuoma 3000 litu

o kur tu svesi?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Vis dar neapsisprendziame kur svesti doh.gif be to sveciu padaugejo visu 10. Gal kartais zinote, kur galima butu issinuomoti tik sale (be privalomo maisto)? Buciau labai labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 20, 11:51)
o kur tu svesi?

As tai svesiu Gaspadoj, ten vasara sake zmoniu ne maziau 50 nes zmogui po 100 litu, arba sako gali zmoniu but 30 tik moket reiks 5000 litu.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 20, 11:51)
o kur tu svesi?

yra tokia sodyba ten gali but ir ju maista ir savo apie ja gali suzinoti pagal sia nuoroda http://www.countrysi...ska/rezultatai/
ten susirask Saulius Baniulis, vat jo sodyboj sake kad gali maistas buti savo, bet tu pasiskambink pasiteirauk
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 20, 11:42)
As tai svesiu Gaspadoj, ten vasara sake zmoniu ne maziau 50 nes zmogui po 100 litu, arba sako gali zmoniu but 30 tik moket reiks 5000 litu.

zinau ta vieta, iki siandien tai ji labai isgirta yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 20, 11:42)

Praėjusią vasarą GASPADOJ šventėm brolio vestuves, tai man labai patiko thumbup.gif : skanu ir valgyt, ir aplinka graži, ir moegot gerai - viskas vietoje. Beje, jų vestuvėse buvo apie 35 žmones. Matyt, apetitas kyla bevalgant. Galvoju, kur ten tas 50 žmonių šokt turi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2006 01 20, 14:09)
Praėjusią vasarą GASPADOJ šventėm brolio vestuves, tai man labai patiko  thumbup.gif : skanu ir valgyt, ir aplinka graži, ir moegot gerai - viskas vietoje. Beje, jų vestuvėse buvo apie 35 žmones. Matyt, apetitas kyla bevalgant. Galvoju, kur ten tas 50 žmonių šokt turi  g.gif ?

teisingai pasakyta, apetitas kyla bevalgant thumbup.gif as irig nezinau kur ten 50zmoniu gali sutilpti(sokti) g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 20, 14:14)
teisingai pasakyta, apetitas kyla bevalgant thumbup.gif as irig nezinau kur ten 50zmoniu gali sutilpti(sokti) g.gif  g.gif

aš ir neįsivaizduoju, nebent kaip silkutės sedėsite ir šoksite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 01 19, 22:27)

oho, bet šiap jei reiktų mokėčiau ir aš tą 3000 litų, nes tikrai pakolkas jokios sodybos tokio tipo nežinau, bent jau mums pasisekė, jokių nesusipratimų ar nesklandumų nebuvo, kiek girdėjau kitiems irgi nebuvo, dar įvairios pagalbos iš jų sulaukėm, jų pagalba susiradom labai fainus muzikantus ir šiap įv.žaidimams visokių daiktų paskolino thumbup.gif
O jei dar vasarą švesite ir dar oras bus toks šiltas kaip mums tai daug ką galėsite daryti ir lauke ant Minijos kranto, net iš šokius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 20 sausio 2006 - 14:59