2005 liepos 15 "Gaspada" jau užimta, tik turbūt reiks kitiems užleisti nes viena iš mamikių pasiulū nekviest 10 žmonių tai mūsų svečių gali belikt tik 40, o Gaspadoj reikalavimas kad būtų nemažiau 50 sakykit mergytės ką man daryti ar prisikviest kokių dar žmonių ar susirast kitą vietą, o man Gaspadoj taip patiko taip patiko
beje buvau nuvažiavus ir į rugpienių kaimą, tai mano nuomonė pasikeitė apie juos į blogąją pusę. Vasarą taip šaunei vestuvės buvo, o dabar tai ir grindys kažkokios lentos išklotos ir smarvė buvo kažkokia, tai nelabai patiko o irgi planavom ten vestuves švęsti.... gaila labai kad taip negražiai pasirodė, bet gal tik nevykusi diena papuolė
2005 liepos 15 "Gaspada" jau užimta, tik turbūt reiks kitiems užleisti nes viena iš mamikių pasiulū nekviest 10 žmonių tai mūsų svečių gali belikt tik 40, o Gaspadoj reikalavimas kad būtų nemažiau 50 sakykit mergytės ką man daryti ar prisikviest kokių dar žmonių ar susirast kitą vietą, o man Gaspadoj taip patiko taip patiko
Nelabai tiketi noreciau. Mes sventem apie 30 zmoniu, taip kad... Tik kaina didesne gali bti. Papasakok situacija, kad labai nori ten svesti, ir, manau, sprendima rasit
Tai kai tik buvom atvažiavę apsižiūrėti ji iškart pasakė vasara mažiau 50 net į kalbas neina, o paskuikai pinigėlius mokėjom ir sakė kad turi būti tikrai ne mažiau 50
tai kad ten daugiau 50 vargiai ar tilps nemanau kad turetu kilti kokiu problemu del mazesnio kiekio juk nebutina dabar imti vaziuoti ir sakyti kad bus maziau nei 50 ir viskas, o dar iki liepos menesio dar daug karteliu persigalvosite ka kviesti o ko ne