Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(tindi @ 2005 12 30, 23:26)
pas mus bus iki 30  tik zmoniu,o noretumem kad gamtoj kur nors butu ir aisku pirtis antra diena ax.gif

antra diena gali svesti rugpieniu kaime ten pirtis yra, ten visai nieko
Atsakyti
lotute, o kodėl parašyta, kad tavo vestuvės liepos 2 d. bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 31, 11:12)
lotute, o kodėl parašyta, kad tavo vestuvės liepos 2 d.  bigsmile.gif ?

tikrini biggrin.gif susidomejai biggrin.gif biggrin.gif jau mano vestuves, greit bus pusmetis, kaip atsoktos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 30, 21:39)
antra diena gali svesti rugpieniu kaime ten pirtis yra, ten visai nieko

g.gif O KUR CIA YRA?NES AS TAI SIAIP NE KLAIPEDETE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2005 12 31, 19:52)
g.gif O KUR CIA YRA?NES AS TAI SIAIP NE KLAIPEDETE smile.gif

o vestuves svesit klaipedoj?rygpieniu kaimas tai gal kokia 30 km uz klaipedos ax.gif
Atsakyti
2005 liepos 15 "Gaspada" jau užimta, tik turbūt reiks kitiems užleisti verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif nes viena iš mamikių pasiulū nekviest 10 žmonių tai mūsų svečių gali belikt tik 40, o Gaspadoj reikalavimas kad būtų nemažiau 50 verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif sakykit mergytės ką man daryti ar prisikviest kokių dar žmonių ar susirast kitą vietą, o man Gaspadoj taip patiko taip patiko verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 01, 21:33)
o vestuves svesit klaipedoj?rygpieniu kaimas tai gal kokia 30 km uz klaipedos ax.gif

beje buvau nuvažiavus ir į rugpienių kaimą, tai mano nuomonė pasikeitė apie juos į blogąją pusę. Vasarą taip šaunei vestuvės buvo, o dabar tai ir grindys kažkokios lentos išklotos ir smarvė buvo kažkokia, tai nelabai patiko o irgi planavom ten vestuves švęsti.... gaila labai kad taip negražiai pasirodė, bet gal tik nevykusi diena papuolė
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 03, 11:53)
2005 liepos 15 "Gaspada" jau užimta, tik turbūt reiks kitiems užleisti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nes viena iš mamikių pasiulū nekviest 10 žmonių tai mūsų svečių gali belikt tik 40, o Gaspadoj reikalavimas kad būtų nemažiau 50  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  sakykit mergytės ką man daryti ar prisikviest kokių dar žmonių ar susirast kitą vietą, o man Gaspadoj taip patiko taip patiko  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nelabai tiketi noreciau. Mes sventem apie 30 zmoniu, taip kad... Tik kaina didesne gali bti. Papasakok situacija, kad labai nori ten svesti, ir, manau, sprendima rasit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai kai tik buvom atvažiavę apsižiūrėti ji iškart pasakė vasara mažiau 50 net į kalbas neina, o paskuikai pinigėlius mokėjom ir sakė kad turi būti tikrai ne mažiau 50 verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 03 sausio 2006 - 12:14
console.gif Matyt, daug uzsakymu pradejo gauti
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 03, 10:53)
2005 liepos 15 "Gaspada" jau užimta, tik turbūt reiks kitiems užleisti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nes viena iš mamikių pasiulū nekviest 10 žmonių tai mūsų svečių gali belikt tik 40, o Gaspadoj reikalavimas kad būtų nemažiau 50  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  sakykit mergytės ką man daryti ar prisikviest kokių dar žmonių ar susirast kitą vietą, o man Gaspadoj taip patiko taip patiko  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tai kad ten daugiau 50 vargiai ar tilps g.gif nemanau kad turetu kilti kokiu problemu del mazesnio kiekio bigsmile.gif juk nebutina dabar imti vaziuoti ir sakyti kad bus maziau nei 50 ir viskas, o dar iki liepos menesio dar daug karteliu persigalvosite ka kviesti o ko ne biggrin.gif
Atsakyti