Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(gebene @ 2011 10 30, 19:42)
Nedaryciau op tikrai  schmoll.gif Dziaugciaus taip prasisukus po dvieju vaiku  bigsmile.gif

Na aš ir dvejoju - nepatinka man mano pilvas labai, bet gal iš tiesų dar vaizdas pagerės. Be to dar ir apie trečią vaiką kada nors ateity pagalvoju. Bet gi nesinori visą dar likusią jaunystę kiek ten man jos beliko su tokiu pilvu praleist kai pliaže net nusirengt nesinori ir maudymuką užsidėt baisu. Kažkas minėjo, kad ir su gražesniais pilvais operacijas darėsi.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 10 30, 18:30)
Va foto iš šono - vienoj pirvas neįtrauktas (bet ir neišpūstas, tiesiog natūralioj būsenoj), o kitoj pilvas įtrauktas (nors ir nepanašus į tokį doh.gif - pilvo presas pas mane stiprus, įtempti raumenys kieti kaip plyta, bet va nelaiko pilvo nors tu ka

Is sono vaizdas biski kitas.Nu atsikises,bet.As manyciau,jog tai netolimo gimdymo pasekme.Reiktu padirbet ir neskubet su operacija.

QUOTE(Enita @ 2011 10 30, 18:50)
bet gal iš tiesų dar vaizdas pagerės.

Be to dar ir apie trečią vaiką kada nors ateity pagalvoju.

Tikrai pageres,jei skirsit tam laiko.

Turiu viena pazystama,kuri po pilvo plastikos neplanuotai pastojo.Ir nieko.Laimingai atnesiojo,pasigimde trecia,pilvukas atlaike.Atrodo puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 10 30, 19:50)
Na aš ir dvejoju - nepatinka man mano pilvas labai, bet gal iš tiesų dar vaizdas pagerės. Be to dar ir apie trečią vaiką kada nors ateity pagalvoju. Bet gi nesinori visą dar likusią jaunystę kiek ten man jos beliko su tokiu pilvu praleist kai pliaže net nusirengt nesinori ir maudymuką užsidėt baisu. Kažkas minėjo, kad ir su gražesniais pilvais operacijas darėsi.

Na tai pabandyk pusmeti dar pasportuot, pamasazuot,kremukais patept, molio kaukes patepliot pilvukui gal ir nebesinores tos operacijos, o jei noresis tai ir issioperuosi, nepabegs juk niekur tie chirurgai laugh.gif O po operacijos gali dar vaikuciu turet tik tiek kad gali vel pilvukas toks pat likt. As tai irgi pagalvoju dar apie trecia vaikuti, bet po kokiu 10metu nebent, nes esu dar labai jauna flirt.gif O desimt metu man nesinorejo vaiksciot tokiu pilvuku rolleyes.gif Nors mano prasciau uz taviski atrode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 10 30, 19:58)
Nors mano prasciau uz taviski atrode  4u.gif

Tai todėl ir sakau, kad temoj trūksta nuotraukų, kad būtų galima pažiūrėt kokiais atvejais operuojamasi ir kas iš to gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 10 30, 18:45)
Kas tai per metodas?

O dėl nuotraukos, tiesiog jūsų (ir kitų kas ją matė) naršyklė kol kas ją atsimena, bet naujai jos jau niekas nebepamatys.

aaa, niu supratau 4u.gif
As naudoju toki panasu, tik ant paprastesnes medziagytes is rusu parduotuviu, uzdedi ant pilvuko, idealu po prispaudzianciom kelnaitem, ir spaudai koki 10min., jei yra laiko ir prisimenu 2 kart dienoj thumbup.gif Kitos perkasi dermarolerius, bet manau jie tokio pat veikimo, bent jau labai panasaus.
Va kilimelis:
user posted image
Va dermaroller, beje ebay galima ir pigiau rast:
http://www.dermaroller.lt/
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 10 30, 19:58)
Na tai pabandyk pusmeti dar pasportuot, pamasazuot,kremukais patept, molio kaukes patepliot pilvukui gal ir nebesinores tos operacijos, o jei noresis tai ir issioperuosi, nepabegs juk niekur tie chirurgai laugh.gif O po operacijos gali dar vaikuciu turet tik tiek kad gali vel pilvukas toks pat likt. As tai irgi pagalvoju dar apie trecia vaikuti, bet po kokiu 10metu nebent, nes esu dar labai jauna  flirt.gif  O desimt metu man nesinorejo vaiksciot tokiu pilvuku  rolleyes.gif  Nors mano prasciau uz taviski atrode  4u.gif

pritariu mamytei Ausrytei, kad dar reiktu palaukti ir paziureti kas gausis su naturaliom priemonem. Galbut intensyvus pilvo preso pratimai pagelbetu. Galiu atsiust pratimu, kur trenere dave, nors man jie nepadejo ax.gif Ka domina, atsiuskit savo el.pasta.

Rytojui pasiliksiu trupinelio foto su rytine kava smile.gif

beje, gebene, tavo foto tikrai nebera bendram psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaB: 30 spalio 2011 - 20:05
QUOTE(Enita @ 2011 10 30, 20:06)
Tai todėl ir sakau, kad temoj trūksta nuotraukų, kad būtų galima pažiūrėt kokiais atvejais operuojamasi ir kas iš to gaunas.

Na bet nelabai imanoma, kad foto temoj atsiras, o kam tikrai reikia paziuret kaip tas atrodo,tai juk nesunku kelias dienas pabendraut su mumis, fainos mes cia visai laugh.gif

Gebene fainas daiktas atrodo, trubut ir nuo striju padeda g.gif Reikia ir man tokio, tik uzpakaliui, nes dabar tas atrodo lyg vyras kiekviena vakara megtu su botageliu zmona pavanot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 10 30, 21:09)
juk nesunku kelias dienas pabendraut su mumis, fainos mes cia visai laugh.gif

Gebene fainas daiktas atrodo, trubut ir nuo striju padeda  g.gif  Reikia ir man tokio, tik uzpakaliui, nes dabar tas atrodo lyg vyras kiekviena vakara megtu su botageliu zmona pavanot laugh.gif

Na dėl jūsų fainumo tai neabejoju mirksiukas.gif

O dėl tų adatėlių, tai net plaukai ant viso kūno pasišiaušė pagalvojus apie badymąsi...brrr...Dar pradėjau žiūrinėt tuos dermarolerius, tai pasirodo, kad tų adatėlių ilgiai būna įvairiausi - nuo pusės milimetro iki kelių milimetrų net. - tai pagal ką ir kaip rinktis?
Atsakyti
as irgi ikeliau foto ir visai apie isemima nepagalvojau doh.gif paprasiau moderatores -tikiuosi isims g.gif nes tik ji gali sitaip ikelta isimti?

Gebene ,mes abi kaip vargses prie puotos stalo- dziaugtumemes ir trupiniais laugh.gif as tikrai tiek bedos turedama jokiu op neplanuociau .nu nieko,pramusiu as mums kelia i operacine laugh.gif o kur tu ta kilimeli pirkai?radau jau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 spalio 2011 - 20:32
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 10 30, 20:09)
Gebene fainas daiktas atrodo, trubut ir nuo striju padeda  g.gif  Reikia ir man tokio, tik uzpakaliui, nes dabar tas atrodo lyg vyras kiekviena vakara megtu su botageliu zmona pavanot laugh.gif

Dar nezinau ar padeda, nes su vaikais ne visada galiu reguliarumo laikytis rolleyes.gif Realiai tai pagalbos realios daugiau nei kremuose nuo striju, nes sujudinama oda tikrai giliau nei pirmutinis pavirsinis sluoksnis.

QUOTE(Enita @ 2011 10 30, 20:22)
O dėl tų adatėlių, tai net plaukai ant viso kūno pasišiaušė pagalvojus apie badymąsi...brrr...Dar pradėjau žiūrinėt tuos dermarolerius, tai pasirodo, kad tų adatėlių ilgiai būna įvairiausi - nuo pusės milimetro iki kelių milimetrų net. - tai pagal ką ir kaip rinktis?

As rinkciaus ilgiausias adateles. Galima ir ne taip giliai durti, o kai pripras oda, reiks ilgesniu g.gif O siaip tikrai nera taip ziauru kaip atrodo mirksiukas.gif Tik odyte lieka tokia pabadyta, paraudus, greit atsistato, bet tonusas is pirmo karto pagereja thumbup.gif

QUOTE(liomi @ 2011 10 30, 20:27)
as irgi ikeliau foto ir visai apie isemima nepagalvojau  biggrin.gif  paprasiau moderatores -tikiuosi isims  g.gif nes tik ji gali sitaip ikelta isimti?

Gebene ,mes abi kaip vargses prie puotos stalo- dziaugtumemes ir trupiniais laugh.gif as tikrai tiek bedos turedama jokiu op neplanuociau .nu nieko,pramusiu as mums kelia i operacine  biggrin.gif  o kur tu ta kilimeli pirkai?

As isemiau is radikal'o tiesiogiai smile.gif
O jetau, cia tai tikrai taip drinks_cheers.gif Bijau as tos operacines, dar baime didesne uz nora tureti sutvarkyta pilva hihihi.gif Kilimeli pirkau Lietuvoje, gal kas galetu atsiusti, rusu kosmetikos parduotuvej Vilniuj, Kalvariju turguj ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RutaB @ 2011 10 30, 20:04)
beje, gebene, tavo foto tikrai nebera bendram psl.

4u.gif
Musu mazyliai ne tik bendraamziai (irgi gruodinukas 2009), bet dar ir bendravardziai bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gebene: 30 spalio 2011 - 20:43
Gebene,sitoks taip?

http://www.ebay.co.u...=item43aa9c3c8a

as irgi bijau,turejus esu 5 kojos operacijas ,3 pilnas narkozes,zinau skausma po pjuviu,oi zinau,todel vis dar negaliu suvokti,kad PATI SAU SUKELCIAU TOKI SKAUSMA t.y. pati organizuociau ir net pinigus uz tai mokeciau biggrin.gif

ei,o gal reikia hipnoze isbandyt ,kad uzburtu mane ir galvociau,kad esu gulbe grakscioji ,jokio pilvo nera ir nebuvo laugh.gif laugh.gif

P.S. o kaip tu,mergyt,is radikalo istrynei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 10 30, 21:42)

Musu mazyliai ne tik bendraamziai (irgi gruodinukas 2009), bet dar ir bendravardziai  bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif

Na va, matai kiek bendro turim, net tik pilvus lotuliukas.gif

Bet tik maziukai? Ar ir vyresneli turi?
Maniskis 15tos dienos gimimo.
Atsakyti