Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio 2010 mamyčių Grand meetai

Aš tai nieko specialiai vaikui neimsiu - ir taip prisišaudys nuo stalo visko; naminio maisto, jaučiu, nei įsiūlyčiau, nei išalkęs būtų - tiek visko gi bus, tai norės išragaut ir pietums vietos nebeliktų tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrid @ 2012 06 06, 16:37)
Aš tai nieko specialiai vaikui neimsiu - ir taip prisišaudys nuo stalo visko; naminio maisto, jaučiu, nei įsiūlyčiau, nei išalkęs būtų - tiek visko gi bus, tai norės išragaut ir pietums vietos nebeliktų tikrai biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tikrai nenumirs is bado, ras ka pavalgyt biggrin.gif
Atsakyti
As tikrai nieko papildomo nejamsiu. Iduosiu vaikui kulsi-lai graus tongue.gif
Tai visos zinosit, kur ta Silo aikstele? Tiesiog pravaziuojat mega ir sukat i desine, kur nusukimas i domeikava. Vaziuojat desiniau. Tada tiesiai ir uz kokiu 300m bus po desine Silo parde. Ten ir stojam wink.gif neveluojam 4u.gif
Atsakyti
O aš bijau nuspėti kokia jam diena ir kokia nuotaika, ims ir nevalgys nieko, jam visko nutinka, kad ir saldainių ir ledų nevalgo lotuliukas.gif Geriau atsargai turėsiu, bo gali likti ir alkanas doh.gif doh.gif
Atsakyti
mano abu monstriukai is bet kokio baliaus grizta peralke, nes kam valgyt, jei gali tuo tarpu siaust, zaist, dukt, begiot hihihi.gif

o sargenu silas, reik suprast paciuose sargenuose yra? g.gif. nu bet keista marsruta parinkot, marginos biggrin.gif. Vilnietes daro 60km lanka, kad per kaimukus nevaziuot, o mes del 6km metam kelia del takelio cool.gif
Atsakyti
Nu va, meduolinis tortas rytojui jau nutūpė šaldytuve - beliks tik papuošt prieš važiuojant smile.gif
Atsakyti
niu va, merginos, tiksliai žinau, kad nevarau rytoj blush2.gif Netikėtai neplanuotai atvarė pas mus svečiai iš artimojo užsienio, Lauros krikšto mamytė su busimuoju vyru, ir nakvos pas mus.. Tai dabar man nei šis nei tas kažkur išvažiuoti unsure.gif Ryt reikės truputuką po parduotuves pavėžinti, nes vestuvėms ruošiasi.. Tad vietoje meetuko turėsiu kitokių linksmybių ax.gif Et ne sudba skant' doh.gif Pasilinksminkite ir už mus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylien: 06 birželio 2012 - 18:49
Vylien, kaip gaila verysad.gif Nu bet ne paskutinį kartą matysimės 4u.gif

Tai finalinis dalyvių sąrašas toks (jei kas ne taip - rėkit!!!):
1) IRIM su Simonu ir Viktorija (vistienos saslykas)
2) Liuoga su Ieva ir Nedu (darzoves: agurkai, pomidorai)
3) Sigrid ir Martynas (tortukas, vieno kąsnio užkandukai)
4) Kirila ir Vilius (dar nesugalvojau)
5) Fea ir Lea (kavos pakas, sumustiniu prakepsiu toj spec keptuvej )
6) Gii'tute ir Jokubas (kiaules saslai)
7) Tūla ir Vytautas (krabų mišrainė, kepta duona, vaisiai)
8)Tiupis ir Aukselis (??? ką liepsit, tą ir atsivešim)
9) Minela su abiem ( ryziai,duona,kecupas, marinuoti svogunai)
10) Kanna su abiem (baltos misraines bliudas)
11) Patarška su Auguste ir Dovydu (varškės pyragas ir užkandukai su bemiele tešla)
12) Songaila su Trojum (gal vafliukų pakepsiu jei nieko gudriau nesugalvosiu ... )
13) Justaita
14) BrBk su mažyle (užkandžių kokių nupirksiu, pagurkšnot ko nors)?
15) indra* su Motiejum ir Amelija (visokių užkandžių: sūrių, alyvuogių, sausainių, javinukų...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigrid: 06 birželio 2012 - 19:06
Tai finalinis dalyvių sąrašas toks (jei kas ne taip - rėkit!!!):
1) IRIM su Simonu ir Viktorija (vistienos saslykas)
2) Liuoga su Ieva ir Nedu (darzoves: agurkai, pomidorai)
3) Sigrid ir Martynas (tortukas)
4) Kirila ir Vilius (dar nesugalvojau)
5) Fea ir Lea (kavos pakas, sumustiniu prakepsiu toj spec keptuvej )
6) Gii'tute ir Jokubas (kiaules saslai)
7) Tūla ir Vytautas (krabų mišrainė, kepta duona, vaisiai)
8)Tiupis ir Aukselis (florentinai, sagutes su desrelemis, arbuzas)
9) Minela su abiem ( ryziai,duona,kecupas, marinuoti svogunai)
10) Kanna su abiem (baltos misraines bliudas)
11) Patarška su Auguste ir Dovydu (varškės pyragas ir užkandukai su bemiele tešla)
12) Songaila su Trojum (gal vafliukų pakepsiu jei nieko gudriau nesugalvosiu ... )
13) Justaita
14) BrBk su mažyle (užkandžių kokių nupirksiu, pagurkšnot ko nors)?
15) indra* su Motiejum ir Amelija (visokių užkandžių: sūrių, alyvuogių, sausainių, javinukų...)
Atsakyti
Na va,bliuda saslyku padariau apie 2.5kg ..tikiuosi uzteks is mano puses smile.gif
Atsakyti
o jurgija nevaro? g.gif
Atsakyti
Panos ryt 11.45 lauksiu su juodu karnivalu prie ziedo jusu 4u.gif
Paimkit kas nors jai galite iesmu kaaaa 4u.gif
Irim groteles tai bus bet labai reiks jas atskirai kurt ? unsure.gif nu reiks tai reiks.....
Mergos nejuokinkit eisim maudytis ir psio cool.gif zodziu viskas kaip ir gerai,kaip ir aisku 4u.gif Labos 4u.gif
Atsakyti