Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(siamka @ 2006 01 03, 10:57)
beje buvau nuvažiavus ir į rugpienių kaimą, tai mano nuomonė pasikeitė apie juos į blogąją pusę. Vasarą taip šaunei vestuvės buvo, o dabar tai ir grindys kažkokios lentos išklotos ir smarvė buvo kažkokia, tai nelabai patiko o irgi planavom ten vestuves švęsti.... gaila labai kad taip negražiai pasirodė, bet gal tik nevykusi diena papuolė

mes ten vaziavom antra diena, jaunieji ten buvo pirti issinuomave, gamta grazi ir tiek, ten kazko tiketis ir nereikia, mums su vyru tai didziausia ispudi paliko didelis kubilas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 01, 18:33)
o vestuves svesit klaipedoj?rygpieniu kaimas tai gal kokia 30 km uz klaipedos ax.gif

mano vyras klaipedetis ,bet jis jau apie 7 metus negyvena lietuvoje,tai viskas gi p0asikeite.vestuves tai Klaipedoje darysim smile.gif tik nezinau kur baliavot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 01 03, 22:27)
mano vyras klaipedetis ,bet jis jau apie 7 metus negyvena lietuvoje,tai viskas gi p0asikeite.vestuves tai Klaipedoje darysim smile.gif tik nezinau kur baliavot verysad.gif

na nezinau ar ten yra kokios nors patalpos baliavojimui smile.gif
Atsakyti
Rugpieniu kaime yra tokia sale- namukas, kurioje telpa apie 50 sveciu...Mano mama ten svente jubilieju...Buvo siek tiek daugiau negu 50, tai buvo jau mazoka vietos...Be to ta patalpa ilga ir pailga kaip kisene, tai labai sunku buvo judeti. Na jei pvz. kasnors noredavo iseiti is uz stalo tai turedavo visi atsistoti, nes tokie suolai su atlosais buvo pristumti prie sienos, ir nei ju perlipsi nei ka...
Dar, patarciau labai tiksliai susitarti del padaveju...Nes pas mus jos dingo lygiai 12 valanda, be jokio perspejimo biggrin.gif Na idomiai taip 4u.gif
Atsakyti
Rugpieniu kaime ir maista ruosia visai kitoj patalpoj, paskui ji nesa per lauka, kazkaip nelabai, g.gif
lauke pasedeti, pirti pasimaudyti tai tiesiog puiki aplinka, visiems rekomenduoju
na bet svesti tam namuke tai panasu i kosmara, cia zinoma mano nuomone,

beje o kad zinotumet koks ten tualetas, tai isvis schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif Galima Sveksnoje bare "vetra" ten pigu tikrai iseina, buvo puseseres vestuves.
Atsakyti
labai gražu Rusnėj PAKALNĖS VINGYJE thumbup.gif BET LABAI BRANGU doh.gif LABAI doh.gif
Atsakyti
vat kainos dazniausiai ir koja pakisa sad.gif
Atsakyti
Jei vestuvėse bus virš 40 žmonių tikrai rekomenduojų Aleksandravos pirtį už Kretingos, ten daug vietos, graži aplinka, skanus maistas, ir daug daug vietos miegojimui, gali net palapinę pasistatyti ar Minijoj išsimaudyti, žinoma yra ir pirtis. Kianos labai priimtinos thumbup.gif
Pati ten savo vestuves švenčiau ir likau labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 01 10, 10:45)
Jei vestuvėse bus virš 40 žmonių tikrai rekomenduojų Aleksandravos pirtį už Kretingos, ten daug vietos, graži aplinka, skanus maistas, ir daug daug vietos miegojimui, gali net palapinę pasistatyti ar Minijoj išsimaudyti, žinoma yra ir pirtis. Kianos labai priimtinos thumbup.gif

gal galetum uzsiminti kokios kainos apytiksliai vienam zmogui smile.gif butumem labai dekingi smile.gif
Atsakyti
sveika o gal zinai telefona tos pirties?

QUOTE(Reniss @ 2006 01 10, 10:45)

Atsakyti
QUOTE(kristinulka @ 2006 01 10, 12:43)
sveika o gal zinai telefona tos pirties?

jei ieskai vietos vestuvem tai labai grazu gaspadoj smile.gif cia uz plikiu zmogui 100 litu

as ten savo vestuves kelsiu smile.gif
Atsakyti