Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image prasilekė....

Papildyta:
user posted image draugužės....O gal porelė wub.gif
user posted image seniausia akvos gyventoja biggrin.gif
user posted image melanija
user posted image tik mano Agato galva kyyyyšt biggrin.gif
user posted image
na kadangi skatint reikėjo gaidžiuką už tai kad pozuoja man, danija tai pat pradėjo pozuot lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
Galėčiau tai visas foto sudėčiau.... lotuliukas.gif Tokios gražios.... Kaip niekad man jis leidosi. Nes šeip tai visur skuba, visur jam reik būt...Dabar ir reikėjo tai prie šildytuvo, tai šamuką pakibint, tai paskaičiuot kiek krevečių...Bet labai esu laiminga kad ir fotikas laikė palyginus ilgai ir kad gaidukas pašauktas atplaukdavo prie viršaus... wub.gif
Atsakyti
Kaip gražu, nikita wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Jei pastebėjot, kopūstas pradėjo greit vaikus leist doh.gif Neįsivaizduoju kur man juos reiks dėt....Gal kas norėtų kas iš mano krašto? rolleyes.gif Arba netoliese kur?
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 10 28, 20:59)
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Jei pastebėjot, kopūstas pradėjo greit vaikus leist doh.gif  Neįsivaizduoju kur man juos reiks dėt....Gal kas norėtų kas iš mano krašto? rolleyes.gif  Arba netoliese kur?

Uuuuuu kiek foto!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Fantastika!!!! Nerealiai atrodo biggrin.gif kopustas, tai ir pas mane yra... Gavau tris dabar turiu 12 ugliu lotuliukas.gif O.M.G. kaip vesi jie pas mane, dar menuo ir visas akvos virsus jais pasidengs doh.gif
O mum tai nutikimas siandien buvo lotuliukas.gif Klaidas buvo akvaparke lotuliukas.gif blink.gif nesuprasit aisku, kol nepapasakosiu... ax.gif
O buvo taip, dariau kaip visada kas savaitini vandens keitima, plius dar butinai reikejo keist, nes po ligos, tai vaistai buvo naudoti, nu zodziu... Vandeni isleidinejau, kaip visada - benzino vogimo principu lotuliukas.gif ikisu i akva slanga su burna uzpompuoju ir leidziu sau ramiai vandeni, visos zuvys susispiecia i priesinga kampa ir laukia, na o Gaidziokas mano gi atplauke susipazint su slanga, na ir ka jus galvojat... itrauke ji spaudimas i slanga ir isleido i kibira kitoj pusej doh.gif vargsas nesuprato kas vyksta, ir ora traukia ir plaukineja, nesuvokia, kas vyksta doh.gif as ji greit i akva, ziuriu vargsas nugaros zvynus nusibrozdino biski, bet koks gyvybingas pasidare lotuliukas.gif visa diena plaukineja, nereikia niekur gulinet ant akmenu thumbup.gif Vat tokie musu siandieniniai nuotykiai doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2011 10 28, 22:29)
Uuuuuu kiek foto!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Fantastika!!!! Nerealiai atrodo biggrin.gif kopustas, tai ir pas mane yra... Gavau tris dabar turiu 12 ugliu  lotuliukas.gif  O.M.G. kaip vesi jie pas mane, dar menuo ir visas akvos virsus jais pasidengs  doh.gif
O mum tai nutikimas siandien buvo  lotuliukas.gif  Klaidas buvo akvaparke  lotuliukas.gif  blink.gif nesuprasit aisku, kol nepapasakosiu...  ax.gif
O buvo taip, dariau kaip visada kas savaitini vandens keitima, plius dar butinai reikejo keist, nes po ligos, tai vaistai buvo naudoti, nu zodziu... Vandeni isleidinejau, kaip visada - benzino vogimo principu  lotuliukas.gif ikisu i akva slanga su burna uzpompuoju ir leidziu sau ramiai vandeni, visos zuvys susispiecia i priesinga kampa ir laukia, na o Gaidziokas mano gi atplauke susipazint su slanga, na ir ka jus galvojat...  itrauke ji spaudimas i slanga ir isleido i kibira kitoj pusej  doh.gif  vargsas nesuprato kas vyksta, ir ora traukia ir plaukineja, nesuvokia, kas vyksta  doh.gif as ji greit i akva, ziuriu vargsas nugaros zvynus nusibrozdino biski, bet koks gyvybingas pasidare  lotuliukas.gif  visa diena plaukineja, nereikia niekur gulinet ant akmenu  thumbup.gif Vat tokie musu siandieniniai nuotykiai  doh.gif  thumbup.gif

Jėtus, vargšiukas, biškis adrenalino dozę gavo doh.gif
Atsakyti
blink.gif lotuliukas.gif na jo...Man patiko lotuliukas.gif svarbiausia kad tik nubrozdinimai. O ne kas rimčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 29 spalio 2011 - 09:57
Sveikos,

4u.gif 4u.gif 4u.gif Čia už gražius jaukius namučius autorei thumbup.gif

Labai smagu buvo ir mūsų Tukio foto surasti wub.gif (žalsva, melsva žuvytė su raudona uodega).

o dėl amžiaus - tai aš tikrai būsiu visų vyriausia tongue.gif . Žodžiu - tikrai vyresnė už daugiausia čia metų pasakiusią biggrin.gif ... bet negi metuose esmė? Mus į būrį suvedė nuostabios žuvytės - gaideliai wub.gif

Vakar truputuką tvarkiausi mūsų Tukio namučiuose. Tuoj pabandysiu įkelti foto
Atsakyti
Nikita123-grazios gaidelio spalvos! o kaip su krevetem? nes labai noriu jas augint,bet didziajam akvariume barbusai tai jie tikrai jas suestu,o vat idomu kaip gaidelis smile.gif nes man jos labai grazios. Tokie idomus padareliai kaip ir gaideliai
Atsakyti
user posted image

po naujai sutvarkytus namus išlindo pasižvalgyti net krevetukės smile.gif

o gaidelis pliaukiojo labai jau patenkintas - pakėlus dumblio kamuoliuku aprištą šaką jam gavosi puiki slėptuvė... Tai dabar kai pamato mane su fotiku - dumia u- jos slėptis lotuliukas.gif . o kai be fotiko - spokso aukštyn, ar maistelio pabersiu tongue.gif

user posted image

čia maždaug toks vaizdas dabar Tukio namučiuose

user posted image

user posted image

slėptuvėje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapelokė: 29 spalio 2011 - 10:25
Stai pasirodom ir mes ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus. 4u.gif Stengiausi labai ax.gif 4u.gif
Visu labai grzios nuotraukeles mirksiukas.gif Taip grazu ziuret. bigsmile.gif
Na o as gaminsiu akvai dangti, dar tetis pades. thumbup.gif Dar zadam sildytuva pirkti. thumbup.gif Hm... laukiu nesulaukiu. smile.gif Be to ir as ziuriu ne viena tokia jauna.
Ir as taip manau, kad sis puslapis pats geriausias, nes siame forume nuo A iki Z visko yra bigsmile.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 10 29, 12:29)
Aciu visoms uz pagyrimus. 4u.gif  Stengiausi labai ax.gif  4u.gif
Visu labai grzios nuotraukeles mirksiukas.gif  Taip grazu ziuret. bigsmile.gif
Na o as gaminsiu akvai dangti, dar tetis pades. thumbup.gif  Dar zadam sildytuva pirkti. thumbup.gif  Hm... laukiu nesulaukiu. smile.gif  Be to ir as ziuriu ne viena tokia jauna.
Ir as taip manau, kad sis puslapis pats geriausias, nes siame forume nuo A iki Z visko yra bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

O kiek pas jus akvas litru? ir is ko dangtis bus?
Atsakyti