Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(liomi @ 2011 10 28, 21:35)
Munli,viska perskaiciau (keturias  temas) ar sunku tau buvo? kaip vyko gyjimas.as buciau labai dekinga jei parasytum cia ar az ,nes pati is uzmariu juru atvykti tureciau  4u.gif

Nu man asmeniskai nebuvo sunku,kazkaip su kiekviena diena vis geriau jauciausi smile.gif Bet cia vel kiekvienam individualei,vienam blogai kitam gerai,vieni greiciau sveiksta kiti leciau..
As ir is uz juru mariu vykau i LT op darytis prabuvau ten 16d ir tikrai gerai kad neisvykau anksciau(kaip norejau) po tu dvieju savaiciu jauciausi jau super gerai thumbup.gif
Papildyta:
beje del wc,tai sesute jau antra diena po op klause ar buvau TEN biggrin.gif nes jei ne reik daktariukui sakyt smile.gif
Atsakyti
aciu mergyt,kad atsakei 4u.gif todel ir klausiau ,nes perskaiciau tavo kelione dailesnio pilvuko link.mums ta pati beda-isitekti i laika doh.gif o kas tave operavo? ir ar lektuve labai sunku buvo,jums irgi seimos atostogos buvo,tai ar visiskai ligonis jauteisi ? dar karta aciu ,kad daliniesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 10 28, 21:55)
aciu mergyt,kad atsakei  4u.gif  todel ir klausiau ,nes perskaiciau tavo  kelione dailesnio pilvuko link.mums ta pati  beda-isitekti i laika  doh.gif  o kas tave operavo? ir ar lektuve labai sunku buvo,jums irgi seimos atostogos buvo,tai ar visiskai ligonis jauteisi ? dar karta aciu ,kad daliniesi  4u.gif

Nera uz ka 4u.gif kadangi as vaziavau vasara i lt ir atostogu turejau 4sav,tai nelabai ir pergyvenau tik kad man su bilietais nuskilo,seip buvau nusipirkus atgalini bilieta po 8d bet avialinijos sugrybavo ir pratese dar savaitei uz ta pacia suma thumbup.gif tai taip ir gavos kad LT prabuvau 2sav o ne savaite,bet ir cia esancios merginos sake kad savaite po op dar per mazai skrist.
Mane operavo K.M.
Lektuve beveik nepatogumu nebuvo,viena dydziausia blogybe buvo tik ta kad nuo lektuvo iki aerouosto veze autobusas ir tarabanytis su vaikais + 8kg + vezimu buvo gana sunku unsure.gif
Ar tu turesi pagalbos po operaciniu laikotarpiu?
Atsakyti
tikiuosi nepaliks manes be pagalbos laugh.gif mes vyksime vasara,liepos menesi - as,vyras,veresnele ir dvynukai pusantru metuku doh.gif as jau sau pagalbos ne nesitikiu,tik ,kad vaikus kas sutvarkytu biggrin.gif bet irgi dvynukus vienas net vyras sunkiai panes ,todel galvoju kaip cia bus g.gif vyresnele keturmete,tai ji didele saunuole-pati pasidarys ka reikia .dar beda,kad jie nores atostogauti,o as guleti turesiu doh.gif tai vis mastau ir mastau kaip cia bus..begalo noreciau,kad nors automobilyje po savaites sedeti galeciau valanda ar dvi unsure.gif ir kad gytu gerai,nes merginos sake ,kad korsetai ir visas kitas tiuningas biggrin.gif vasara sunkiau nesiojasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 28 spalio 2011 - 22:30
liomi, o ko nepasėdėt tą valandą automobilyje? Kitos gi iš Vilniaus į Klaipėdą ar Kauną važinėja operuotis/persirišinėt... Gi ne lėktuvu skrenda - dar ir vairuoja pačios...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 10 29, 06:13)
liomi, o ko nepasėdėt tą valandą automobilyje? Kitos gi iš Vilniaus į Klaipėdą ar Kauną važinėja operuotis/persirišinėt... Gi ne lėktuvu skrenda - dar ir vairuoja pačios...

blush2.gif doh.gif nezinau kodel as galvojau,kad sedeti negalima ilgai..
Atsakyti
Trupineli, labai labai graziai atrodo pilvukas tavo ir bamba pr pats pjuvis lygus, zemai wub.gif

Liomi pas ka apsisprendei operuotis? smile.gif
Atsakyti
Mamyte Ausryte,o kaip tu,kaip bamba ar keiciasi spalvu palete ? biggrin.gif

as nusprendziau pas B,jau rasiau kodel- nes jis vienintelis is triju paklause kiek laiko po gimdymo,ar svoris dar kis ir ar rukau.kiti surase tik kainas ir kad viska man gali daryt nors ir siandien vakare laugh.gif biggrin.gif

bet..as vis ziuriu i save ir galvoju :nu kam man dirti ta pilva,pora kg pamest ir vsio -ready to go blush2.gif biggrin.gif bijau ,kad iki vasaros isvis pradesiu mastyti,kad nieko man nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 10 29, 11:26)
Mamyte Ausryte,o kaip tu,kaip bamba ar keiciasi spalvu palete ?  biggrin.gif

as nusprendziau pas B,jau rasiau kodel- nes jis vienintelis is triju paklause kiek laiko po gimdymo,ar svoris dar kis ir ar rukau.kiti surase tik kainas ir kad viska man gali daryt nors ir siandien vakare laugh.gif biggrin.gif

bet..as vis  ziuriu i save ir galvoju :nu kam man dirti ta pilva,pora kg pamest ir vsio -ready to go  blush2.gif  biggrin.gif  bijau ,kad iki vasaros isvis pradesiu mastyti,kad nieko man nereikia  blush2.gif

Na bamba is raudonai roziniai slpiuojancios virsta i ruda sasa, bet tas manau gerai, skias gyja viskas bigsmile.gif
B tikrai toks labai rupestingas ir atsakingas zmogus atrodo, va kad ir perisimams namie, nereik man jokiu pleistru ar tepaliuku paciai pirkt, sitom keturiom iseiginem kol nevaziuosiu pas ji, tai pats nuejo i vaistine uz savo pinigelius nupirko pleistrus nuo kuriu neberia, dave tepaliuka, kazkoki purskala ir net merliaus gabaliukus, o juk galejo tiesiog susakyt ka reik paciai nusipirkt ir tiek. Net kazkaip nepatogiai pasijauciau blush2.gif biggrin.gif
O tu tai saunuole, kad toks pozityvus mastymas pas tave. Reiktu ir man pasimokyt is taves. Tikrai labai nuosirdziai zaviuosi tokiais zmonemis wub.gif Jei ir persigalvosi juk nieko tokio, tik pati zinai ko tau labiausiai reikia 4u.gif
Atsakyti
Aciu,Ausryte 4u.gif

as turbut esu begede ,nes pilvo nesigediju laugh.gif situacija tokia - nuoga as problemu neturiu,vyras laimingas jei tik randam laisva minute ,todel pilvas net negalvoj biggrin.gif todel man svarbu kad su drabuziais normaliai butu.taip,reikia dar numest kelis kg ,bet tai tikiuosi padaryti ax.gif

siryt be super duper trusu ir laisvu megztuku atrodau taip ir...esu laiminga,geriau 6000 isleisiu nuvezdama vaikus i Disney landa ,o per atostogas Lt draugus lankysiu ir mociutem dvynukus nuvesiu padoryti ..

P.S. o tu nemeluok ,pleistrus man dalina B visoms ,ne velnio ! asmeniskumai asmeniskumai... biggrin.gif nu bet ,jezau, bile duoda thumbup.gif

i 
Foto ištrinta narės prašymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 spalio 2011 - 20:17
Jetau liomi kaip Tu man patinki ir del isvaizdos ir del poziurio friends.gif
I disneylenda ir as vaikus vesiu tik laukiu kol mazajai bent jau trys metukai sueis, kad suprastu kas ir kaip ten viskas tongue.gif biggrin.gif
O del gydytojo asmeniskumu tai prasau nekurstyt cia mano fantaziju apie toki grazu chirurga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 10 29, 11:20)
Aciu,Ausryte  4u.gif

as turbut esu begede ,nes pilvo nesigediju laugh.gif situacija tokia - nuoga as problemu neturiu,vyras laimingas jei tik randam laisva minute ,todel pilvas net negalvoj  biggrin.gif todel man svarbu kad su drabuziais normaliai butu.taip,reikia dar numest kelis kg ,bet tai tikiuosi padaryti  ax.gif

siryt be super duper trusu ir laisvu megztuku atrodau taip ir...esu laiminga,geriau 6000 isleisiu nuvezdama vaikus i Disney landa ,o per atostogas Lt draugus lankysiu ir mociutem dvynukus nuvesiu padoryti ..

Prisidedu prie merginu, patinka ir man tavo poziuris drinks_cheers.gif thumbup.gif O vienok, mum ir bepigu, gyvenam gi ne manekeniu ir silkiu kraste bigsmile.gif ax.gif Cia mes laaaaaabai grazios, as +10kg cia tiek susilaukiu demesio, kiek Lt nesusilaukdavau visa nei pridesi nei atimsi budama hihihi.gif Pliazuose, baseinuose irgi niekas nekompleksuoja ir nesigedyja.
Jei tau netrukdo (apie vyra ne nesneku, normalios orientacijos vyrui nei vienam netrukdo nei pilvas nei strijos), kam tas skalpelis rolleyes.gif O drabuziai kaip drabuziai, -pora kg kaip rasei, triusai ir - manekene wub.gif
Vat tik mane suneramino tos bedeles su amzium, jei pilvo raumenys nesusiuti g.gif Gi teisybe cia... Nebent gerai atsilenkimuku, pilates, joga rimciau uzsiimti, tada ziuret (bent as taip darau) vaizdeli, plius numest pertekliu kg g.gif Tada jei netenkins - tik tada op smile.gif
Atsakyti