Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio 2010 mamyčių Grand meetai

QUOTE(IRIM @ 2012 06 04, 23:12)

IRIM, 04 Bir 2012 - 23:12, para�ė:

IRIM, 04 Bir 2012 - 23:12, para�ė:

tai mums kokia 11val reikia rinktis tuomet prie pvz lukoil, kur isvaziavus is Kauno link Klaipedos yra, a?

tai mums kokia 11val reikia rinktis tuomet prie pvz lukoil, kur isvaziavus is Kauno link Klaipedos yra, a?

Mes čia su Patarška rokuojamės dėl važiavimo, ir iškilo SKUBUS KLAUSIMAS: iš kurios degalinės tiksliai startuojam? Tos, kur anais metais (Savanoriuose) ar IX forto Lukoile?
Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2012 06 05, 13:31)

Minela*, 05 Bir 2012 - 13:31, para�ė:

Minela*, 05 Bir 2012 - 13:31, para�ė:

Nius gerai mergaites  4u.gif  mes ryt jau varysim, visa nakti reiks kubila kurent  blink.gif  ***** nzn ar vyras pasirasys,nu gal kaip nors  biggrin.gif  g.gif  zodziu ryt prisijungsiu tik ryte jai kas bus neaisku ar ka kely tai skambinkit o seip 11,45 mazdaug busiu prie ziedo  4u.gif

Nius gerai mergaites  4u.gif  mes ryt jau varysim, visa nakti reiks kubila kurent  blink.gif  ***** nzn ar vyras pasirasys,nu gal kaip nors  biggrin.gif  g.gif  zodziu ryt prisijungsiu tik ryte jai kas bus neaisku ar ka kely tai skambinkit o seip 11,45 mazdaug busiu prie ziedo  4u.gif

o tu rimtai su tuo kubilu? maniau, juokauji. man ne tokiu minciu neklitu biggrin.gif. mastau, nuo 12val iki kokios 14val pabusim, kol jau visai Motiejus luzt prades, ir namo cool.gif
tikrai dar be taves kas nors i ta kubila ruosiasi? ar tu cia sau? biggrin.gif

KAUNIETES, patiklsinkit, kur tas Lukoilas? uz 9-to forto? ar jus Muravoj tiktis galvojat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 05 birželio 2012 - 15:00
QUOTE(Sigrid @ 2012 06 05, 15:18)

Sigrid, 05 Bir 2012 - 15:18, para�ė:

Sigrid, 05 Bir 2012 - 15:18, para�ė:

Mes čia su Patarška rokuojamės dėl važiavimo, ir iškilo SKUBUS KLAUSIMAS: iš kurios degalinės tiksliai startuojam? Tos, kur anais metais (Savanoriuose) ar IX forto Lukoile?

IX forto Lukoile 4u.gif
Papildyta:
O tai ka del dress kodo?
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2012 06 05, 16:01)

liuoga, 05 Bir 2012 - 16:01, para�ė:

liuoga, 05 Bir 2012 - 16:01, para�ė:

O tai ka del dress kodo?

O tai ka del dress kodo?

nu as tai sakau nereikia tu sukniu ir tuo labiau skrybeliu smile.gif salta gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2012 06 05, 15:59)

indra*, 05 Bir 2012 - 15:59, para�ė:

indra*, 05 Bir 2012 - 15:59, para�ė:

KAUNIETES, patiklsinkit, kur tas Lukoilas? uz 9-to forto? ar jus Muravoj tiktis galvojat? g.gif

Uz 9-to forto. Murava, tai biski ne i tema, bent jau man ir IRIM biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai reiškias IX forto LUkOIL'e 11h kaunietės renkasi smile.gif

O rimtai - dėl dreskodo ką darom? Kai taip šalta, tai tikrai ne skrybliai ir suknios bus galvoj doh.gif Kai toks oras, tai tik patalpoj ir noris tūnot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrid @ 2012 06 05, 16:11)

Sigrid, 05 Bir 2012 - 16:11, para�ė:

Sigrid, 05 Bir 2012 - 16:11, para�ė:

O rimtai - dėl dreskodo ką darom? Kai taip šalta, tai tikrai ne skrybliai ir suknios bus galvoj  doh.gif  Kai toks oras, tai tik patalpoj ir noris tūnot  unsure.gif

O rimtai - dėl dreskodo ką darom? Kai taip šalta, tai tikrai ne skrybliai ir suknios bus galvoj  doh.gif  Kai toks oras, tai tik patalpoj ir noris tūnot  unsure.gif

nu poryt turetu but biski silciau 4u.gif ale su sukne vis tiek nesirengsiu,manau smile.gif dzinsai,bliuske ir gerai bus cool.gif nebent bliuskes geletas rengits biggrin.gif nors as bendrai gal ir neturiu tokios biggrin.gif
Atsakyti
tai kirila as su tavim varau, jei vilnietes ne pro kauna varo. nors mano masina irgi pataisyta jau, galim su mano vaziuot nors ir tryse su vaikais 4u.gif
as kokiu bulkuciu galiu iskept, duonos prancuziskos baltos g.gif
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2012 06 05, 16:47)

justaita, 05 Bir 2012 - 16:47, para�ė:

tai kirila as su tavim varau, jei vilnietes ne pro kauna varo.

tai kirila as su tavim varau, jei vilnietes ne pro kauna varo.

pro kauna,pro kauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2012 06 05, 16:47)

tai kirila as su tavim varau, jei vilnietes ne pro kauna varo. nors mano masina irgi pataisyta jau, galim su mano vaziuot nors ir tryse su vaikais  4u.gif
as kokiu bulkuciu galiu iskept, duonos prancuziskos baltos  g.gif

tai kirila as su tavim varau, jei vilnietes ne pro kauna varo. nors mano masina irgi pataisyta jau, galim su mano vaziuot nors ir tryse su vaikais  4u.gif
as kokiu bulkuciu galiu iskept, duonos prancuziskos baltos  g.gif

Gerai, galime ir kartu smile.gif Jei tau patogu per mano galą ax.gif NEs aš tikrai ne pro Kauną važiuosiu, nes labai jau aplinkui gausis biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir ACIU D kad be dress kodu jus lotuliukas.gif nes jau visa savaite nemiegu ir suku galva is kur gauti ilga sukne, kad savo arbuza patalpinciau joje lotuliukas.gif
Atsakyti
aisku rimtai,mano vaikis tikrai ten pliuskensis ir drauges o negi nieks nelipsit? blink.gif
Atsakyti