Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

QUOTE(cile @ 2013 01 16, 22:37)
Itartinas maistelis, jei tokias rekomendacijas duoda...nebent ne gaideliams jis skirtas.
Parduotuveje jums sake teisingai - daznai juos taip seria, na jei labai  gaila, serkit tarkim 5 kartus per savaite  4u.gif Be to jie labai megsta uodo truklio lervas, o sausa eda is bedos.

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif Maistelis japoniškas, spec gaideliams, sakė tikrai geras. O kokiame ''formate'' pardavinėjamos uodo truklio lervos? Šaldytos ?
Atsakyti
QUOTE(Dzy @ 2013 01 17, 00:32)
Labai ačiū už atsakymą 4u.gif  Maistelis japoniškas, spec gaideliams, sakė tikrai geras. O kokiame ''formate'' pardavinėjamos uodo truklio lervos? Šaldytos ?

Tada gerai, kad skirtas gaideliams..gal firmos Hikari smile.gif Tai gal ir tu kirmeliu nebutina pirkt.
Turguj gal ir gyvu yra, bet patogiausia is zoopardes pirkt saldyta plokstele ir saldikly laikyt. Tik galiojima paziurekit, nes tos ploksteles ko gero visam gaidzio gyvenimeliui uzteks biggrin.gif
Atsakyti
Taip, Hikari ax.gif O kodėl nebūtina kirmėlaičių pirkti tuomet?
Dar vienas klausimas. Mano gražuolio uodegos galiukai kai kur it lūžinėjantys. Įtariu, kad kažkas ne taip...
Atsakyti
Gal kas galit patarti dėl gaidelio? Turiu du. Žinoma, gyvena atskiruose akvariumuose. Abu vienas nuo kito skiriasi kaip diena ir naktis. Raudonasis visada aktyvus, plaukioja ir viršuj, ir apačioj. Kai su pirštu pabarškinu į stiklą, atplaukia į viršų, nes žino, kad gaus maisto. Nereikia nė veidrodžio, kad pasišiauštų, užtenka laikraščio skiautę uždėt iš akvariumo išorės ir jis jau pyksta. Bet štai mėlynasis... plaukioja visada apačioje. (Vandens temperatūra pas abiejus apie 23 laipsniai). Jei truputi pabarškinu į akvariumą - nereaguoja, jei stipriau - išsigąsta ir plaukia slėptis. Į maistą nereaguoja. Nieko neėda. Išbandėm įvairų maistą, išskyrus šaldytą. Vis tiek tas pats. Jei praplaukia šalia nosies, tada suėda. Neįsivaizduoju, kuom ji gyva...Toks jausmas, kad ji akla... Ar gali taip būti?Ir kaip ją vis dėlto pašerti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2013 02 09, 09:59)
Gal kas galit patarti dėl gaidelio? Turiu du. Žinoma, gyvena atskiruose akvariumuose. Abu vienas nuo kito skiriasi kaip diena ir naktis. Raudonasis visada aktyvus, plaukioja ir viršuj, ir apačioj. Kai su pirštu pabarškinu į stiklą, atplaukia į viršų, nes žino, kad gaus maisto. Nereikia nė veidrodžio, kad pasišiauštų, užtenka laikraščio skiautę uždėt iš akvariumo išorės ir jis jau pyksta. Bet štai mėlynasis... plaukioja visada apačioje. (Vandens temperatūra pas abiejus apie 23 laipsniai). Jei truputi pabarškinu į akvariumą - nereaguoja, jei stipriau - išsigąsta ir plaukia slėptis. Į maistą nereaguoja. Nieko neėda. Išbandėm įvairų maistą, išskyrus šaldytą. Vis tiek tas pats. Jei praplaukia šalia nosies, tada suėda. Neįsivaizduoju, kuom ji gyva...Toks jausmas, kad ji akla... Ar gali taip būti?Ir kaip ją vis dėlto pašerti? unsure.gif

Man taip buvo, kai duodavau dribsniukus maistuką. Pabandykite japonišką maistą spec gaideliams, granulėmis. Visada suvalgo.
Atsakyti
laba diena,

apie pora mėnesių turim žuvytę gaidelį. prieš dvi savaitęs nupirkau patelę, pradžioj patelę labai vaikė, išėmiau ją atskirai, poto vėl pabandėm įdėti ir gražiai sugyvena. šiandien pastebėjau, kad gaidelio uodega visa tokia kaip skylėta pasidarius... niekad neteko matyti, kad patelė kandžiotų ar vaikytųsi jį. Ar tai gali būti kokia nors liga? kaip gelbėti žuvytę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mam@ @ 2013 02 16, 12:59)
laba diena,

apie pora mėnesių turim žuvytę gaidelį. prieš dvi savaitęs nupirkau patelę, pradžioj patelę labai vaikė, išėmiau ją atskirai, poto vėl pabandėm įdėti ir gražiai sugyvena. šiandien pastebėjau, kad gaidelio uodega visa tokia kaip skylėta pasidarius... niekad neteko matyti, kad patelė kandžiotų ar vaikytųsi jį. Ar tai gali būti kokia nors liga? kaip gelbėti žuvytę?  4u.gif

Ar tikrai ne gaidelį nusipirkot? Esu ir aš taip apsipirkus. Iki tol nežinojau, kad būna trumpauodegių patinėlių, o ir pardavėjo prašiau kad vištelę duotų. Įleidau į akvariumą ir nupešė mano gražuoliui visą uodegą. Pasirodo, naujokė buvo patinėlis.
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2013 02 17, 15:29)
Ar tikrai ne gaidelį nusipirkot? Esu ir aš taip apsipirkus. Iki tol nežinojau, kad būna trumpauodegių patinėlių, o ir pardavėjo prašiau kad vištelę duotų. Įleidau į akvariumą ir nupešė mano gražuoliui visą uodegą. Pasirodo, naujokė buvo patinėlis.

na gal ne, nepanašu į gaidelį... o ir gyveno jie gražiai kurį laiką, išėmiau patelę dabar į stiklainiuką, žiūrėsiu kaip ta uodega toliau laikysis... o nebūna, kad žuvytės keičia uodegą? na nubyra sena ir atauga nauja? Gal žiauriai nusišneku, bet nežinau jau ką ir galvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mam@ @ 2013 02 17, 23:17)
na gal ne, nepanašu į gaidelį... o ir gyveno jie gražiai kurį laiką, išėmiau patelę dabar į stiklainiuką, žiūrėsiu kaip ta uodega toliau laikysis... o nebūna, kad žuvytės keičia uodegą? na nubyra sena ir atauga nauja? Gal žiauriai nusišneku, bet nežinau jau ką ir galvoti smile.gif

Pas mus bendram 50ltr akvariume, buvo gaidelis ir gal 4 visteles, tai patinelio uodega skutais buvo parejus...teko gelbet ji nuo piktu bobu ir iskelt i vienute..paskui uodegele ataugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 02 17, 23:49)
Pas mus bendram 50ltr akvariume, buvo gaidelis ir gal 4 visteles, tai patinelio uodega skutais buvo parejus...teko gelbet ji nuo piktu bobu ir iskelt i vienute..paskui uodegele ataugo  smile.gif

o poto jį vieną auginote ar vėl bandėt apgyvendinti visas žuvytes kartu?
įleidau šiandien patelę (pora dienų buvau išėmus) ir tikrai vėl man tas gaidys užvaikytas, nors kai stebiu niekad jie nesipeša... ir dar pastebėjau, kai patelė būna stiklainėlyje ji būna negraži, pilka-rusva, o kai įleidžiu į akvariumą pasidaro uodega rausva, kūnelio žvynai mėlynai blizga... sakau ėda uodegą gaidžio ir puošiasi smile.gif ech turiu bėdą nežinau kaip čia dabar pasielgti...
Atsakyti
Sveikos, as tik vakar nusipirkau gaideli. Parduotuveje isreklamavo kad jam reikia SALTO vandens, iki 20 laipsniu, karstesne diena reikia ziuret ir skiest saltu doh.gif O dabar paskaiciau pasirodo nieko panasaus verysad.gif Ar gali gaidelis prie kokiu 18 laipsniu gyvent?
Atsakyti
Gali, tik iš patirties sakau, kad prie +26 laipsnių būna daug guvesnis ir gražesnis. smile.gif
Atsakyti