Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- VIII

QUOTE(isabelaa @ 2011 11 16, 14:13)

maniskei jau tuoj 6 metai, gaudo kiekviena zodi,  kai isejom is lor kabineto pradejo klausinet ar tai cia labai blogai, man reiks operuotis? iskart i asaras,  ir sendien pasiskambinau savo gyd paklausiau gal kokiu vaistuku jau ziuriu stovi asarotom akim uz nugaros  unsure.gif    nzn kaip ja reiks  paruosti tam .
sako gyd, neseniai po ligos sako per kiekviena sloga adenoidai paburksta reik laiko gal sako cia dar nieko tokio.  unsure.gif
kaip jusu vaikucius apziurinejo? na yuos adenoidus, kaskur skaiciau  kad su tuo veidroduku ,  o mums ikiso pirsta i gerkle tan kaskur giliai ar visi daktarai taip apziurineja?

Gaila maziukes verysad.gif bet asmeniskai as nieko nesakyciau mergytei ir neaiskinciau,tiesiog pasakyciau,jog turi tave apziureti,kad zinotu kokius vaistukus skirti ir kitos iseities nera,aisku skaudu bet....reikia mirksiukas.gif arba tiesiog ne prie jos paprasykit,kad gydytojas paaiskintu ar galiausiai pafantazuotu mergytei kazka,jie tikrai mokes uzcackint uzkalbet mirksiukas.gif
Taip maniskiui kiso per burnyte du pirstus iki nosytes ir iskart pasake dideli reikia operuot,istraukus pirstus i burna pripyle ledinio vandens,kad vaikas nejaustu diskomforto,manau visi taip tikrina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 11 16, 15:30)
Gaila maziukes verysad.gif bet asmeniskai as nieko nesakyciau mergytei ir neaiskinciau,tiesiog pasakyciau,jog turi tave apziureti,kad zinotu kokius vaistukus skirti ir kitos iseities nera,aisku skaudu bet....reikia mirksiukas.gif arba tiesiog ne prie jos paprasykit,kad gydytojas paaiskintu ar galiausiai pafantazuotu mergytei kazka,jie tikrai mokes uzcackint uzkalbet mirksiukas.gif
Taip maniskiui kiso per burnyte du pirstus iki nosytes ir iskart pasake dideli reikia operuot,istraukus pirstus i burna pripyle ledinio vandens,kad vaikas nejaustu diskomforto,manau visi taip tikrina smile.gif

na ji klausineja ar dar reikes eit ar dar eisim, tai as taip ir sakau jei ir eisim tai tik kad pasakytu kokiu vaistuku gerti , o apie apziura tai man buvo sokas as nezinojau kad taip ziuri, ir pati nesu susidurus su adenoidais, tai zinokit man baisu buvo na gyd. poto dave saldaini.
na ka kolkas bandysim gerti vaistukus ir stebeti nosiuka .
aciu mamos uz konsultacija ir palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 11 16, 14:41)
na ji klausineja ar dar reikes eit ar dar eisim, tai as taip ir sakau jei ir eisim tai tik kad pasakytu kokiu vaistuku gerti ,  o apie apziura tai man buvo sokas as nezinojau kad taip ziuri, ir pati nesu susidurus  su adenoidais, tai zinokit man baisu buvo na gyd. poto dave saldaini.
na ka kolkas  bandysim gerti vaistukus ir  stebeti nosiuka .
aciu mamos uz konsultacija  ir palaikyma  4u.gif

Taip duoda saldainiu,ir vakar pries operacija visi lauke saldainiu kada atnes daktarai bet.......kaip sakoma ilgai laukus dar palauk biggrin.gif
Stebekit,bet paskui ar nebus vaikui dar daugiau streso ir baimes?jau jei patikrino karteli tai ir duokit operuot,kad po kiek laiko vel nereiktu tu pirstu kaisiot ir streso varyt mirksiukas.gif
As uz operacija ir dabar mano nuomone tikrai nepasikeis operuot ir dar karteli operuot smile.gif
Visiem issioperavusiem linkiu sveikatytes,o belaukiantiem,kad nebutu streso po balioneli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 11 16, 13:13)
kaip jusu vaikucius apziurinejo? na yuos adenoidus, kaskur skaiciau  kad su tuo veidroduku ,  o mums ikiso pirsta i gerkle tan kaskur giliai ar visi daktarai taip apziurineja?

Su veidroduku. Irgi klinikose buvom.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 11 16, 15:38)

Na va kaip skirtingai ziuri,mums pirstai jums veidrodelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 11 16, 15:16)
Na va kaip skirtingai ziuri,mums pirstai jums veidrodelis biggrin.gif

Kai skyriuj gulėjom, tai išvis adenoidų laipsnį ir pūlingumą "nustatė" tik žvilgtelėję į išsižiojusio vaiko burną. Štai ir dar vienas būdas, vadinamas "iš lempos" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 11 16, 18:07)
Kai skyriuj gulėjom, tai išvis adenoidų laipsnį ir pūlingumą "nustatė" tik žvilgtelėję į išsižiojusio vaiko burną. Štai ir dar vienas būdas, vadinamas "iš lempos" biggrin.gif

irgi gerai biggrin.gif turbut kiek daktaru tiek tikrinimo budu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 11 16, 16:38)

na mums niekas nieko nekiso jokiu pirstu ar veidrodeliu smile.gif viskas kompiuterio pagalba buvo kazkokiais impulsias dejau prie nosytes prie ausyciu ir kompas ismetes diagramas kur ten rodoma kas kur kaip as ne daktare tai nieko ten tuose bruksneliuose nesuprantu smile.gif tik rzinau kad jokio skausmo visiskai nera
Atsakyti
QUOTE(simpa_rasyte @ 2011 11 17, 14:43)
na mums niekas nieko nekiso jokiu pirstu ar veidrodeliu smile.gif  viskas kompiuterio pagalba buvo kazkokiais impulsias dejau prie nosytes prie ausyciu ir kompas ismetes diagramas kur ten rodoma kas kur kaip as ne daktare tai nieko ten tuose bruksneliuose nesuprantu smile.gif tik rzinau kad jokio skausmo visiskai nera

Kaip įdomiai bigsmile.gif Esu skaičius, kad kažkam privačioj klinikoj įpurškė nujautrinančių vaistų į nosį ir su žarnele įvedus nosin žiūrėjo vaizdą ekrane. Bet čia tai jau ultra modernas. Kur šitaip tiria?
O gal jums tik timpanogramą darė? g.gif
Atsakyti
o mum tik apziurejo paprastai gerklyte ir nosyte,bet is ligos istorijos ir taip buvo aisku kad vaikui adenoidai,todel buvo nuspresta operuoti. Antradieni issioperavom pas Sakalinska. Adenoidai buvo didziulaiai,siek tiek apkarpe dar ir tonziles. Dabar Atsigavimo ir sveikimo laikotarpis,vaikas pagaliau kvepuoja pro nosyte!!!!
Dar siek tiek kyla tempa po operacijos ir tenka kas 10 val gerti nuo skausmo vaistukus. Ligoninej toks konvejeris buvo,per diena gal maciau 10 vaiku,kuriuos isoperavo,nuo 2.5 ( mano maziausias buvo ) iki 12 metu.Beveik visi berniukai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 11 17, 17:30)
Kaip įdomiai  bigsmile.gif Esu skaičius, kad kažkam privačioj klinikoj įpurškė nujautrinančių vaistų į nosį ir su žarnele įvedus nosin žiūrėjo vaizdą ekrane. Bet čia tai jau ultra modernas. Kur šitaip tiria?
O gal jums tik timpanogramą darė?  g.gif

Tai mums taip ir dare su ta zarnele per nosyte ten labai greit ir neskausminga, o visa kita prie ausyciu tikrino bugneliu darba kazkokie garsai sklinda ir komoiuteris piesia kaip kardiograma vaizda
Atsakyti
Laba diena,
QUOTE(carramele @ 2011 11 17, 15:30)
Kaip įdomiai  bigsmile.gif Esu skaičius, kad kažkam privačioj klinikoj įpurškė nujautrinančių vaistų į nosį ir su žarnele įvedus nosin žiūrėjo vaizdą ekrane. Bet čia tai jau ultra modernas. Kur šitaip tiria?
O gal jums tik timpanogramą darė?  g.gif

mano sunui taip dare,bet vistiek sokas nerealus jam.Dabar net inhaliuotis negalim,visko bijo.Net neisivaizduoju kaip visus tyrimus reiks padaryt doh.gif
.Mums operacija numatyta sausio 30d.,Siauliuose,pas Butku.gal kuri turejot reikalu su juo?
Atsakyti