Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- VIII

sveikos.gal kas turejote reikalu su gyd.rasa martinkiene is santariskiu poliklinikos?
Atsakyti
mes jau vargstam 1 mėnesi taip . uzgulus nosytė kvepuoj per burna, aš tokioje nevilti...kiek daktaru tiek nuomoniu bet ryt veziu i klinikas ...dabar nakti kazkiek kvepuoja lengviau, bet mane baugina vaiko negirdejimas, pradejo negirdeti ir ka ka ka ? isiziojęs pastoviai, paskutines daktares degnoze nu angina gydyti reikia, geriam atib. puciam i nosite vandeni..niekas ten neisispucia, o uzgule ir atrodo taip norisi atkimsti bet neina...
nejau mums Adenoidai??niekas taip ir nenustate vis kitokias ligas randa... verysad.gif
vaikuciui 2,7 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo styga31: 27 lapkričio 2011 - 14:15
QUOTE(styga31 @ 2011 11 27, 15:14)
mes jau vargstam 1 mėnesi taip . uzgulus nosytė kvepuoj per  burna, aš tokioje nevilti...kiek daktaru tiek nuomoniu bet ryt veziu i klinikas ...dabar nakti kazkiek kvepuoja lengviau, bet mane baugina vaiko negirdejimas, pradejo negirdeti ir ka ka ka ? isiziojęs pastoviai, paskutines daktares degnoze nu angina gydyti reikia, geriam atib. puciam i nosite vandeni..niekas ten neisispucia, o uzgule ir atrodo taip norisi atkimsti bet neina...
nejau mums Adenoidai??niekas taip ir nenustate vis kitokias ligas randa... verysad.gif
vaikuciui 2,7 mėn.

As ne daktaras,bet manau adenoidai,nes labai panasiai aprasete,kaip buvo mums,tik maniskiui su klausa tfu tfu viskas gerai smile.gif 1 menesis tai lasas juroj,mes ilgai ir nuobodziai kankinomes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(styga31 @ 2011 11 27, 15:14)
mes jau vargstam 1 mėnesi taip . uzgulus nosytė kvepuoj per  burna, aš tokioje nevilti...kiek daktaru tiek nuomoniu bet ryt veziu i klinikas ...dabar nakti kazkiek kvepuoja lengviau, bet mane baugina vaiko negirdejimas, pradejo negirdeti ir ka ka ka ? isiziojęs pastoviai, paskutines daktares degnoze nu angina gydyti reikia, geriam atib. puciam i nosite vandeni..niekas ten neisispucia, o uzgule ir atrodo taip norisi atkimsti bet neina...
vaikuciui 2,7 mėn.

mums irgi su klausa jau buvo blogai, is pradziu tie ka ka pakenciamai, galvojom gal issidirbineja, bet pasirodo tie adenoidai uzspaudzia ten.

Operacijai labai nesudetinga, viskas praejo kuo puikiausiai, jokiu skausmo vaikas nejaute, ta pacia diena namo paleido. Pagerejimas akivaizdus, jau metai kaip po operacijos ir kolkas viskas ciki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(styga31 @ 2011 11 27, 14:14)
vaikuciui 2,7 mėn.

Maniškei buvo panašiai. Mėnesį užgulus nosytė, lengvas neprigirdėjimas, paskui angina labai stipri - gulėjom stacionare 2savaites. Tuo metu jau pradėjo neprigirdėt tragiškai - priešais stovint šaukt reikėdavo, kad suprastų. Po skirtingų loristų konsultacijų ir nuomonių nusistovėjo diagnozė, kad pagrindinė problema - alerginis nosies gleivinės užburkimas plius adenoidai.
Atsakyti
aciu merginos. uz atsakymus. labai gaila man vaiko ir pati susnervinus ,,,,,,,šiandien gyd,. pasake kad adenoidai II laipsnio. bet dabar jis po visu antib. nusilpes dar neoperuos. liepe dar pirmadatvaziuoti. .paziures dar kazkaip ir neisiaiskianu kaip ten ta operacija paskiria. man toks baisus atrodo tas zodis operacija, o jis toks bailiukas, nesileidzia nei gerklytes paziureti. cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Sveikos, papasakosiu musu istorija. Pati nuo mazu dienu turiu liga, sloguoju visada, tai jau mano gyvenimo dalis, pastoviai, 7 m isoperavo adenoidus, nes sirgdavau sinusitu, deja nepadejo, taip ir gyvenu toliau. Dukryte nuo 1 pradejo sloguoti, visi sake, o i mama visa, lankemes pas daktade, sake padideja adenoidai, trukdo kvepuoti, nes ji nuo gimimo prasiziojusi. Issioperavome 2 metuku, ar padejo? Ne, kaip sloguojam taip sloguojam. Siuo metu minam alergologo slenksti. Sekmes.
Atsakyti
Pasisakysiu ir as - mano merginai adenoidai buvo link 3 laipsnio, sirgo daznai bet ne tiek rimtai kad daznai antibu reiketu. Tik kad visada uzsikisusi nosis, knarke, sloga kas 1-2 savaites, paskui pereidavo i kosuli. Paskutini pusmeti jau ir ant klausos paveike. Tada ir nusprendem operuoti. Dickei buvo 3 m. Pirmieji metai po operacijos ligu atzvilgiu nebuvo geresni, tik kad lengviau kvepavo, sloga buvo lengvesne, maziau kosejo. Bet po 1,5 metu viskas pasikeite. Nebesirgo nuo sio pavasario iki dabar, o ir darziuka lanko. Dabar biski pakosti antra diena, bet minimaliai. Kokius 5 kart dienoj. Tai su tokiu kosuliu pilni darzeliai. Bet as neleidziu, kad rimciau neapsirgtu nes ateinancia savaite mums butina buti sveikiems
Papildyta:
Isabelaa, o jus nesakykit vaikui kad skaudes. Jam nereikia to zinoti, bus pamiau. O Imuwash ir mano panai buvo skyres pats LOR
Atsakyti
Maniskiui irgi buvo II laipsnio adenoidai, pastoviai sirgdavo, neislipdaom is ligu g.gif doh.gif
Isoperavo ir kaip ranka nueme visas ligas, jau ir pamirsau ka tai reiskia bigsmile.gif
Dabar tas pars laukia ir mergytes, bet operuoja tik nuo 3 metu tai dar tenka vargti su ligom verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

Issioperavom adenoidus 11.25,dukrytei 3.5 metuku,operavomes del to,kad per du metus 6 kartus sirgo ausu uzdegimu,daznai sloguodavo,nors darzeli lanke....Adenoidai buvo 3 laipsnio,klausa suprastejusi,tad loriste Santariskese liepe nedelsti,operuotis skubiai...Operacija nesudetinga,narkoze irgi minimali,isleido ta pacia diena i namus,as daugiau stresavau nei mano dukra,viskas praejo gerai,dukra neprisimena nieko,tik sako,kad vaziavo balioneliu pusti...tik dabar po operacijos antra savaite,bet truputi sloga,bet ja operavo su sloga,gydomes hormonais,nes sloguoja trys savaites jau...As uz operacija ir nera taip baisu kaip atrodo,tikiuosi,kad nebeskaudes ausu ir sirgsime maziau....
Atsakyti
Mes irgi operavom adenoidus SANTARISKESE,maniskiui tada buvo 3,5m.Viskas prasidejo,kai i darzeli nuejo,budavo sloga,o po to i sinusita pereidavo.Operacija mums labai padejo,gal koki pusmeti po jos pasloguodavo,o po to su sinusitais atsiveikinom,ir tikiuosi,kad visam laikui smile.gif .Dabar mano dickiui jau 11 metu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,

Mes po adenoidu operacijos 4 dienos. Pati operacija praejo tikrai nesunkiai, vaikas net nesuprato kas nutiko (mums 3 metai). Pacios operacijos tikrai bijoti nereikia. Bet va jau antra diena prasidejo nestipri sloga ir vel mes issizioje, ar cia normalu? Gal kam taip buvo? Ar reikia ka nors i nosi purkst? Pasidalinkit savo potyriais. Aciu.
Atsakyti