Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(ADREV @ 2011 10 31, 17:45)
nu mano akiai, tai tavo pilvas po gimdymo , visai gerai atrodo.Dal tau uztektu kokiu pratimu, ar net lanko sukimo.As kai paziuriu i savo ,tai man bloga darosi.Man nera nei striju nei raumenu prasiskyrimo, tik tas didelis pilvas po gimdymu nepasiduoda jokioms dietoms doh.gif

ar numetei kiek nors svorio? kada planuoji op? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 10 31, 18:53)
ar numetei kiek nors svorio? kada planuoji op? g.gif

dabar baigiu menesio Modifast programa, tai nesisveriau, laukiu paskutiniu dienu,pilvas truputi apkrito, bet nepasakyciau , kad tas Modifast toks stebuklingas, kaip ji giria daktarai.As planuoju po nauju metu, jei nepasikeis planai, nes zadu pusmeciui isvykti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 10 31, 18:01)
dabar baigiu menesio Modifast programa, tai nesisveriau, laukiu paskutiniu dienu,pilvas truputi apkrito, bet nepasakyciau , kad tas Modifast toks stebuklingas, kaip ji giria daktarai.As planuoju po nauju metu, jei nepasikeis planai, nes zadu pusmeciui isvykti g.gif

Tai informuok po to, ka ten gero tas Modifast'as pridarė, nes įdomu labai smile.gif
Atsakyti
Dudute,Mamyte Ausryte,Trupineli kaip jus jauciates?

radau video kaip daro pilvo plastika blink.gif

http://www.youtube.c...EnqEii2Mtg&NR=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 31 spalio 2011 - 20:35
QUOTE(liomi @ 2011 10 31, 22:30)
Dudute,Mamyte Ausryte,Trupineli kaip jus jauciates?

radau video kaip daro pilvo plastika  blink.gif 

O siaubas unsure.gif Pažiūrėjau iki 1:51 doh.gif
Geriau žiūrėti po nei prieš smile.gif
Atsakyti
as net jauciau ta plesima unsure.gif bet visos op taip atrodo
Atsakyti
O jei man butu galimybes, tai as kad ir rytoj daryciausi operacija, nes man tas pilvas tik gyvenima gadina unsure.gif
Atsakyti
Jacke28,labai linkiu,kad greitu metu atsirastu galimybes ,pilvukui pataisyti 4u.gif
Atsakyti
labukas, 4u.gif oi kaip šnd nusiklaus jaučiuosi doh.gif buvom turguj apspirkt, paskui dvejus kapus aplankėm, užtrukom gerą pusdienį, tik grįžau, galvojau eisiu prigult, bet paskambino padruškės, kad lekia draugės leliuką aplankyt, tai aš į treningą, pati už vairo irgi variau, grįžus dar namie reikėjo maistą susitvarkyt, kurį pirkom, vištą įsitrint, vaikus išmaudyt, painchaliuot, ištept kremais (labai sloguoja ir kosėja), pamaitint, užmigdyt....va dabar prisėdau prisiduot ir slinksiu į lovą. šiaip viskas normaliai, tik labai užknisa tas susilenkimas, nu blyn kaip kokia bobutė, ir bijau nepriprast prie to susikūprinimo ir susilenkimo. laukiu nesulaukiu kada virsiu į gulbę lotuliukas.gif jaučiasi dar tempimas nemažas, negaliu juoktis normaliai nuo dūšios nes skauda žiauriai, taip pat kosėt ir čiaudėt, o pipirais kai vištą tryniau eina sau, bet susilaikiau nečiaudėjus,nes aną dieną kai nusičiaudėjau tai galvojau kad viskas ten trūko. ir ar jums nebūna kad ten suspazmuoja tuos raumenis? nu blyn kartais atrodo kad kaip gimda susitraukinėtų, ypač po nakties kai norisi pasiraivyt. kas dėl miego, tai kol kas man dar jis malonumo neteikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 10 31, 21:30)
radau video kaip daro pilvo plastika  blink.gif 

O siaube, skerstuvės kaip reikiant doh.gif , ne duok tu D. nubusti op. metu (paranoja:() Jaučiu sapnuosiu dabar blink.gif Bet aiškiau pasidarė, galėčiau operuoti pati smile.gif
Jacke 28, linkiu kuo greičiau tavo svajonės išsipildymo 4u.gif Mačiau klausei kiek, atsakau apie 15000 lt ax.gif
Papildyta:
trupinėli, metas keisti avatarą smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MONĖLĖ: 31 spalio 2011 - 22:11
Aciu mergaites uz palinkejimus 4u.gif

Monėle, o tu (.)(.) tik pakelimus kokius darysi ar implantus desi? blush2.gif (jei nemaisau tai sakei,kad krutine tvarkysi dar)
Atsakyti
As siandien pasikeiciau korseta tai jauciuos kaip kitas zmogus, nu kazkokokie nenormalus jie pas B tikrai man visas dvi savaites nugara labai skaudejo nuo ryto iki vakaro, net nakti nubusdavau, o pakeitus korseta kaip ranka viska nueme, tai dziaugiuos labai, dabar va toki nesioju http://www.ortopedij...x.php/lt/38586/ toks patogus po ano atrodo bigsmile.gif Siaip paskauda man dar kartais prie skrandzio kazkur, nusiciaudejus ir sukosejus dar nebuvau, laikaus is paskutiniuju, o kad juoktis negaliu tai ziauriai erzina biggrin.gif O siaip jau atsibodo tas zaizdas ant pilvo gydyt, noriu greiciau tokia grazi kaip kitos issioperavusios but, bet turbut busiu tik po korekcijos flirt.gif
operacija visa normaliai labai praziurejau kazkaip nebaisiai man atrodo tongue.gif
Atsakyti