Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

sveikos na stai gryzau as jau i bury su naujuoju zuviuku mirksiukas.gif as taip pat kaip ir *Rud@@kė* sakiau nepirksiu nei melyno nei raudono ieskosiu kokio grazaus bet atsibodo jau vaikscioti i ta parduotuve nieko neatsiveza naujo tai va is burio raudonu buvo vienas melynas tai mano vaikiukas liepe imti melyna smile.gif
Atsakyti
O as zydriukui pries kelias dienas nupirkai 2 damas, tai jos jam uodega sukramte.. doh.gif verysad.gif
Atskiriau jas vakar verysad.gif

Sakykit ar atauga uodega? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2012 06 09, 06:45)

Atauga smile.gif
Nors kai mano Juviui apkapojo, nebeataugo, bet ir pats Juvis uzgeso.

Nebeauginu gaideliu, padariau pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2012 06 09, 07:45)
O as zydriukui pries kelias dienas nupirkai 2 damas, tai jos jam uodega sukramte..  doh.gif  verysad.gif
Atskiriau jas vakar  verysad.gif

Atauga 4u.gif Jeigu tik uodegą nupešiojo, tai nieko. Pas mane buvo ataugę, bet antrą sykį nupešiojo visiškai visą uodegą, net šoninius pelekiukus, kad net koordinaciją prarado....tada ir nebeišgyveno mano Berilis verysad.gif Jeigu taip pykstasi, siūlau kartu nebelaikyti niekada, nes bus tas pats. Šiaip tas sausas specialus gaidelių maistas padeda greičiau ataugti ir vandens keitimas dažnas, bet čia nežinau kiek teisybės ax.gif
Atsakyti
Tai taip taip, perkeliau damas i kita 'Bliuda" 4u.gif
Atsakyti
Laba diena ax.gif Jungiamės į draugiją smile.gif Kurį laiką vis paskaitinėju temą pasigrožiu jūsų žuvytėm ir pati pasvajoju apie nedidelį akvariumiuką sau ant darbo stalo (stresui nuimti tsakant biggrin.gif ), skaitinėju įvairią info, na ir ką, šiandien užėjau į zoo prekes katinui maisto ir pamačiau šitą gražuolį wub.gif

user posted image

Taip visai neplanuotai namai pasipildė nauju augintiniu, na ka gali padaryti prieš meilę iš pirmo žvilgsnio doh.gif tongue.gif Kol kas apgyvendintas improvizuotam akvariume-karantine ir laukia perkėlimo į nuolatinę gyvenamąją vietą.

user posted image
user posted image

Bet tai kaip idomu, kad jis toks reaguojantis į aplinką, maniau bus žuveliokas ir tiek, o cia atrodo tiesiai į akis žiūri, seka vedžiojamą pirštą, beveik ir pažaisti su juo galima thumbup.gif Kai vaikas grįš iš kaimo, rinksim vardą. Dabar bandau kuo greičiau startuoti didijį akvariumą, ieškau iš kur žolyčių gauti, beje, gal kas žino, ar Vilijampolės turguj būna augaliukų sekmadieniais, ar tik žuvytės ten?

Atsakyti
būna ir augaliukų. arba iš jau kokio akvariumisto augaliukų prašykis kuris retinas akvariumą.
Atsakyti
nu bet ir grozis zuviuko vienoj nuotraukoj zalsvas kitoj melsvas wub.gif
Atsakyti
cry.gif Mano Ronaldo pasimirė šiandien... net ašaras kelias nubraukiau verysad.gif Pusę metų turėjau garbės jį auginti ir mylėti verysad.gif
Atsakyti
Dovanoju vieną vištelę Kaune. Sveikutė, gražutė. Jei kam reikia, rašykite į privatą.
Atsakyti
Dandelion fuzz, pirk kitą mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano gražuolis gyvena gerai, labai guvus, nupirkau dvi sraiges, vieną priveikė futbolą su ja bežaisdamas doh.gif o kita didesnė, tai gyva, gerai valo dumblius, tai kaip ir susigyveno ax.gif

dinka, kaip toliau sekasi jūsų gražuoliui? mirksiukas.gif sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buckizs: 02 liepos 2012 - 13:27
QUOTE(buckizs @ 2012 07 02, 15:26)
Dandelion fuzz, pirk kitą mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Reikės rudens palaukt, gal tada 4u.gif
Atsakyti