QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 08 23, 20:38)
Šiandien mus operavo....
Na, žinoma, operacija nėra sudėtinga, bet man nerimo ir streso užteko, kol laukiau kada parveš iš operacinės, beveik visą laiką praverkiau. Matot, aš labai jautri, ir mano vaikas gana sergantis, ją dažnai bado, tai man gaila begalo savo zuikulio...
Sėkmės kitoms mamytės ir stiprybės
Na, žinoma, operacija nėra sudėtinga, bet man nerimo ir streso užteko, kol laukiau kada parveš iš operacinės, beveik visą laiką praverkiau. Matot, aš labai jautri, ir mano vaikas gana sergantis, ją dažnai bado, tai man gaila begalo savo zuikulio...
Sėkmės kitoms mamytės ir stiprybės
Labai džiaugiuosi už jus, kad jūs jau po visko Sveikit, ir kad mažylė kuo greičiau užmirštų nemalonius įspudžius
Aš taip pat be galo stresuoju dėl kiekvienos savo mažylio ligos ar problemos , o jų buvo ir yra tikrai nemažai, bet nors kiek ramiau kai gali pabendrauti, išsiklausinėti ir pasiguosti čia forume
Na o mes laukiam su nerimu rugsėjo gal pavyks įlysti į eilę operacijai tik dar neapsisprendžiau dėl gydytojos pusseserė dirbanti medicinos srity, rekomendavo Samienę nors mes kaip ir buvom nusprendę pas Anužytę