Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

QUOTE(panterrriuke86 @ 2012 08 30, 20:46)
o mano gaidukui vel kazkas negerai, kazkoks pabales jis visas ant dugno guli nzn kas jam yra, bijau blogiausio verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nenoriu nieko blogo, bet kai mano pradėjo balti, pradėjo baisiai nykti pelekai ir uodega ir po paros jo nebeliko verysad.gif, iki šiol liūdžiu, bet nebedrįstų pirkti
Atsakyti
panterrriuke86- bandykit gelbėt. 1l.-1nubrauktas šaukštelis druskos. Išmaišykit gerai, ir įdėjus gaidžiuką, laikykit apie 2val. ir žiūrėkit ar nors kiek pagerėjo. Jei ne, tai amen... verysad.gif
Atsakyti
nebeturiu jau zuviuko verysad.gif nebeauginsiu ju daugiau, kazkaip nesiseka man su jais verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2012 08 28, 19:57)
Atidela- jei gaidys serga, dažniausiai jis plūduriuoja ant viršaus, prilipęs prie stiklo. Jis dugne guli, nes nėra jam ką veikt smile.gif Įsigykite draugijos, jei norit kad būtų aktyvesnis smile.gif Geriausias draugas, šamukas smile.gif Jie nesipyks, ir akvariumui bus daug geriau smile.gif 
Štai tokį http://www.google.lt...,r:4,s:28,i:243

QUOTE(LiliLu @ 2012 08 29, 23:06)
Drįstu paprieštarauti. Buvau apgyvendinus savąjį Ugnių su šamu. Pasekmės - leisgyvis, nukramtytais pelekais gaidelis. Po to prireikė dar mažiausiai mėnesio, kol ataugo pelekai ir žuviukas vėl tapo žvalus. Daugiau taip neberizikuočiau smile.gif

į 5l vandenį tai skaičiau kad daugiau žuvų negalima..
aš dar savrstau gal ji nusipenėjo? g.gif
Atsakyti
panterrriuke86- užuojauta... verysad.gif unsure.gif
kiek žinau, visiems nesiseka su jais smile.gif Aš pati ir, turėjus jų tikrai daug. Ir vis nepataikydavau ant jauno ir labiau atsparaus ligoms. Jie labai jautrūs. Jei tik temperatūra krinta akve, žėk, jau guli dugne...Jei pakeitei visą vandenį akvos, lauk grybelio...Sunku su jais smile.gif Bet visi iš klaidų mokosi smile.gif Kaip ir aš pasimokiau labai daug smile.gif Išdrįskit dar vieną įsigyti smile.gif Nes vistiek, didesnė tikimybė, jam suteikt geresnes sąlygas, ir ilgiau pagyventi, nei tose parduotuvėse smile.gif
Atidela-jei nupenėtas, tai turėtų būt laaabai išsipūtęs smile.gif Tada keletą parų neduot ėst. Na o dėl per daug žuvų į akvą...pasiginčysiu smile.gif Mano teta, 10l. akve, laikė apie 15žuvų. Jums spręsti daug ar mažai. Kadangi mažai kas deda į tokios talpos akvą įrangą. Ji negražiai atrodo, ir perka tokius, kad nereiktų tų laidų smile.gif Jei nėra įrangos, turi akvą plaut kas savaitę. Nes nėra filtro kuris vandenį valytų. Jei jūs norit kad jūsų mini akvas pūtų, galit valyt kas 2mėn. biggrin.gif O jei norit, kad būtų gražu ir, kad gaidys būtų sveikas, patarčiau įsigyt nevien šamuką, kuris suėstų nuo dugno gaidžio nesuėstą ėdalą, bet ir krevetę smile.gif Dar labai gerai melanijos. Ir keletas augaliukų. Tokiu atveju, turit visą šią monicija biggrin.gif reiktų valyt kas 2-3savaites smile.gif O gal ir rečiau, jei tik rastumėt kur padėt, kad nesiektų saulės spinduliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 02 rugsėjo 2012 - 14:01
[quote=dinka,2012 07 03, 15:53]
Musu gaidelio nauji namai

user posted image

Dinka, Jūsų akvariumas fantastiškas! Gal galėtumėte parašyti kokius augalus ten auginate, matau kad yra ragalapis ir javos samana, kokie dar augaliukai?
Aš irgi auginu gaidelį, jam kompaniją palaiko viena vištytė, trys korydorusai ir vienas ancitrusas. Vieną vištytę turėjau iškelti š kitą bliūdą, nes žiauriai ją kankino gaidys... tai pagailo.
Gal priimsit į kompaniją? 4u.gif
Atsakyti
Labukas, buvau anksciau cia uzsukusi, turejau laabai grazu melyna gaideli, bet nei metu jis pas mane nepragyveno verysad.gif taip pat ir auksine musu zuvele, vos metus pratempe unsure.gif istvermingiausi liko ancitrusai ir vienas bronzinis samukas, truksta kazk spalvingesnio siame akvariume g.gif vel pradedu mastyti apie gaideli, bet ar jie nesipes viename 30l akvariume? musu vienas ancitrusas toks piktokas, bet nemanau,kad jis skriaus gaiduka, jie juk nepapklaukia normaliai g.gif bet tada ar gaidelis ju nepuls dar klausimas smile.gif su auksine jie sugyveno neblogai,kartais ancitrusas ja nuvydavo, jei lysdavo kur nereikia ir viskas smile.gif
Atsakyti
Kai pirkau danijas tai pardavėjas patarė , kad jei gaidelis vaikys kitas žuvis tai jį pora dienų palaikyt permatomam plastikiniam puodelyje tame pačiame akvariume. Sakėpadeda tik man to neprireikė , nes gaidelis pas mane ramuolis
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2012 09 02, 15:00)
kiek žinau, visiems nesiseka su jais smile.gif Aš pati ir, turėjus jų tikrai daug. Ir vis nepataikydavau ant jauno ir labiau atsparaus ligoms. Jie labai jautrūs. Jei tik temperatūra krinta akve, žėk, jau guli dugne...Jei pakeitei visą vandenį akvos, lauk grybelio...Sunku su jais smile.gif

Nu idomiai - kaip tik sakyciau tie vargsai gaideliai tiek visko pakelia, tik kad ju potencialus amzelis neilgas. O nei salcio, nei viso vandens keitimo jokia zuvyte nemegsta..gaidelis zemoj temperaturoj sustinges pasidaro.
Atsakyti
cile- žinokit, gaideliai ypač to nepakenčia. Auginu dabar gupijas ir kirtiklį. Tai esu drąsi, jog atsikėlus, visada rasiu visą tą hebrą sveiką ir gyvą biggrin.gif O kaip laikydavau gaidelį, tai keldavau su baime....jog mano gaidelis arba bus prigludęs prie stiklo arba su kokiomis ligomis, grybeliu arba manų kruopomis...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2012 11 01, 19:56)
Nu idomiai - kaip tik sakyciau tie vargsai gaideliai tiek visko pakelia, tik kad ju potencialus amzelis neilgas. O nei salcio, nei viso vandens keitimo jokia zuvyte nemegsta..gaidelis zemoj temperaturoj sustinges pasidaro.

O maniškis, tfu tfu tfu, nereaguoja į vandens keitimus ar temperatūros pokyčius. Aišku, žiema jam geriau. Akva stovi netoli kamino, nuo kurio šyla visa siena ir viskas, kas aplink. Tame tarpe ir jo akva. Burbulus vis pučia ir pučia, tik spėk valyt... Dalį vandens nusemiu kartą per savaitę. Kas antrą, ar trečią savaitę pakeičiu visą vandenį, išvalau visą akvą (akva 8l). Na ir gyvena jau daugiau nei metai pas mane, kol kas jokių ligų neturėjo.. Tfu tfu tfu dar kartą... smile.gif
Prieš gerą mėnesį gaidelį padovanojom sesei. Vat ten tai tikrų tikriausias tinginys... smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir aš turiu naują gaidelį! Šį kartą pirkau raudoną wub.gif auga kartu su ancitrusu ir vienas kitą pavaiko, bet draugiškai. Pfu pfu pfu, bet maniškis kolkas į temperatūros pokyčius nereaguoja ir yra sveikut sveikutėlis ir labai gūvus. Dabar skaitinėju informacija, bandau užsiveisti infuzorijų ir pirksiu vištelę. Bandysiu veisti, nes maniškis per 2mėnesius jau 3lizdus buvo pastatęs, o ir šiaip įdomu pabandyti veisti žuveles smile.gif
tiesa akvariumas mano dabar tuščias, nes visi augalai nunyko. Matyt lempos reikia, o maniškė sugedusi ir dar nežinau kada išeis pataisyti ;/
Atsakyti