Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(elephant @ 2006 01 12, 10:22)
Sveikos merginos,

Pasiskaičiau ir pradėjau panikuoti, jei jau dabar ieškant vietos švesti vietos negaunat liepos mėn. tai ka man reiks daryti mes tuokiamės balandi scare.gif
Esam nusižiūrėję Žvejo sodybą, prieš tai galvojom apie Molo užeiga, bet ten kažkaip jokio kiemelio, tiesiai į gatvę išeini tai nežinau  mega_shok.gif

balandis tai ne liepa, bet pradeti ruostis jau vertetu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal zinot kavines Saulys TELEFONO NUMERIUKA?
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 01 17, 16:15)
gal zinot kavines Saulys TELEFONO NUMERIUKA?

kazkur turejau, reik paieskot
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 17, 13:44)
apie majoro sodyba taip apt ne is vienu girdejau tik blogus atsiliepimus, tai nelabai ir ryzciausi ten svesti  g.gif

drinks_cheers.gif ar is girdejau kad ten tik pinigus ima neisku uz ka, ir aptarnavimas ne koks.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 17, 23:14)
kazkur turejau, reik paieskot

Šaulys, Šernai, Klaipėdos raj.
Telefonas
(46) 444324

Keli kilometrai už Šernų įsikūręs restoranas. "Šaulys" gali didžiuotis ne tik ramia, jaukia ir gražia aplinka, bet ir puikia virtuve. Be to, "Šaulyje" galima pavakarieniauti klausantis šimtamečių medžių ošimo ir stebėti pro šalį krypuojančias antis.

Apie restorano pranašumus žino ir jame vestuves bei įvairiausius pokylius kėlę žmonės. Svarbiausia, kad pasilinksminus "Šaulyje" nereikia kur nors važiuoti, kad galėtum pailsėti, viskas čia po ranka - pavargusiųjų laukia jaukiai įrengti kambariukai. Beje, juose galima apsistoti ir šiaip atvykus į pajūrį pailsėti ar darbo reikalais. Kainos mažesnės nei šalia esančioje Klaipėdoje.
Vietų skaičius: 40 vietų,1 salė
Rūkoma (vietų skaičius): Visur
Pobūvių salė: 80 vietų tik vasaros metu
Lauko kavinė: 40 vietų
Šokių salė/aikštelė: Yra
Automobilių stovėjimas: Yra
Vidutinės karštųjų patiekalų kainos: 13,00 Lt

nežinau ar man taip pasitaikė, bet kai nuvažiavom ten pažiūrėti tai taip atmestinai ta barmenė žiūrėjo, negavom jokios informacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 01 18, 17:54)
Šaulys,  Šernai, Klaipėdos raj.
Telefonas
(46) 444324

Keli kilometrai už Šernų įsikūręs restoranas. "Šaulys" gali didžiuotis ne tik ramia, jaukia ir gražia aplinka, bet ir puikia virtuve. Be to, "Šaulyje" galima pavakarieniauti klausantis šimtamečių medžių ošimo ir stebėti pro šalį krypuojančias antis.

Apie restorano pranašumus žino ir jame vestuves bei įvairiausius pokylius kėlę žmonės. Svarbiausia, kad pasilinksminus "Šaulyje" nereikia kur nors važiuoti, kad galėtum pailsėti, viskas čia po ranka - pavargusiųjų laukia jaukiai įrengti kambariukai. Beje, juose galima apsistoti ir šiaip atvykus į pajūrį pailsėti ar darbo reikalais. Kainos mažesnės nei šalia esančioje Klaipėdoje.

nežinau ar man taip pasitaikė, bet kai nuvažiavom ten pažiūrėti tai taip atmestinai ta barmenė žiūrėjo, negavom jokios informacijos g.gif

aciu reniss 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 01 18, 17:50)
drinks_cheers.gif ar is girdejau kad ten tik pinigus ima neisku uz ka, ir aptarnavimas ne koks.

aptarnavimas sake baisus g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 01 18, 18:54)
Šaulys,  Šernai, Klaipėdos raj.
Telefonas
(46) 444324

mes tai kai buvom nuvaziave vietos paziuret, barmene mums tik tepasake kad kaina 100 litu zmogui, tik maistas, be saldziu be nakvynes be nieko ir daugiau info nieko nesulaukem man dar aplinka tokia baisoka pasirode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laumi @ 2005 09 27, 05:46)
Sveikos,

Del Alexandravo dvaro:

Sale ten nemaza, bet 40 zmoniu manau nebus per didele, priklauso kaip stalai bus isdestyti. Bet manau 40-ciai tikrai neperdidele, nes mes is pradziu kai galvojom kad pas mus 70  prisirinks, tai jie net abejojo kaip cia sutalpint. Ji tokia staciakampio formos ir sonuose tokios kaip ir kolonos, tai ten tarkim jei koki saldu stala pades is krastu, tai sumazes siek tiek patalpa.

O kainos, tai jei maista uzsisakai is ju, gaunasi 60 lt zmogui su maistu ir nakvyne, plius atrodo 400 lt uz sale. Gerimus reikia patiem pirkt, o visa kita maista jie suorganizuoja - ir tikrai labai skaniai ir pakankamai, ir kaip minejau - nelieka ismetimui, jei nori viska kas liko atiduoda. Pirma diena buvo 2 karsti, saltu aisku visokiu, tortas aisku jaunuju - jau paciu reikalas susiorganizuot, jie tik siaip smulkius saldumynus prie kavos patiekia, o be to dar pas mus pamerges atsiveze tortu - tai uzteko. Antra diena tai labai super - zemaitiskai - pusryciam kopustyne ir cibulyne (nezinau ar teisingai parasiau, nes pati ne zemaite, mano vyras toks:), kastinys su bulvem, cepelinai, pietum vel karstas. Ai dar apacioj buna alaus stalas tokiam kambarely paruostas.

O del nakvynes, tai pas juos lovu gal apie 20 yra, nepamenu tiksliai, bet jie dar turi priuciamu ciuziniu ir prikloja (ten tikrai yra kur, nors mes bijojom is pradziu kad bus ant praejimo, bet nebuvo taip, visi labai gerai issimiegojo) - zodziu 60 zm vietos tikrai nebuvo mazai.

Lauke mes irgi graziai pasipuosem, ten pati seimininke papasakoja kaip kas puose anksciau, ideju visokiu pasiulo, padeda papuost pati. Mano uosviai dare tokius geliu vainikus, ileido juos i Minija, pririso prie kranto ir idejo plaukiojancias zvakutes i vidu - super vaizdas, fakelu pridegem visur lauke. Ten apskritai gamta fantastiska... Zodziu dar idedu nuoroda i savo vestuviu nuotraukas, ten antroj daly kur jau balius, tai galima iziuret kaip viskas atrode.

P.S. Ir muzikantai is Plunges labai super buvo, jei reiktu galeciau uosviu paklaust. Tokie labai isjudinantys sokt ir siaip labai korektiski ir linksmi - zemaiciai zodziu thumbup.gif

Tai va, nuoroda nuotraukyciu:

http://community.web...bumID=357762580

kazkaip keistai nuoroda isimeta... zodziu ekrano virsuj reikes "login" paspaust:

login: linnutte
password: 00860086

Zodziu labai rekomenduoju vieta, kur pati graziausia mano svente prabego 4u.gif

QUOTE(Junetė @ 2006 01 10, 14:43)
Aš irgi domėjausi Aleksandravo dvaru. Tai man sakė, kad kaina žmogui 60 Lt, bet negarantavo, kad tokia kaina bus ir rugpjūčio mėnesį. Už tą 60 Lt (kaip man sakė) įeina tik maistas (4 karšti). Prie viso to paprašė dar 2.000 Lt. Kai paklausiau už ką, tai pradėjo vardinti: nakvynė, patalynė, salės nuoma, aparatūra, šeimininkės, padavėjos ir dar bala žino kas.  Be to taip labai nenoriai su manim bendravo (gal netinkamu laiku paskambinau g.gif ???????). Mes dar pasiskaičiavom, kad 100 Lt žmogui su viskuo išeina pigiau ir į Aleksandravo dvarą net nevažiavom žiūrėti.

QUOTE(lijo @ 2006 01 10, 17:32)
jie jaučiu kainas iš piršto laužia wink.gif draugei sakė, kad 70 Lt žmogui plius 1800 Lt  tongue.gif
radau tris neblogas viečikes, kai sau išsirinksiu, kitas 2 paskelbsiu - gal kam patiks  biggrin.gif visos turi savų trūkumų ir privalumų, bet kiekvieno gi ir prioritetai skirtingi  mirksiukas.gif

QUOTE(Reniss @ 2006 01 11, 07:36)
keista su mumis tai labai maloniai bendravo, reikia tartis ir važiuoti į vietą, tada manau tiksliau kainas susitarsite. Mums tai buvo plius 400 lt už slės nuomą. Turbūt norinčių daugiau tai ir kainos kyla g.gif

nebesuprantu as.paskambinau i aleksandravo dvara ir man pasake kad nuoma 3000 litu ir plius zmogui maistas nuo 60 iki 70 litu.
tai nesuprantu is kur jie tas kainas lauzia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 01 19, 16:46)
nebesuprantu as.paskambinau i aleksandravo dvara ir man pasake kad nuoma 3000 litu ir plius zmogui maistas nuo 60 iki 70 litu.
tai nesuprantu is kur jie tas kainas lauzia blink.gif

jo isigudrino visai, jua prieš metus į vieną vietą buvo po dvi poras, o dabar turbūt daugiau norinčių tai ir daro taip. Čia matai jie pamanė gali sodybą išnuomoti o ne vien kaip kitur tik salę ir vsio, tai dėl to įsigudrino ir plėšti pradėjo.
Atsakyti
o manes dar pries tai paklause tipo ne is lietuvos skambinu,tai turbut dar uz tai galvoja reikia brangiau pasakyt lotuliukas.gif
as paprasiau savo sesrs kad paskambintu ir paklaustu kiek kainuoja tai paziuresiu kiek jai pasakys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 01 19, 19:13)
o manes dar pries tai paklause tipo ne is lietuvos skambinu,tai turbut dar uz tai galvoja reikia brangiau pasakyt lotuliukas.gif
as paprasiau savo sesrs kad paskambintu ir paklaustu kiek kainuoja tai paziuresiu kiek jai pasakys bigsmile.gif

parašyk ka pasakys tavo sesei biggrin.gif idomu idomu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti